Selamlar bu konuyu çok aradım ama enine boyuna konu ile ilgili bir şey göremediğim için konuyu açıyorum. LCd TV için YUV çıkışı olan iyi bir receiver tavsiye edermisiniz. Bu konuda sadece next e mi mahkumuz yokssa redline, seoul gibi kendini güncelleyen receiverların ,ya da goldmaster gibi daha kaliteli receiverların YUV çıkışlı olan varmı. Cevaplayan arkadaş receiverın kodunu model numarasını da bildirebilirseniz çok sevinirim.
Bir de en önemlisi YUV bağlantısı ile scart bağlantısı arasında net bir görüntü farkı var mı. Şimdiden teşekkürler
selamlar arkadaşlar lütfen yardım
nexte mahkum olmakmı next 2000 güzel bir cihaz neden böyle dediniz anlamadım o uydudan güncelleme olayıda bügün var yarın yok birde u var redline soul gibi ismi yeni duyulan markaların servisi ne kadar yeterli? next servisi servise giden cihazların %99.9 garantiden yapar kullanıcı hatası olsada yuv ile scart farkı ise yuvda her kablo dan 1 renk gelir bu şekilde daha net bir görüntü isabetli renkler alırsınız iyi günler
teşekkürler nextte güncelleme nasıl oluyor acaba
güncelleme şu şekilde şuan polsat var sadece onu güncelliyor diyelimki 1 ay sonra güncellememeye başladı ozamn yeni yazılımı rahatlıkla usb den atıp güncellemeye devam edebilirsiniz veya günlük softcam leride usb belleğinizde atıp bir çok paketi izleye bilirsiniz usb üzerinden çok rahat yapılıyor yazılım işleri bilgisayardan usb ye atıyorsum yazılımı veya softcami uydudan yazılımın üstüne gelip ok a basıyorsun bu kadar basit
çok sağol abi teşekkür ederim son olarak softcam nedir yazılımdan farklı bir şey mi