Şimdi Ara

LCD TV YARDIM SAMSUNG 40A856 MI YOKSA SONY KDL-4500 MÜ SADECE BU İKİSİ ARASINDA YARDIM İSTİYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: serkanky

x3500 bulabilirsen bana da haber ver kutulu olsun gönül ister ama ne yazıkki teşhirdekileri bile kuruttular

Dostum 52X3500 ben sıfır buldum , Diğer ebatlar ise aylar öncesinde tükendi Kadıköy tarafında sony bayinde var 46X3500 , Aynı özellik'te diğer ebatlar'da X3000 hala var piyasada
  • 856 yi 756 dan sadece inceligi deil dnla ozelliginin dah ustun olması +4ms tepki sureleri ayırıyor 8 serisi daha basarılı diye yorumlar forumda eger samy derseniz bence 856 daha mantıklı bir secim olurki benim kararım bu yonde subat ayı itibari ile almayı dusunuyorum fiyatı 1429£+kdv birazdaha dusmeli bence sonye gelince forumlarda sadece markaya paravermek olarak goruluyor bu benim deil forumdaki arkadasların dusuncesi bende biraz katılıyorum cunki amasyadaki teknosada teshirdeki iki urunukıyaslayınca ortaya buyuk fark cıktı aslında ben ogun sony icin gitmistim fakat o anda samsunga dondum gercekten paneller cok fark ettiriyor aynı film oynuyordu ve muthis dercede fark edilirbir pixel kaybı vardı sony de neyse uzatmadan soyleyecegim teshirde gormeden almayın
  • bakalım artık ben samsung beyeniyorum hanım sony bakalım hangisi agır basacak 40a756 mı yoksa 40w4500 kazanacak
  • valla benim hanım samsungun dizaynını daha hos buldu
  • 756 ve 856'nın tepki süreleri aynı diye biliyorum, bakabileceğimiz resmi site veya döküman var mı elinizde? 8 serisinin ince kasasına sığmadığından, 7 serisinde hoparlörlere ilave subwoofer bulunuyor.

Sony'lerin yanında Samsung dizaynı benim de daha hoşuma gidiyor ama dediğim gibi piano black kasanın bakımı, temizliği hassas (toz emiyor ve temizlerken araba cilası gibi çizilme riski var).

Teşhirdeki görüntülere sadece önden bakarak karar vermeyin. Karşılaştırırken aynı kaynaktan, aynı kablolama ile görüntü alındığına emin olun. Yeşilköy Bimeks'te aynı seri 46 ve 52 Samsung'u biri hdmi diğerini component kabloyla bluray player'a bağlamışlardı. İki ekran arasında aynı panel, aynı kaynak olmasına rağmen işte bu hd görüntü dedirtecek kadar fark vardı...

• arkadaşlar tv aldım biraz ugraşlar sonucu ikikere aldım birinde ölü piksel çıktı degiştim degiştirdigimdede panelde yatay 2 milim arayla çok hafif beyaz çizgiler vardı dikkatli bakınca belli oluyor komple yatay sanki ısık süzmesi gibi panelde sorunmus satıcı arkadas basını agrıtma al dedi 40w4500 keyfine bak bende samsung 2 lcd de sorun yasamam sonucu sogudum aldım 40w4500 birde media markt bakkım samsung 856 ya ondada aynı sorun vardı yatay çok hafif 2 milim arayla beyaz cizgi ekranda av modunun mavi olan yazı bolumunde daha iyi belli oluyor av mod yazan ekranda baktıgınızda cizgi cizgi görünüyorsa panelde sorun var bilginize arkadaslar kullananların bilgisi olsun
  • peki heryer ölü pikseli kabul ediyormu ornegin ben i.b den almayı planlıyorum geri gondersem kabul edermi bilginiz varmı.benim kafama samsung birkere takıldı senin dediingibi ilk baslarda bende 40w4500 almak istiyordum.bir sorumda dnla ozelligi w4500 dede varmı acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiachi

peki heryer ölü pikseli kabul ediyormu ornegin ben i.b den almayı planlıyorum geri gondersem kabul edermi bilginiz varmı.benim kafama samsung birkere takıldı senin dediingibi ilk baslarda bende 40w4500 almak istiyordum.bir sorumda dnla ozelligi w4500 dede varmı acaba.

Sony anasayfasinda söyle yaziyor:

Kontrol sizde
    Çok sayıda Sony cihazıyla basit bir şekilde bağlantı kurması sayesinde siz de W4500 BRAVIA TV'nizden daha fazlasını elde edebilirsiniz.

DLNA (Digital Living Network Association) ile çok kolay. Ağ oluşturma ve VAIO dizüstü bilgisayarınız veya kişisel bilgisayarınız gibi ağa bağlı diğer cihazlardan medya akışı sağlamak çok kolay. İster çalma listeleriniz isterse sevdiğiniz fotoğraflar olsun, anında büyük ekranda görebilir ve dinleyebilirsiniz.

