Şimdi Ara

LCD TV Ölü Piksel Sorunu - Sony Bravia BX300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Biraz eski ama evimde Sony Bravia 32" BX-300 model lcd tv var. Geçen gün oğlum arabasını tv ye fıratmış ve sol alt köşede ölü piksel oluşmasına sebep oldu. Gün geçtikçe bu ölü piksel bölgesi genişliyor. Servisi aradım ekranın değişmesi gerektiğini 1000-1500 TL arası bir fiyatı olduğunu ve değiştirmeye değmeyeceğini söyledi. Şu an için yeni bir tv alacak durumum yok. Sizden ricam bu durumun tamiri konusunda bilginiz varsa beni aydınlatmanız. Mesela başka bir markanın 32" ekranını taksak çalışır mı? Ya da bu ölü pikselin tamiri mümkün mü? Diğer önerileriniz varsa bekliyorum. (Yeni tv al geç demeyin no many )

• Biliyorum istediğiniz cevap bu değil lakin kısaca ''yeni ürün al geç'' demek yerine uzunca yazayım size.

SONY bravıa da ben yanlış hatırlamıyorsam SAMSUNG panel kullanılmıştı. şimdi SONY değil de SAMSUNG başka marka tv paneli bulduğumuzu ve bunun da sizin tv ye uyduğunu varsayalım, bulduğunu bu panel kaç lira olacak sizce?
    günümüz şartlarında 500-600 TL ye led tv ler satılıyorken (ucuz ürünler) 500-600 TL ikinci el veya 800-1100 TL sıfır bir panele para verilir mi sizce? Tamiri zaten mümkün değil onu unutun. panel değişimi ise gerçekten mantıksız.
  • Belki çıkma bir ekran filan bulunabilir diye düşünmüştüm 200-300 gibi rakamlara. O zaman ölü piksel iyice büyüyüp tv iptal olana kadar beklemekten başka çarem yok
    Yorumunuz için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LCD TV Sinyal Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.