Şimdi Ara

LCD TV seçimi hakkında (yüzbininci ilmek) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gold'un servisi yavaştır onu biliyorum en çok malieti ordna kazanıyolar teknik servis desteğine kısıtlı bütçe ayırıyolar ve böylece mallaraını daha ucuza satıyolar ki gold bilgisyarlarını satıyodum bundan 5 sene önce ha sorun yaşamzsın ama zaman kaybedersin çok bekletebilirler ufak bi aksilikte bile 2 hafta sallarlar örneğin vestel'den tekniks ervis çok iyi sabah arıyosunuz akşama gelio bilemedin ertesi gün 3 içindede panelinizi geri vermezlerse başka bi panel getiriyolar Carousel vestel bayi yalancısıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: realpassion

yok zaten 2 saat bıdı bıdı dinleyemem daha renk gamutu deyince bana gamut gamut bakan bi adamla nasıl bi pazarlık yapılırsa artık ama şunu gördümkü çoğu satıcı bu forumdaki arkadaşalr kadar sattıkları malı tanımıyolar

Çok GAMUT adam var abi piyasada
    Adamlar dediğin gibi sanki karpuz satıyor..orasına burasını vurup kalite analizi yapıyorlar baksana...
    Ben bu manada ETİLER TEKNOSA'yı çok iyi gördüm kardeşim..zaten ben ordan aldım LG'yi
    Orda adını unuttum şimdi bir çocuk var (bugün iş çıkışı gidicem yine oraya ismini öğrenirim..lazım olursa yazarım burdan isteyenlere) Bu eleman baya hakim olaya..ve benim şimdiye kadar gördüğüm en iyi "tüketiciyi yönlendirme" olgusuna sahip
    Çocuk bütün modelleri gösterdi..hepsinin bütün özelliklerin neresini nasıl kullanacağını (bazı belirtilenlerin şişirme ve kullanmak için BAYA zaman gerektiğini) falan herşeyi söyledi...Ve daha pahalı bir ürünü almak istediğim halde (bu satıştan bunlar bildiğim kadarıyla prim de alıyorlar) buna rağmen beni LG LG diye ikna etti...baya da memnun kalmıştım
    O yüzden bence bir de ETİLER TEKNOSA'ya bir bak istersen...Ha bak aklıma geldi KANYON TEKNOSA'da çalışan çocuklar da çok iyi..onların teknik bilgisi çok iyi değil Bu etilerdeki eleman kadar..Fakat kendilerini parçaladılar memnuyetim için...PS2 görüntülerini görmek istedim adamlar gitti sıfır PS2 kutus açtılar görüntüyü görmem için...DVD koydular önce...PS2 oyun grafikleri görmek istiyorum dedim gidip SIFIR oyun açtılar..o kadar mahçup ettiler ki ihtiyacım bile olmayan bir sürü ıvız zıvır aldım mağazadan.. Ama bak bi müşteriyi memnun ettiler ben de burdan reklamlarını yapıyorum

• Valla teknosa(carousel,incirli), cevahir epcenter , sony ve samsung bayileri gene cevahirde olan bayiler, incirli gold, carousel vestel, b.evler vestel mecidiyeköydeki plazma dünyasında bu tarz gamutlarla karşılaştım bendemi şansızlık var yoksa bütün bayilerdeki gamutlar benimi buluyo anlamadım ama en çok ilgilenen teknosa incirliydi istediğim panelleri yanyana koydurttum bağlatı hatası oldu aynı kaynaktan veremediler ikisinede ayrı ayrı dvd bağlattım aynı anda başlattırım denedim vcd dvd hd görüntülerini denedim kablolar hakkında bilgi aldım ve hiç bir şey almadanda çıktım ordan senin dediğin arkadaşın ismini öğrenirsen iyi olur bende Lg üzerinde duruyorum ama hala araştırmalarımda devam ediyo belki faydası olur bilgili ve bilinçli satıcı önemli aynen teknosadaki adamda samsung yerine lg önerdi değmez aradaki farka bende lg aldım dedi valla kanyonada giderim etilerede yeterki sattığı bilen insanlarla muhattap oliyim sorduğum ürün hakkında benden fazla bilmeyen satıcı fiyat dışında bana ne verebilirki. Hatta geçen bi lg ye bok attı paneli samsungtan alıyo dedi hönk die kaldım hani bilmesem yutacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realpassion -- 20 Eylül 2006; 15:04:11 >

• yani lg için teknosa diyoruz beyler buradan...

