Şimdi Ara

LCD Monitör Tercihi ve Yardım !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayır arkadaşım aklında soru işareti kalmasın dünyada panel üreticilerinden en iyi firmalarda n biridir benq.bak bu konuyu bir arkadaş ile daha tartıştık şu formda yazışmamıza bak bir istersen.arkaaşımın bana gönderdiği benq ile ilgili incelemesini oku.
    http://forum.donanimhaber.com/m_35713412/tm.htm
  • kredi kartı ile alışverişimi yaptım ben benq e2200 modelini istettim kendime ps3 filanda bağlayacağım için hdmı girişli olan modeli seçtim yoksa ssana tavsiye ettiğim monitör hayli hayli işimi görürdü.salı günü benim monitör gelicek inşallah.sende benq tercih et pişman olmayacaksın merak etme.piyasadaki lg ve samsung gibi firmaların yaptığı lcdlere büyük rağbet var yalnız herşey kasanın parlaklığı ve isim den ibaret olmamalı.kalitesine bak buna bakarken dış görünüşte önemli olmasın çalışırken seni görüntü her anlmada seni tatmin etmeli.lcd piyasasında herşey dönüyor crt monitörlerde böyle bir problem yok hemen hemen hepsi aynı.ama lcd lerde ürüne isteği değrleri veriyor firmalar yok 50000 kontrat yazıyorlar yok teki süresi 2-5 nokta aralığı bilmem ne.bunlara aldanma arkadaşım.ben bakıyorum monitöre nova bilgisayarda ayrı değerler vermişler monitöre hepsi burada ayrı değer.ama sen neyapıcaksın her monitörü kendi sitesinde inceleyeceksin birde.
    benq ya birde burdan bak
    http://www.benq.com.tr/products/LCD/?product=1449

• LG W2243S i getirdim eve... deniyorum şu an... hangi çözünürlükte ve hangi heartz de kullanmak daha iyidir bunları.. yardımcı olabilir misiniz :S
  • sonunda tercihini yapmışsın ve lgnin o modelinde karar kılmışsın görüyorumki.ben onu alman taraftarı hiç değildim ama almışsın birdefa hayırlı olsun arkadaşım.
  • 75 hzde kullanıyormuşsun kendi çözünürlüğünde.
  • yok almadım da eve getirdim sadece :) ekran yenileme 75 ve çözünürlük max da mı olmalı en iyi sonuç için ?
  • çöznürülük 1920*1080 de olunca max heartz 60 oluyor
  • evet en iyi sonucu 75 hz iken veriyor.zaten full çözünürlükte hemen 500 ytl ye kadar bütün monitörler 60 hz veriyor.değerler doğru izlenimini yazarmısın bana.
  • walla crt ye göre süper ama yazılar çok ufak kalıor :D
  • diğer LG den film ve oyun konusunda çok iyi ama bu çözünürlüğe alışmam zaman alacak heralde :)
  • zaten 1920*1080 kullandığın zaman olacağı o benimde philips 107 t5 monitörüm var.ihtiyacımı görüyor.19 inc alırsam paramı boşuna veririm.şimdi zamanl hdmı çıkışı sana lazım olacaktır geleceğide düşün kim bilir daha nelerde çıkar hdmı da vga gibi kalır artık:)
  • içinden cd çıktı ne işe yarıyor o cd ? ya yıllardır crt kullanıyor... uzun zaman boyunca da bunu kullanırım :) sorun değil benim için.. gözlerim refaha erdi ama... daha düşükte kullanmak iyi midir kötü müdür yoksa göz zevkiyle mi alakalı ?
    LG nin sitesindeki veriler :

PARLAKLIK
    300cd/m²

İZLEME AÇISI
    H: 170, V:160

ÇÖZÜNÜRLÜK
    1920x1080

KONTRAST ORANI
    30000:1 (DFC)

TEPKİ SÜRESİ
    5ms

GİRİŞ
    15Pin D-Sub

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freak_taz -- 14 Kasım 2009; 19:33:04 >
  • filmlere duvar kağıtlarına ve oyunlara bakarken görüntüler nasıl tatmin ettmi seni
  • dediğimi alman için okadar dil döktüm sen lg eve sokmuşsun oldumu şimdi.uöarım arkadaşın monitörü incelemeye getirdiğin monitör yani boş konuşmuş olmayayım diye:)yarbay değilimki sözüm para etsin ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloce-14

dediğimi alman için okadar dil döktüm sen lg eve sokmuşsun oldumu şimdi.uöarım arkadaşın monitörü incelemeye getirdiğin monitör yani boş konuşmuş olmayayım diye:)yarbay değilimki sözüm para etsin ya

ben rütbeye bakmam kardeşim :) herkesin bilgisi benim için önemlidir... ben çok memnun kaldım gerçekten :) ve de aldım artık bunu kapansın konu daraldım 2 günde :) duvar kağıtları mükemmel resimler falan... filmler zaten şahane movie mod da :) pes den daha bi zevk alıyorum, crysis cod bambaşka :) daha ne diiom cloce-14 senin için :D
  • hangisini aldın benq yumu aldın.model yazsana adına çok sevindim
  • LG W2243S
  • demek benq almadın:(:) tamam arkadaşım hayırlı olsun.önemli olan memnun kalmak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.