• super var yani peki wiselink samsungda var divx oynatabiliyor peki sony w4500 bunu yapabiliyormu acaba
    bu arada hızlı cevabın icin tesekkurler
  • kabul ederler ama onun harici beni samsungdan sogutan giger bir olay hafif bulutlanmalar oluyor tek + yönü bana göre filimlerde vergigi keskinlik beyazlar sony ve philipste daha iyi hd yayınlarda maçlara baktıgımda zevk vermedi açıkcası bende satıcınında kafamda olan w4500 döndüm suan memnunum usb den bana dvix oynatması çokta onemli degil hd dvd oynatıcı kullanıyorum evde çok yansıma olayıda acıkcası çokta iyi degil siyah bütün sahnelerde kendini ekranda görüyorsun genede karar sizin almak isterseniz hangisini isterseniz onu alın
  • w4500 oynatmıyor ama samsungdada alt yazılarda proglem oluyor onuda biliyorum hd yayınlar izliyecekseniz sony tavsiyem samsung yayınlarda biraz daha sarımsıdır sony beyazlar beyaz siyahlar siyah samsungda beyazlar çok sarımsıya yakın beyaz siyahlar asırı siyah en ufak seyda panel ciziliyor cerceve ciziklerle doluyor daha oncede kullandıgım tv ler vestel 37760 - philips 42pl5603 - samsung 40a656 - sony w4000 - samsung 40a756 iki defa aldım iade ettim sorunlardan dolayı ve tekrar sony 40w4500 suan memnunum tilkinin kürkçü dükkanı gibi açık konusim hanım hem silme hemde görüntüsünü begenmedigi için sony tekrar o istedi o bile anladı hangisinin iyi oldugunu suan o da memnun magzaya git ikisinede bak insan yüzlerinde ikisinide kıyasla tekrar kıyasla oyle al tavsiyem
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet3458

daha oncede kullandıgım tv ler vestel 37760 - philips 42pl5603 - samsung 40a656 - sony w4000 - samsung 40a756 iki defa aldım iade ettim

maşallah her ay bir tv iade ediyonuz galiba. Nasıl değişiyorsunuz bu kadar ürünleri ?
  • sony 40w4500 mu ? samsung 40a856 mı?
    bana göre tabıkı samsung
    neden derseniz özelliklerini incelediğimiz zaman samsung ağır basıyor
    kontrast oranları samsung 70.000 sony de 50.000
    tepkime süreleri samsung 4mps sony de 8 mps buda çok fark var aralarında
    samsung kasası daha ince ve daha şık duruyor
    diğer özellikleri hemen hemen aynı fiyat da aşağı yukarı aynı gibi bence samsung derim

fiyat araştırmasınıda yaptım

http://www.canbilisim.com/?urun-detay_23403_Samsung_40A856_LCD_TV.html

fiyat piyasada bulabildiğim en ucuz fiyat

• Sammy 8
  • A856 almanı öneriyorum siyah kalitesini mükenmel vede hareketli sahnelerde çok başarılı ( movie plus : kapalı halde test ettim Açık yapınca yapay oluyor )
  • quote:

Orjinalden alıntı: pov

sony 40w4500 mu ? samsung 40a856 mı?
    bana göre tabıkı samsung
    neden derseniz özelliklerini incelediğimiz zaman samsung ağır basıyor
    kontrast oranları samsung 70.000 sony de 50.000
    tepkime süreleri samsung 4mps sony de 8 mps buda çok fark var aralarında
    samsung kasası daha ince ve daha şık duruyor
    diğer özellikleri hemen hemen aynı fiyat da aşağı yukarı aynı gibi bence samsung derim

fiyat araştırmasınıda yaptım

http://www.canbilisim.com/?urun-detay_23403_Samsung_40A856_LCD_TV.html

fiyat piyasada bulabildiğim en ucuz fiyat

LCD OLayını İyice Araştır sen

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet3458

bakalım artık ben samsung beyeniyorum hanım sony bakalım hangisi agır basacak 40a756 mı yoksa 40w4500 kazanacak

Mehmey Usta sen bundan vazgeçme 40a756r1m kulanıcısıyım şuan xbox 360 fark üstüne fark atıyor sm sonye 4000" leride gördüm görüntü pulcuk pulcuktu bence samsung sorunları olursa adamlar fw ile baştan panali değiştiriyolar şahit oldum yaptığım fw ile
    mesela yukarıda arkadaş anlatmış pes 2009 oynadım replayda 100 hr"zi açınca sorun oluyor evet geçen ayki fw düzeltmesi ile mehmet kardeşim bu sorunuda çözdü sende vardı zaten samsun 756 serisi alma 856 fark yok kullandım hem birde 6 sersi ile 7 serisi aynı diyenlere bir çift sözüm var aynı demişler renkler kontras oranı vs bir yanyana baksınlar bakalım aynımı değilmi samsung 7 serisi benden tam puan almıştır hatta z4500 sersinden iyi bunun apacık testleri var Samsung!!!!!!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.