Şimdi Ara

ld2vm - se & x 550 sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ArkadasLar, eLime paLit 256 mb x550 ekran kartl gecti. Makinemin uzerinde 945g chipset oLdugundan intel in onboard ekran kartlnl kuLLanlyorum. Bu urunu makineme bagLadlglmda ekrana goruntu cizik cizik geLiyor. Sizce sorun ekran kartlnda mldlr ? aLdlglm arkadas ekran kartlnln caLlstlglnl dvi donusturucu buLup denemem gerektigini soyLedi. Fakat iLgiLi oLabiLecegini sanmlyorum monitorum anaLog. Bios ayarLarlndan kapatmaya caLlstlm diger ekran kartlnl ekrana goruntu geLmeyince rest atlyor makine daha sonra kendini onboard ekran kartlndan aclyor. Ekran kartl 1 newi hediye gibi geLdi zaten fakat neden kuLLanamlyorum. DeneyebiLecegim baska pci ex makine yok. Bios update deneyecegim az sonra ama sadece yeni isLemci destegi icin update war. YardlmLarlnlzl bekLiyorum..

• arkadasLar bir eL atarsanlz sewinirim, klracaglm yoksa bu kartl da anakartl da wb.
  • en temizi bi pc ciye götür karıt kendi gözünle gör nedir durumu bana sorarsan kart sağlam eğer öle olmasa görüntü olayı hiç olmazdı driverden olabilir zannımca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.