bir de cevahir de kendi mağazası war galiba lg nin uğrıyan oldu mu orası nasıl???
  • Vatanbilgisayar 300 ytl daha ucuz onuda değerledir diorum ben lg'nin yerini görmedim cevahirde kısıtlı zamanım vardı ama bu hadta son giderim ordada pazarlık eder son bilgileri size ulaştırmaya çalışırım
    quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

yani lg için teknosa diyoruz beyler buradan...

bir de cevahir de kendi mağazası war galiba lg nin uğrıyan oldu mu orası nasıl???
  • quote:

Vatanbilgisayar 300 ytl daha ucuz onuda değerledir diorum ben lg'nin yerini görmedim cevahirde kısıtlı zamanım vardı ama bu hadta son giderim ordada pazarlık eder son bilgileri size ulaştırmaya çalışırım
    quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

yani lg için teknosa diyoruz beyler buradan...

ok sağolasın ben de düşünüyorum çünkü lg.

vatanda cardfinans a uygun fiyat war o da bende yok

• cardfinans kart çıkarması kolay sonra iptal edersin istersen yok ben uğraşamam diosanda 300 milyon için üzülmeye değmez canın saolsun Lg olsun 300 fazla olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realpassion -- 20 Eylül 2006; 15:15:04 >
  • Geçenlerde Cevahir'de bakmıştım ama detayları ve fiyatı aklımda tutmadım. O zamanlar LG listemde yoktu. Sayenizde listeme ilk sıradan girdi! :)
    Cevahir'de duvar askı aparatı hediye edeceklerini söylemişlerdi. Birçok karta birçok taksit vardı.
    Ben bu akşam TeknoSa ve Vatan'a baktım. Ömür TeknoSa'da 37" yoktu. Gelecekmiş. 3999 fiyat beklentisi varmış. Ellerinde 32" modeli vardı. Orada tek çekim ya da nakite % 10 indirim var. Bir de +29 YTL'ye montaj işçiliği dahil duvar askısı var. Ancak satıcı çocuk 37" LG ile ellerindeki duvar aparatının uyumsuz olduğunu, tüm girişlerin kapandığını iddia etti. "Ben size uygun fiyata ayarlarım" dedi. Kıllandım!
    Vatan'da Cardfinans ile %8 indirim 8+3=11 taksit ya da peşin fiyatına 16 taksit var. Bonus'a 12 ay taksit var. Baz fiyat 3304 + KDV. % 8 indirim KDV dahil 3586 oluyor.
    Gold'in internet fiyatı 4353 YTL!!! Biraz abartmış mı nedir anlamadım.

Bir sorum olacak şimdi. Bu "piano black" dediğiniz kaplama nasıl birşey? Şu Pioneer plazmalardaki gibi parlak siyah mı? Eğer öyle ise halen piyasadaki LG'ler yeni model değil. Gördüklerimin tümü mat siyah idi.

• walla izmirde arkadaşım war ben baya uygun alıyorum arca ismi şirketin lg için 37''3850/18 ,,,32'' için 2650/18 fiyat werdi...bilginize..

askı kiti montaj dahil bide...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doors -- 20 Eylül 2006; 21:46:52 >
  • Arkadaşlar ETİLER TEKNOSA'daki elemanın adı GÖKHAN ÖZEN...çok iyi niyetli ve elinden geldiğince müşteriyi yönlendiren müşterinin kazancı için uğraşan biri...Benim selamımı söyleyin olmadı yardımcı olacaktır
  • o şarkıcı değil mi
  • quote:

o şarkıcı değil mi

• müzik piyasası hakkında bi kaç bi şey öğreniriz artık
    quote:

Orjinalden alıntı: doors

quote:

o şarkıcı değil mi

• Ben de gülmüştüm adam adını söylediğinde....ama adı bu elemanın..GÖKHAN ÖZEN
    Süper efendi biri
  • Sesi güzelmi
    quote:

Orjinalden alıntı: sanda39

Ben de gülmüştüm adam adını söylediğinde....ama adı bu elemanın..GÖKHAN ÖZEN
    Süper efendi biri
  • quote:

Sesi güzelmi
    quote:

Orjinalden alıntı: sanda39

Ben de gülmüştüm adam adını söylediğinde....ama adı bu elemanın..GÖKHAN ÖZEN
    Süper efendi biri

Dikkat etmedim...Ama yorumu güzel
  • O zaman mutlaka gideriz yanına bide seni sanda39 mu tavsiye etti diecez
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.