Şimdi Ara

LCS All-Star oylaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
2.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

EU için tartışmasız en iyi bot lane Hosan Edward olucaktır. Mid ise Alex xPeke Oce arasında olabilir gidip 3 şampiyondan başka bişi oynayamayan froggene vermek aptallık olur.Jungle konuşmaya gerek yok herkes diamondprox'u biliyor adamın jungle metasını tüm dünya kopyaladı.Diamond junglede olduğu sürece flamer soaz yerine Darien'i tercih ederim adam feedlese bile ne yapıcağını biliyor. Wicked ise babysit yapılırsa performansınıın nasıl düşüceğini hepimiz biliyoruz. Diamond 3 kere ziyaret etti oyunun geri kalanında hayalet oldu.

NA için bot lane adc tartışmasız Cop adamın KDA oranı belli zaten yanınada Patoy.Mid ise Scarra junglede saint ile oddone arasında seçilebilir. Top lane Voyboy hayatta olmaz Ap trynd'ya herkes ezilmez. Dyrus ile Hotshotgg arasında kaldım ama Dyrus daha ağır basıyor.

Birde her sunucu denirken sadece LCS ve OGN takımları mı var?Brezilya Türkiye falan yok mu?

OGN zaten LCS'in Kore ayağını yapıyor. Sunucu olarak, Kore ayrı olacak, fakat Çin ve Tayvan nasıl olacak bilmiyorum, karma takım yapmazlarsa 2şer takımı olan sunucular bunlar. Ama Türkiye, Brezilya falan şu an için kendisini profesyonel oyuncu anlamında kanıtlamamış sunucular olduğundan henüz yok. -İlerde adam akıllı ilgi ve başarı gösterilirse neden olmasın?-

Bir de Wickd'ın babysit yediği halde aşırı derece geride kalıp hiç bir işe yaramadığını pek görmedim ben. Çoğu zaman 1v2 oynayan ve korelilerin top lane adında saygı duyduğu bir oyuncu o, Darien ezer! gibi düşünmek çok saçma bence. -Ki bana göre Gambit'in en istikrarsız oyuncusu Darien.- Özellikle ADC olarak Kore seviyesinde olmayan bir sunucu olduğumuz için, 1v2 değiştirmek bizim işimize gelecek bir şey olur diye düşünüyorum ben, bu konuda da Wickd muhtemelen daya iyi performans verir. (Ki bir de dil bilmek var ki, Darien o konuda geride sanırım.)

HosaN bence overrated. Oynayabildiği 3 tane adc var ve hiç birisi oynadığı draven seviyesinde değil. CandyPanda ya da YellowStar gibi daha uzun süredir etrafta olan ve daha fazla champion'ı olan ADCler bence daha iyi gider. -Bunların son zamanlardaki performansları da pek kötü değil.- Ekleme: NA'ya karşı HoSaN muhtemelen daha iyi olur, ancak ben asyalılardan korkuyorum daha çok.

quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

Sadece Gambit gamingden seçilsin onlar çıksın maçlara.

Top: soaz
    Mid: alex ich
    Jungle diamond
    Supp/adc edward genja. Bot lane kesinlikle farklı dil olmamalı beyler. NA da böyle bir sorun oluşmayacak ama EU fena.

Edward oldukça iyi ingilizce konuşabiliyor. Alex de konuşabiliyor. Diamond için "lig konusunda anlamada zorluk çekmiyor" demişler, ne kadar doğru bilemem de, Darien ve Genja ingilizce konusunda baya limitli diye hatırlıyorum. -Doğruluğu kesin değildir tabi ki de.-

EG'nin son haftalarda düşüsüne sebep olan oyuncu wicked her zaman aynı istikrarda değil.Bu konuda diğerlerine göre darien daha önde geliyor bu yüzden söyledim.Hosan ise profesyonel bir adc oyuncusunun fazla bir seçeneği yoktur. En üst limit draven kendisini kanıtladıda bu konuda bence sorun çıkmıycaktır.Korede adc olarak üstün oyuncu sadece cpt.jack var onun haricinde korkulucak birisi yok. Kendisnin doublelift'e benzetebiliriz.Aynı stille oynuyorlar.Dil konuda bir sorun çıkmıycaktır. xPeke'yi düşünün S1'de takıma geldiğinde adam hiç ingilizce bilmiyordu basit komutlar haricinde ekstra bir şeye ihtiyaç yok.CandPanda YellowStar Yellowpete hepsi chaox gibiler minion farmımı alırım bana focus gelirse aldığım BT'yi süs gibi kullanır vurmadan kaçarım mantığındalar.

