Bnede philips var 6 aydır kullanıyorum 19 inc son derece memnunum.Ayrıca iş yerindede 17 hp kullanıyorum oda gayet başarılı.Ama eve gidince philips i açınca aradaki büyüklük farkı çok güzel son fiyatda sanırım teknosada 565 ytl tavsiye ederim.Ben oyun da oynuyorum internette de takılıyorum dvd de izliyorum problem yok gibi tavsiye ederim.
hyundai veya philips ama hyundai Q770 hyundai Q770.hyundai Q770.
Şimdi kaliteli monitör olarak değinmişsin; ben Sony'nin Hs95p modelini 1 gün kullandım, 3 ölü piksel ve 1 adet parlak piksel çıktı. Avrupa standartlarına göre 3 ölü pixel altında iade alınmıyor. 1 günlük kullanım süremde, oyunlarda şiddetli ghosting gözledim. 12ms tepki süresi verilmiş ama ghostinge bakınca 25ms bile diyebileceğim bir monitör halini almış. Bunun haricinde, özellikle filmlerde inanılmaz bir görüntü kalitesine sahip, 1000:1 kontrast oranı ve 450cd/m2 parlaklık alanı da cabası. İlk olarak çok parlak görünüyor cidden. X-black özelliği de gerçekten çok iyi bir özellik ama ben çok oyun oynayan biri olduğum için iademden sonra tekrar Viewsonic Vx924 seçimi yaptım, Sony'i tercih etmeden önce yine bu modeli almıştım fakat öp çıkmıştı iade etmiştim.. Kısaca sana Sony önermiyorum, ara sıra oyun da oynuyorsan..
Sana önerebileceğim en iyi monitör Viewsonic Vp930 diyebilirim, fiyatı biraz uçuk olabilir fakat gerçekten çok kaliteli bir monitör. Bunun haricinde bu monitörde ghosting yaşadığını iddia edenler, tam aksine 0 ghosting olduğunu söyleyenler mevcut hangisi doğru bilmiyorum ama genel kullanım için gerçekten harika bir monitör. Efsane Viewsonic Vp191 modelinin yeni versiyonu niteliğini de taşıyor zaten.
Bu kadar açılamam dersen arkadaşların verdiği hyundai modellerine göz at, Nec 1970Gx de önerebileceğim monitörler arasında, Samsung da güzel modellere sahip..
arkadaşlar sadece tek marka tek model öneriyorum size philips 190x6