Şimdi Ara

Le Blanc mid

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar midde fazla oynamam ama kimse almayınce le blanc alıyorum cokda seviyorum eglenceli ve rahat oynanabilen bir hero bana göre.Bazı form sitelerine filan baktım alınan itemler cok farklı ben her seferinde doran la baslıyorum sonra ayyakkabı sonra item yerinde 1 tane boşluk kalana kadar alıyorum sonra da rabadon için kasıyorum bayada iyi kill alıyorum midde pek ezilmedim tabi fazla oynamadıgımda olaiblir iyi rakip cıkmamısta oalblir sizce bu build nası

Ve ranked için nası bi hero?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stell@ -- 2 Eylül 2012; 14:28:04 >

• counterlanabilir bi hero ve late gamede aoe damagei olmadığından işlevsiz kalıyor hangi eloda olduğunu bilmiyorum ama düşük elolarda fizz morgana kassadn ve le blanc gbi herolarla sıkıntı cekmezsin leblancı en iyi counterlayan hero zileandır bana göre gragas anivia gibi herolar varken leblanc picklenmez
  • LeBlanc sanırım Eu turnuvasında bir kere picklenmişti. Hasar potansiyeli çok büyük ve çok epik kaçma yöntemleri var. Ahrinin counterı. Bir yerden fırlayıp, adamı indirip aynı şekilde kaçabiliyor ama üstteki arkadaşın dediği gibi orianna gragas varken picklenmez.
  • Ranked game için en ideal mid herolarından birisi hatta adamlar banlar bazen görmüşsündür.Ultisi dehşettir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvador SS

darius al qnq

Tamam alicakmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamusluPavyoncu

quote:

Orijinalden alıntı: Salvador SS

darius al qnq

Tamam alicakmis

Öyle nick mi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leblanc bireysel zevki doruklara çıkarır ama takım oyununda en zayıf herolar arasında yerini almıştır bi orianna syndra değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dyesa

counterlanabilir bi hero ve late gamede aoe damagei olmadığından işlevsiz kalıyor hangi eloda olduğunu bilmiyorum ama düşük elolarda fizz morgana kassadn ve le blanc gbi herolarla sıkıntı cekmezsin leblancı en iyi counterlayan hero zileandır bana göre gragas anivia gibi herolar varken leblanc picklenmez

counterlanabilir mi yapma hocam en safe pick apclerden biri leblanc

Mesajın geri kalanına katılıyorum. Tek başına çok kill toplasada taşıma potansiyeli yok aoe skilli yok. Kaç defa 15 2 gibi skorla kaybettiğimi biliyorum lb le.

Adam karşına orianna alıyor,earlyde eziyorsun nefes aldırmıyorsun ama late de adam senin 10 katın iş yapıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.