• eu

kev1n
    diamond
    oce
    yellowpete
    edward

na

dyrus
    saintvicious
    scarra
    doublelift
    elementz
  • Saintin üstte olduguna şaşırdınız mı? Saint NA LCS in Mvp si bana göre Doublelift ile birlikte.
  • NA:

Solotop: Dyrus
    Jungle: TheOddene
    Support: Aphromoo
    Mid: NyJacky
    Ad Carry: Cop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 2 Nisan 2013; 21:23:34 >
  • EUW

Jungle: Diamondprox
    Mid: Alex Ich
    Top: sOAZ
    Sup: Edward
    Adc: Genja

NA
    Jungle: Stvicious
    Mid: Scarra
    Top: Voyboy
    Sup: Xpecial
    Adc: WildTurtle
  • quote:

EG'nin son haftalarda düşüsüne sebep olan oyuncu wicked her zaman aynı istikrarda değil.Bu konuda diğerlerine göre darien daha önde geliyor bu yüzden söyledim.Hosan ise profesyonel bir adc oyuncusunun fazla bir seçeneği yoktur. En üst limit draven kendisini kanıtladıda bu konuda bence sorun çıkmıycaktır.Korede adc olarak üstün oyuncu sadece cpt.jack var onun haricinde korkulucak birisi yok. Kendisnin doublelift'e benzetebiliriz.Aynı stille oynuyorlar.Dil konuda bir sorun çıkmıycaktır. xPeke'yi düşünün S1'de takıma geldiğinde adam hiç ingilizce bilmiyordu basit komutlar haricinde ekstra bir şeye ihtiyaç yok.CandPanda YellowStar Yellowpete hepsi chaox gibiler minion farmımı alırım bana focus gelirse aldığım BT'yi süs gibi kullanır vurmadan kaçarım mantığındalar.

S1 deki iletişimin önemi ile şu anki iletişimin önemi çok farklı yerlerde. S1 de sadece mekanik olarak iyi olsan oyunu kazanabiliyordun. Solo queue gibi oynayabiliyordun kısacası, şu an ise sadece bu yüzden oyun kaybetmek kolay. Bir kelimeyi direk anlamak yerine 2 sn düşünmek asyaya karşı oyun kaybettirir.

Ayrıca, HosaN'ın yeterince tecrübesi yok. Agresif oynamanın kitabını yazmış adamlara karşı gelip o şekilde oynayamaz. EU bot lanelerinden hiç birisi agresif olmadığı için o şekilde oynayabiliyor o. Kore'ye karşı 2v1 bile yapsa o derece agresif oynatmazlar onu. InSec direk ezer yani.

Tabi aynı şekilde korelilerin 1v2 yapmayı sevmesi ve Darien'in muhtemelen yollanabilecek en kötü 1v2 lanerlardan birisi olması da ayrı bir şey. (Diğer asyalılara karşı da EU'nun 1v2 araması gerekiyor bence.) Olay champion pool ve değişik stratejiler aramak ise yollanması gereken adamlar sOAZ ya da Kev1n. Yok eğer ki top lane'i bırakıp, diğer yerlere basılcak, ya da 1v2 oynanıcak ise o zaman Wickd yollanmalı. Açıkçası Darien bana göre kesinlikle koreli top lanerlara karşı oynayabilecek seviyede değil. Ki MLG'de gördük de bunu.. Bir de ssumday her ne kadar iyi top laner olarak görülse de korenin tepe kısmında olan MakNooN falan seviyesinde bir top laner değil.
    Edit: Ayrıca 1 aylık takımdı orda KTB. Ayrı bir detay olarak söylüyeyim bunu da :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 2 Nisan 2013; 20:37:20 >

• EU

Top: Wicked
    Jungle: Diamondprox
    Mid: Alex Ich
    AD: Yellowpete
    Support: Krepo
  • Eu

Jungle : Diamond
    Mid : xpeke
    Top : Wickd
    Ad Carry : Genja
    Support : nRated

Na

Jungle : Saintvicious
    Top : Voyboy
    Mid : Scarra
    Ad Carry : Doublelift
    Support : xpecial

Lcs performanslarına göre ortaya çıkan en iyi kadrolar bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

Eu

Na

En iyi çıkan diyip Cop yerine nasıl doublelift yazıyorsun?adamın koca sezonda toplam ölüm sayısı 4/5 arası geziyor.
  • quote:

quote:

Eu

Na

En iyi çıkan diyip Cop yerine nasıl doublelift yazıyorsun?adamın koca sezonda toplam ölüm sayısı 4/5 arası geziyor.

