Şimdi Ara

LCW ÇARK , Maymun Macerada Oyunu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.083
Cevap
232
Favori
464.780
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar çark bana da gelmedi. Bebeğim için birkaç ürün alacaktım. Kullanmayacak varsa 100/30 İndirim kodu özelden gönderebilir misiniz? Teşekkürler.

• bende yükledim açtım altta bişiler çıkar gibi oldu ama kapattım mı naptım bilmiyorum. bi daha da çıkmadı bişi

• Gelmezse uygulamayı komple kapatıp tekrar giriş yapın bi kaç kez gelir sonra. Uygulamayı komple görev yöneticisinden sonlandırın arka planda açık kalmasın öyle aç kapa yapın gelmesi lazım.Oturum açma gibi bi zorunluluk yok giriş yapılmamış telefonlarda da yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 3 Kasım 2021; 13:48:1 >
  • 20/100
    XLCKADU6E7L

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çark geldi az önce 1000 TL'yi kaldırmışlar. Kargo ücreti varken bir esprisi yok zaten bu işin. Saat 16:00'da güzel bir indirim olabilir ona bakacağız, gerisi fasa fiso.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayalistAkrep -- 3 Kasım 2021; 13:57:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bana da durup dururken bi anda çıktı ekranda

• HayalistAkrep kullanıcısına yanıt

ilk siparişte kargo ücretsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100/30

XLCKCR5SY2B

• 100 e 30 verdi ancak kodu kopyalamadım :(

• Arkadaşlar kodunuzu bence buraya yazmayın 2 kişi aynı anda dener diğeri mağdur olur pm yoluyla 1 kişiye verin

• Tam çıktı çeviriyorduk kapattı şimdide çark bitti dedi dalga mı geçiyorlar nedir lanet gelsin bu markalara , yaptıkları işe de .

• 29 Ekimde 251 tl alışverişe 250 tl kupon dagıttılar 3 kasıma özel ondan sonra bu çöp gibi geliyor   arkadaş üşenmemiş 50 tane toplamıştı..

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Nerede dağıttılar benim niye haberim yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cark webte de oluuyormu yoksa sadece app te mi var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt

28 ekim gece başlayıp 29 ekim öglenden sonraya kadar devam etmişti hocam instada reklamda çıkıyordu siteye gidince 20/30/250 tllik kuponlar veriyordu tarayıcıdan

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Hocam 250 TL kodu 29 Ekim'den önce de veriyordu ama forumda 250 TL kazanan birine hiç rastlamadım. Tamamen palavra...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.