Şimdi Ara

LCD ve Plazma Hakkında Bütün Sorularınız ve Yorumlarınız [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.571
Cevap
2
Favori
134.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar samsung le32s81b aldım iki gün önce.
    bilgisayara bağlayınca nasıl bir performans almam gerekiyor ? iyi midir kötü müdür ? ekran kartım normal bi ekran kartı öle hd desteği falan yok ? alıcağım kablo hangi kablo olmalı ?
    ayrıca bağalaynar varsa hangi çözünürlüğü ve ayarları kullanıyor söylerse sevinirim.
    saolun.

TV DEN MEMNUNMUSUN PAZAR ALMAYI DUSUNUYORUMDA. MAKINA PAL DIIL SORUN OLURMU ??
  • Bende 42LC51 var, gerçekten çok güzel TV, HDready ama 1080p input ve 1.3v hdmi desteği olduğu için kendimi avutmaya yetiyor

yanında da ht902tb almıştım, ps3 ile birlikte güzel bir 3 lü oluşturdular, 3 siyah bi arada
  • Arkadaşlar LG 32LC52 televizyon ile şu sıralar oyun oynarken kontras ı bi anda düşüyor oyun karanlık oluyor. Neden olabilir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastingmoon

arkadaslar size bir sorum var benim pc monitoru olarak N91S hyundai monitorum var bu monitoru bir p3 almam durumunda birbirine bağlayabilir miyim yada normal tuplu televizyona bağlasam sorum yaratırmı ?

ayrıca tuplu tv de goruntu kalitesi duser mı yani ps3 e yazık mı etmiş olurum tuplu tv de kullansam ??
  • 42 inch toshiba regza technologie var bende full hd samsungun benzer full hd modeliyle kıyaslarsam dağlar kadar fark var toshiba çok daha ii görüntü veriyor 100 hz olduguda ayrı bir artısı tavsiye ederim fakat biraz pahalı
  • Arkadaşlar PS2 kullanıyorum. Vestel marka LCD televizyonum var. Ancak bağladığımda çok kötü bir görüntü veriyor. Skart girişinde görüntü çok karlı. Yan taraftaki sarı - beyaz- kırmızı girişlerden bağladığımda ise görüntü daha da kötü ve siyah beyaz. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • bence ps2 den en kaliteli görüntüyü component kabloyla alabilirsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: k_t_destek

Arkadaşlar PS2 kullanıyorum. Vestel marka LCD televizyonum var. Ancak bağladığımda çok kötü bir görüntü veriyor. Skart girişinde görüntü çok karlı. Yan taraftaki sarı - beyaz- kırmızı girişlerden bağladığımda ise görüntü daha da kötü ve siyah beyaz. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • quote:

quote:

arkadaslar size bir sorum var benim pc monitoru olarak N91S hyundai monitorum var bu monitoru bir p3 almam durumunda birbirine bağlayabilir miyim yada normal tuplu televizyona bağlasam sorum yaratırmı ?

ayrıca tuplu tv de goruntu kalitesi duser mı yani ps3 e yazık mı etmiş olurum tuplu tv de kullansam ??

Yazık etme gibi bir durum olmaz ama maksimum performans da alamazsın kalite açısından.
  • quote:

Orjinalden alıntı: k_t_destek

Arkadaşlar PS2 kullanıyorum. Vestel marka LCD televizyonum var. Ancak bağladığımda çok kötü bir görüntü veriyor. Skart girişinde görüntü çok karlı. Yan taraftaki sarı - beyaz- kırmızı girişlerden bağladığımda ise görüntü daha da kötü ve siyah beyaz. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Elinde olan seçeneklerden S-cart en iyisi ama onda da bulanık görüntü alman normaldir. Mümkünse component kablo kullan. Onda bir derece daha iyi görüntü alabilirsin. Ama çok net ve keskin görüntüler bekleme.
  • samsung le27s71b modeli lcd var bende ntsc uyumlulugu varmıdır? ps3 alırsam goruntu iyi cıkarmı ntsc makinayla bu tv de?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zotokan

samsung le27s71b modeli lcd var bende ntsc uyumlulugu varmıdır? ps3 alırsam goruntu iyi cıkarmı ntsc makinayla bu tv de?

LCD'lerde bölge ayrımı yok rahatça kullanabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

quote:

Yazık etme gibi bir durum olmaz ama maksimum performans da alamazsın kalite açısından.

hocam bi kaç gundur giremiyorum foruma simdi gordum sende olmasan burda sorular kaynıyıp gidicek birde bu tuplu tv lerde plazmalardaki gibi cozunurluk değeri var mı varsa kaç ??

• quote:

Orjinalden alıntı: sagorap

quote:

Orjinalden alıntı: zotokan

samsung le27s71b modeli lcd var bende ntsc uyumlulugu varmıdır? ps3 alırsam goruntu iyi cıkarmı ntsc makinayla bu tv de?

LCD'lerde bölge ayrımı yok rahatça kullanabilirsin

saolasın . artık ntsc ps3 alabilirim ozaman rahatca :)
  • Arkadaşlar " BENQ 24'' FP241VW " nasıl bir lcd sizce bunda ps3 de oynamak istiyorum sıkıntı yaşarmıyım , kötü görüntü alırmıyım..
  • bildigim kadariyla o lcd full hd ama biraz contrast orani dusuk max olmasada baya kaliteli goruntu verir bence hic dusunme bagla ve oyna
  • Sony Bravia 32" LCD-TVKDL32P3000K

Çözünürlük - 1360x768. Kontrast 1200:1. HD Ready teknolojisi var. 2 HDMİ çikişi var.

Almami önerirmisiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Attila-HUN

Sony Bravia 32" LCD-TVKDL32P3000K

Çözünürlük - 1360x768. Kontrast 1200:1. HD Ready teknolojisi var. 2 HDMİ çikişi var.

Almami önerirmisiniz?

tabıkıde hayır 1200:1 ne ole ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaplanenes

quote:

Almami önerirmisiniz?

1200:1 o tvnin gerçek değeridir.Çoğu firma dinamik kontrast oranlarını vererek kontrastı yüksek göstermeye çalışmaktalar,halbuki çoğunun gerçek değeri bu civarda

Yani sevgili kaplanenes bizim kullandığımız 32s in 7000:1 değeri dinamiktir gerçek değildir

Zaten insan gözü 1000:1 kontrasttan daha fazlasını ayırt edemez, o nedenle ATİLLA o tvyi gönül rahatlığıyla alabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: japonozan11

quote:

Orjinalden alıntı: kaplanenes

quote:

Almami önerirmisiniz?

1200:1 o tvnin gerçek değeridir.Çoğu firma dinamik kontrast oranlarını vererek kontrastı yüksek göstermeye çalışmaktalar,halbuki çoğunun gerçek değeri bu civarda

Yani sevgili kaplanenes bizim kullandığımız 32s in 7000:1 değeri dinamiktir gerçek değildir

Zaten insan gözü 1000:1 kontrasttan daha fazlasını ayırt edemez, o nedenle ATİLLA o tvyi gönül rahatlığıyla alabilirsin

öle diosan dogrudur japonozan bilmodum.. bılmemek ayıp dıııl ıgrenmemek ayıp ama ya arkadasın dedıgı tv de dınamık kontrast ise ?? :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.