Bildirim
LCD yada plazma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Lcd daha iyi -
dostum;
oncelikle lcd mi?, plasma mı?
senin karar vermen, ondan sonra sectigin tip uzerinden,
tavsiye istemen dogru olur.
lcd mi?plasma mi? dersen, icinden cikilmaz.
zevke,renge,kullanacagin cihazlara, talep ettigin ekran buyukluğune,
kullanim amacina gore degisir.bunlarada en iyi sen karar verirsin. -
quote:
Orjinalden alıntı: Head43
Selam arkadaşlar, 2,500 ile 3,500 arası Lcd yada Plazma almak istiyorum ama hangi marka ve lcd mi plazmamı almaya karar veremedım bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkurler
bence önce ihtiyaçlarını ve bu tv nu ne maksatla kullanmak istediğini, en son olarak da fiyat aralığını ortaya koy.ondan sonra tavsiyeler yapabiliriz -
Bencede öncelikle ihtiyaçlarını ve kullanım amaçlarını söyle ayrıcada diğer topicleride incele ki bu soru onlarca kez soruldu ve tartışıldı sonra kararını ver lcd yada plazma ona göre önerilerde bulunalım şimdi ben lcd almayı düşünüyorum sanada lcd önerirsem ve senin kullanım alanına plazma daha uygunsa yanlış yapmış olurum. -
İlginize teşekkurler arkadaşlar. Ben bu tv yi evimin salonuna koyıcam 24 m. kare bi yer artı 106 ekran düşünüyorum tabi ses sistemiyle beraber. Bu arda Phılıps bayısı bana 82 ekrandan buyuk LCD lerde göruntu netliği kayboluyor demişti eğer 82 den buyuk ıstıyorsan plazma al dedi. Bu ne kadar doğrudur? lginize teşekkurler. -
quote:
İlginize teşekkurler arkadaşlar. Ben bu tv yi evimin salonuna koyıcam 24 m. kare bi yer artı 106 ekran düşünüyorum tabi ses sistemiyle beraber. Bu arda Phılıps bayısı bana 82 ekrandan buyuk LCD lerde göruntu netliği kayboluyor demişti eğer 82 den buyuk ıstıyorsan plazma al dedi. Bu ne kadar doğrudur? lginize teşekkurler.
40''(102 cm) kullanıyorum . Bundan önce 32'' var idi. Normal LCD sıkıntılarından başka , boyuta bağlı bir problem yok. LCD almaya niyetlenirsen ve maddi sıkıntın yok ise LCD ekran büyüyünce görüntü bozulur diye büyük ekran almamazlık etme bence. -
102 Lcd iyi yani diyosun pekı marka olarak ne önerırsin 3,500 ytl ye kadar cıkabilirim artı sinema sistemi de istiyorum. -
quote:
102 Lcd iyi yani diyosun pekı marka olarak ne önerırsin 3,500 ytl ye kadar cıkabilirim artı sinema sistemi de istiyorum.
Bende Sony var arkadaşım . Marka önermeyi doğru bulmuyorum ben . Sadece sonyden memnun oldugumu söyleyebilirim sana. Diğerleriyle karşılaştır görüntüsünü ve sen karar ver. 40'' Sony 3500 ytlye zor bulursun ama arkadaşım. -
ben sana şöyle birşey diyeyim arkadaşım sen 42" istiyorsun anladığım kadarıyla.yanlız o dediğin fiyata çok düşük çözünürlüklü plazma alırsın ancak we hd ready de olmaz.o zaman almanın da bir mantığı kalmaz.bence o kadar büyük ekran düşünme we lcd al o zaman daha yüksek çözünürlüklü we full bir cihaz alabilirsin -
3500 ytl ye 37" ekran lcd Lg alırsın ama hala tam cevap alabilmiş değilim sadece tv mi izlyecen dvd izleme sıklığın ne ilk amaç dvd mi evinde uydumu var kablolumu oyun konsulu kullanıyomusun vve pc ye bağlıyacanmı ???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realpassion -- 23 Eylül 2006; 9:04:29 > -
LCD yada Plazma istememin sebebi daha çok dvd içindi artı digiturk var. ses sistemiyle beraber baba bı şey yapmak istiyorum yanı vaktımın coğunu evde gecirdiğim için kalite bi şeyler düşünüyorum ne de olsa kış geldi, tek sorun tv için 3500 ytl yı gecemem cunku ses sıstemı de alıcam onun içinde 1000 ytl yı gözden cıkardım yanı...
Yardım yardım.... -
Çok yoğun kullanıcaksan LCD, az kullanacaksan Plazma. -
realpassion a katılıyorum.37 LG yi mutlaka bir gör.zaten senin fiyat aralığında.ayrıca düşük çözünürlük olur vs diye büyük lcd almaktan çekinme.
belirtiğin kriterlere ve fiyat aralığına en uygun tv 37 lg gibi duruyor.sulokal ın bu konuda bir topici var.bence iyice bir incele.tv nin çalışır halde fotoları da var ayrıca
http://forum.donanimhaber.com/m_9203063/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChordSolo -- 23 Eylül 2006; 20:29:32 > -
Arkadaşlar merhabalar..
50' vestel plazma almayı düşünüyorum.Ancak 42' LCD nin görüntü kalitesinin daha iyi olduğu olduğu söyleniyor.Bu konularda çok bilgim yok..Fiyat anlamında benim için bir sıkıntı yok.Amaç almışken iyisini almak.ancak hangi teknolojinin daha iyi olduğu konusunda çok çeşitli bilgiler var.Büyük ekran önceliğim olmasına rağmen görüntü kalitesinden ödün vermek stemiyorum.Görüş ve düşünceleriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler.. -
42px4rv 3.799 fiyatı.Araştır,bir çok üründen çok daha iyidir.3500 sınır koymuşun,3.799 verebilirsen LG iyi bir çözüm olur senin için.
Pioneer
LG
Samsung
Panasonic
Hitachi
...bu 5 firma plazma panel üretir,Phılıps LG den alır paneli.Yerinde olsam LG de karar kılırım.Oldukça iyiler ve bir problem yaşanmıyor asla.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X