Tam da o yüzden aksiyona girmiyor zaten avantaj bariz şekilde onda olduğu halde. 2 gün önce doublelift karşısında hiç bir varlık gösteremedi 0-4 bitirdi. GGUniversity karşısında 5-0 oynasa ne yazar koreliler onlara benzemez. Cop evet iyi carry ama doublelift'in yanında daha çok çömez kalıyor, tecrübe kazanması lazım.

• quote:

quote:

quote:

Eu

Na

Tam da o yüzden aksiyona girmiyor zaten avantaj bariz şekilde onda olduğu halde. 2 gün önce doublelift karşısında hiç bir varlık gösteremedi 0-4 bitirdi. GGUniversity karşısında 5-0 oynasa ne yazar koreliler onlara benzemez. Cop evet iyi carry ama doublelift'in yanında daha çok çömez kalıyor, tecrübe kazanması lazım.

aynen burda KD falan bakmam bir adc de,dliftin oyunu her zaman farklidir.Clgde isin nerdeyse tamami onun ellerinde tsm macinda acidim resmen tek basina didindi durdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• top: soaz
    mid:xpeke
    jung:diamond
    adc/sup: krepo-yellowpete or edward/genja
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24google

*KıL niye yok orada ?

Bu oyunculara acımış kendi aralarında zevkli bi maç atsınlar demiş. Yoksa oyunun sonucu başlamadan belli olunca yazık olur demiş öyle demiş ben onun yalancısıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

quote:

quote:

Eu

Na

aynen burda KD falan bakmam bir adc de,dliftin oyunu her zaman farklidir.Clgde isin nerdeyse tamami onun ellerinde tsm macinda acidim resmen tek basina didindi durdu.

All starda oynarken CLG gibi sadece split push ve doubleifti koruycak bir takım olmuycak. Buda unutulmamalı.4 kişi cc stack yapmazsa doublelift böyle herkesi yok edebilir mi?

• Benim ismimi yazmayı unutmuşlar :(

EU : Hepsi SK
  • quote:

All starda oynarken CLG gibi sadece split push ve doubleifti koruycak bir takım olmuycak. Buda unutulmamalı.4 kişi cc stack yapmazsa doublelift böyle herkesi yok edebilir mi?

Karşı takımda tek damage atan kişi doublelift gibi oynayamıcak. Yani 2 türlü gidiyor bu. -Ve emin ol, s3 için tek kişinin damage atmaması daha iyi.-
  • EU
    Top:Wickd
    Jungle:Diamond
    Mid:Alex,Bjergsen
    Support:Edward
    Adc:Genja

NA
    Top:Dyrus
    Jungle:TheOddone
    Mid:Reginald
    Sup:Patoy
    ADC:Doublelift.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eu

Na

belki duygusal bakiyorum ama dlift bence orda olmali clg mecbur lift uzerine oynamak zorunda hsgg ye guvenip oynayamazlar zaten.Bigfat ve dlift clg nin en etkili isimleriydi her zaman.Hem dlift in farkli oyuncularla nasil oynayacagini hep merak ediyorum.ADC lerini her takim korumak zorunda her ne kadar clg de iki kat korusalarda dogal olan bir sey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eu

Na

ADC oynamasın adamlar o zaman ? Doublelift i koruyacak takım olmayacak demişsinde ? ADC mutlaka korunmalıdır zaten.ADC yi korumamak gibi birşey söz konusu olamaz.K/D ile oyunculuğu nasıl karşılaştırdın merak ettim doğrusu, ki doublelift'in nasıl oynadığı ortada.En iyi ADC Doublelift'tir bana göre.

• Oylarımı kullandım şimdi.

EU için
    sOAZ
    Diamondprox
    Froggen
    Yellowstar
    Ed ward

NA için
    Voyboy
    OddOne
    Scarra
    Doublelift
    Patoy'a verdim

Stvicious ve Oddone çok yakın birbirine St önde.Voyboy ve Dlift fark atmış.Supportta Xpecial öndeydi.Scarrada baya önde.EU'da Wickd önde.Diamond baya önde.Froggenda önde.ADC olarak yellowpete önde.Ed ward supta önde gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.