Şimdi Ara

LCD monitor tavsiyesi, kullanim amaci baski amacli tasarimlar yapilacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerci monitor adina cok baslik olmus fiyata gore cok tavsiyeler var ama benim sormak istedigim bir matbaaci dusunun reklam afis yada tasarimlari dijital baskidan yada degisik makinalardan aliyor. istedigi ekranda gordugu renklerin en gercege yakin olmasi. yani basimda cikacak renge en yakin olmasi buna uygun 22 inc civarinda bir monitor istiyor. Ve bu konuda cok titiz. Bende burda bir sorayim dedim. Fikir ve cevaplarinizi bekliyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wild_rain -- 11 Nisan 2009; 18:15:51 >

• yardim edecek yokmu yaw :(
  • yada soyle sorayim

Philips 220CW9FB 22 LCD Monitör P.Siyah 5ms. Dvi

Samsung T220 22 LCD Monitör Rose Black 2ms Dvi

hangisi dersiniz...
  • Çok bilmiş bir cevap olarak algılamayın ama yazdığınız tip monitörlerle istediğiniz görüntüyü alamazsınız. Apple marka monitörler işinizi görecektir yanlız fiyat çok fazla, bunun dışındaki alternatifileriniz crt olmalı bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: skylineGTR_34

Çok bilmiş bir cevap olarak algılamayın ama yazdığınız tip monitörlerle istediğiniz görüntüyü alamazsınız. Apple marka monitörler işinizi görecektir yanlız fiyat çok fazla, bunun dışındaki alternatifileriniz crt olmalı bence...

şimdi bende internet amaçlı kullanacağım ve yazılarında CRT kadar kalitede olması gerekiyor.. ve bunun için hangi monitörü önerirsiniz..
    LG W2284F-PF mi Yoksa Samsung T200 mü hangisi benim düşüncemde bunlar var.
  • Monitör konusunda pek bilgim yok. Bi matbaamız var, amcam da bayağı pro( master desek yeridir ) grafiker-tasarımcı-fotoğrafçı o yüzden öneri yaptım arkdaşa Apple ve ya eş kalitede bişeyin aşşağısı kurtarmaz çünkü siyahı tam alamıyor ( gerçi pahalı olanlarda tam alamıyor ) ve en ufak açı değişikliğinde renkler değişiyor. Şimdi bizim günlük kullanıcı kısmına gelirsek, bende bakıyorum da samsung 2333sw ye takıldım bende. Gecikmesi 5ms ama kontrastı yüksek ve fullhd t200 yerine bunu alırım ben olsam. Ama yazı kalitesi arıyorsanız nokta aralığı düşük olması daha iyi haliyle de t200 bu konuda daha iyi....
  • ofset sektöründe çalışan renk ayrımcısı akrabam var, illaki apple olmalı diyor
    bu adam lcd'lerin yaygınlaşmadığı zamanlarda barco kullanıyordu(crt)
    ofis dışında kendi evinde 2 jenerasyondur imac kullanıyor

ben teknomarketleri dolaşıp donanım incelemeye/kurcalamaya bayılırım, şu ana kadar imac'lerin monitoru kadar kaliteli bir lcd görmedim, siyahı gösterebilme başarısı, renk canlılığı, görüş açıları, netlik açısından daha iyi bir monitor görmedim piyasa monitorleri içinde

piyasa monitoru alınacaksa samsung'un T serileri %82 renk gamına sahip oldukları için diğer modellere göre tercih edilmedi, 22" olanı T220 dir, forum bolca kullanıcısı ve incelemesi var, apple ile kıyaslanınca tatmin eder mi bilemem

profesyonel anlamda eizo var ama fiyatları çok uçuk, bulunabilirliği sorun olabilir çünkü bu markayı sağda solda satmıyorlar
    http://www.eizo.com.tr/
    irtibata geçip bir fiyat alın derim

aslında forumda bu konu üzerine yazılar vardı, uygun panel tipine sahip monitorlerden bahsedilmişti, eski mesajları araştırmanız lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asagida video cikma sacmaligi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.