Şimdi Ara

LCD Tv Kasa Boyama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
8.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: acemi_user

Al bir polisan home cosmetics mat siyah, dal televizyona.

Göstergeleri paneli açıp sökersen olayı halledersin.

Zaten yapıyorumki.
  • Çok şükür boyamayı bitirdim. Yardımların için çok teşekkür ederim @AMFİBİ.

Hoparlör deliklerinde bazı hatalar var ama şimdilik sorun değil. Yakın zamanda oraya bir rutuşlama yapacağım. Valla içime sindi. Çok da temiz oldu. Tekrar teşekkür ederim tüm yardımı geçenlere.

LCD Tv Kasa Boyama  LCD Tv Kasa Boyama  LCD Tv Kasa Boyama

• Eline sağlık, gerçekten güzel olmuş.
    Hoparlör deliklerini dört yönlü olarak boyarsan, o görüntü de ortadan kalkar.
    Güle güle kullan.
  • Hocam hayırlı olsun. Yapmışsınız, çok da güzel olmuş.
  • Çok güzel olmuş güle güle kullan ...
  • çok güzel olmuş içim gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: EasyBell

Çok güzel olmuş güle güle kullan ...

Teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: 02AN

Hocam hayırlı olsun. Yapmışsınız, çok da güzel olmuş.

Yaptım çok şükür. Teşekkür ederim. Bir kaç hatası var ama olacak o kadar. Elimden geldiğince önerilere uyarak, hatasıza yakın bir iş çıkartayım dedim. Kendimce başarılı da oldum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ

Merhaba..
    Zımpara olarak ilk başta büyük rakamlardan başlamana gerek yok, 500 numara su zımparası ilk etap olsun. Sonra tek kat astar ve 800 nolu zımpara ve bir astar daha..Fazla bastırmadan 800 veya 1000 numara zımpara tatbikinden sonra boyama işlemine geçebilirsin.
    Boya kesinlikle PRESTO marka olmalı. (Ben olsam, parlak yerine mat seçerdim. Mat dediğime bakma, yine ipeksi bir parlaklığı ve harika bir dokusu var boyanın.) Akçalı - Casati vs. sakın bulaşma. Katlar arasında 2 şer saat bekleyerek 2 kat boya mükemmelen yeter.
    Vernik tavsiye etmem. Her vernik, her boya ile uyum sağlamıyabiliyor ve akıntı yapması kuvvetle muhtemel. Bu anlattığım şekilde kendi kasamı boyamıştım ve iki yıl hiç sorunsuz kullandım..

Not Presto marka boyayı büyük sanayilerde (Mesela Bostanco Oto Sanayii) bulabilirsin. Diğerlerinden azıcık pahalıdır ama, onların iki katı iş görür.

işin ustasından önemli bilgiler kısmet olursa bende ufaktan kasamı veya başka şekil bir bilgisayarımı içinde barındıracağım bir sistem yapıcam üretilen şeyler okadar güzelki gaza gelmemek mümkün değil başta "AMFİBİ" abi olmak üzere bütün abilerim ve kardeşlerimin emeklerine ellerine sağlık

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.