Şimdi Ara

LCS Ashe (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zaten adam akıllı bi ultisi var o da nerf yerse Asheyi çöpe at
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Cdr nerfi gelse fena olmaz aslında.Ultiyi atıyor baseden geliyor gine atıyor.

Luxu silsinler o zaman buda online durumumdaki son yorumum herkese iyi forumlar.
  • la zaten adam gibi damage vuran bi ultisi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerf yiyeceğini sanmam. Birincisi; Ashe'i çekici kılan sadece ultisi ve o ulti nerf yerse ADC oynamak zorunda kalanlar dışında 1 kişi bile Ashe almaz, cazibesini tamamen yitirir. İkincisi; Ashe, SoloQ'da başarılı bir champ değil, daha çok takım oyunlarında etkili. Mesela Cloud9'ın Ashe - Zyra ikilisi efsanevi fakat sürekli birbirleriyle oynayan, iletişim kuran, zaten oyunculuğu üst seviye olan adamlardaki uyumu "Match me with retards"ta yakalayamıyorsun Sen o ulti'yi 4 kişinin arasından geçirip ADC'i yerine zımbalasan bile gider rakibin tank'ına focus yapar spastikler.

Ashe'in ultisi sadece güzel bir fight başlangıç aracı. Kimse 3.5 saniye stun koymak için uğraşmıyor ki onun için zaten 10 saniye sonrasını görmek lazım Eğer stun süresi sabitlenirse (mesela mesafe ne olursa olsun 2 saniye yaptılar diyelim) bu sefer cidden OP olur o ulti. Genelde kullanıldığı mesafeden 1 - 1.5 saniye civarı bir stun'ı oluyor çünkü.

• Gördüğünüz her şey için nerf istiyosunuz kafanız mı iyi sizin?

Lcs'de olan her şey için nerf konusu açan nooblara acıyorum artık.
  • Nerf'ün amacı bir heroyu çöp haline getirmek değil, oyun dengesinin üstündeki heroları dengeye getirmektir. Şu olayı bir anlamadınız.
  • C9 bugünde Zyra-Ashe kombinasyonunu yaparsa Riot turnuvadan sonra garanti nerfler Sırf Sneaky den dolayı bunları söylüyoruz.Diğer oynayanlar aman aman bi Ashe oynamadı ama Sneaky
    Ayrıca Ashe soloq herosu değil takım oyunlarında iş yapabilen bi adc yani Soloq için nerflenecek bi yanı yok bence.Zaten Sneaky denen elemanda o kadar ofansif oynamıyor biraz geri duruyor ama arrowlarını çok iyi görüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myhexx175 -- 31 Ağustos 2013; 9:21:53 >
  • Ashe ultisi dışında çöp ne kaçma pozisyon alma mekanızması var ne as steroid var hiç birşey yok pasifi dandik nerf gelirse kimse ashe oynamaz.
  • Konuya yazmak için 6 yıllık hesabı aktive ettim :D ben bu servera ilk geldiğimde ashe alma alma dediklerini bilirim kimse beğenmiyordu halada beğenmeyen insanlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Ashe ultisi dışında çöp ne kaçma pozisyon alma mekanızması var ne as steroid var hiç birşey yok pasifi dandik nerf gelirse kimse ashe oynamaz.

kesinlikle doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I love her

Gördüğünüz her şey için nerf istiyosunuz kafanız mı iyi sizin?

Lcs'de olan her şey için nerf konusu açan nooblara acıyorum artık.

Yine söylüyorum ben ''ashe op riot nerf pls'' demiyorum. Sadece bir düşüncem vardı onu tartışmaya açtım.

Olaf'ı neden nerflediler sence? LCS de Voyboy çok iyi kullandığı için. Aynısını ashe için olacak diyemem ama böyle şeyler olabiliyor. Bunun başka örnekleri de vardır.

Görüşleriniz bana mantıklı geldi. Ultisi dışında pek bir olayı yok. Genelde turnuvada iş yapıyor. SoloQ da o ultiyi 3.5 stun la tuttursan bile fight ı kaybedebiliyorsun. Ama turnuvada da baya etkili olabiliyor.
  • Ashe nerf yerse minyonlarla takılsın, şampiyon ünvanı alınsın elinden.
  • Ne stunı nerflenir ne de cdr nerfü gelir Ashe'e. Birazcık nerf yese ciddi anlamda minyondan farkı kalmaz Ashe'in.
  • Gelmez, ashe'i ashe yapan şey ultisidir zaten.
  • Nerf gelmemesi lazım cloud9 oynayan kadar bişey yoktu
  • Sadece ultiden ibaret değil, 1 lvlda o biriken pasifle birlikte bir patlatıyor 2-3 tüp can yiyor.Ayrıca ultiye de gelmez zaten konu gereksiz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.