Bildirim
LCD MonitöRRR ###
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben daha önce hiç 100hz lcd görmedim yada görmek istemedim gördüklerim 60hzdi(TRde satılan)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sérd@r -- 23 Ekim 2007; 14:52:05 > -
doktorun pek masraflimis he bende 100 hertz lcd duymadım. genellikte tn panellerde analog modda 75 hz dvi modda 60hz destekler..diger panelleri bilmiyorum -
genelde hep 60 hz dostum -
doktorun bi halttan anlamiyor demekki.100 hz yok cunku:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 23 Ekim 2007; 19:58:02 > -
60 hz dan fazla görmedim belki doktorun baska bişi demek istemiştir.bu durumu açıkla ona 100 hz lcd yok de bakalım ne dicek. -
tamam arkadaşlar SağoLun -
100hz lcd var var olmasınada bulabilir misin bilemiyorum Samsung LE4073BD eski bişeydi ve trde yok galiba -
Tr'de yok... -
Doktor 100hz CRT veya LCD monitör al demek istemiştir. CRT 100hz olursa lcd gibi
titreşimsiz görüntü verir. LCD ler standart olarak 60hz gibi görünür ama crt teknolojisindeki
gibi ekran sürekli yenilenmediğinden hiç bir şekilde titreme olmaz. Herhangi bir lcd
100hz CRT gibi titreşimsiz görüntü verir. -
Teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X