Şimdi Ara

Le Mans 24 Saat Yarışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Takip etmek isteyen varsa Eurosport 1 ve 2 kanallarını açabilir. Şuan serbest antrenmanlar var. Buradan detaylı olarak saatleriyle birlikte takip edebilirsiniz;http://tr.eurosport.com/tvschedule.shtml

Bu sene Kobayashi de var.

• @Wayfaring

Dün kanalları değiştirirken denk geldim de yanılmıyorsam Bruno Senna'da vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

@Wayfaring

Evet, F1'den bayağı pilot var; Di Grassi, Anthony Davidson, Buemi, Heidfeld vs.

Ne yazık ki sponsor bulamayan soluğu dayanıklılık yarışlarında alıyor. Elbette bu yarışları küçümsemek için söylemiyorum ama bu adamlar bundan daha fazlasını hakediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No-One -- 21 Haziran 2013; 2:59:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wayfaring

quote:

@Wayfaring

Ne yazık ki sponsor bulamayan soluğu dayanıklılık yarışlarında alıyor. Elbette bu yarışları küçümsemek için söylemiyorum ama bu adamlar bundan daha fazlasını hakediyor.

Heidfeld haricindeki bu isimler Formula 1 i haketmiyor bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandoer

quote:

quote:

@Wayfaring

Heidfeld haricindeki bu isimler Formula 1 i haketmiyor bence..

Bu sezon gridin arkasında yarışan sponsor destekli sürücülerden daha iyi olduklarını düşünüyorum.

• OHA ! Allan Simonsen hayatını kaybetti! Yarışın henüz 10ncu dakikasında bi kaza yapmıştı kendisi talihsiz biçimde.
    Çok tuhaf oldum ya off..

Yorgundum bi uyayayım dedim 1,5 saattir falan uykudaydım.
    Yeni uyandım bi 5 dakkadır izliyodum Yiğit Top'un canlı yayında söylemesiyle haberim oldu..
  • Ben de şok oldum gerçekten. O kadar da ciddi bir kaza değil gibiydi. Hatta bilinci açık diye haber gelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No-One -- 22 Haziran 2013; 19:45:16 >

• R.I.P Allan Simonsen
  • Neredeyse tamamını seyrettim yarışın, ama en kötü şey tabi ki Allan Simonsen'in hayatını kaybetmesi oldu. İlk defa bi' pilotun ölümüne canlı canlı tanıklık ettim baya etkiledi beni.

Umarım gelecek sene ölümlü bir kaza görmeyiz.
  • quote:

quote:

@Wayfaring

+ fishicella'yı da gördüm ayrıca mcnish de toyota da yarışmıştı zamanında.

bu arada yarışın kaçırdığım kısımlarını izleyebileceğim bir yer var mı bildiğiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

quote:

quote:

@Wayfaring

+ fishicella'yı da gördüm ayrıca mcnish de toyota da yarışmıştı zamanında.

bu arada yarışın kaçırdığım kısımlarını izleyebileceğim bir yer var mı bildiğiniz ?

Özet internete daha düşmemiş galiba ama tv'den eurosport'a baktım şimdi; gece 1.30'da Motorsporları Haberleri programı var.

• Maalesef dün benim de trajik kazadan haberim oldu. Ben kazanın olduğu anda yarışı izlemiyordum ancak daha sonra haber sitelerinden durumu öğrendim. Allah rahmet eylesin.

2011 yılında Malezya GP'sinde Marco Simoncelli'nin hayatını kaybettiği o üzücü yarışı canlı izlemiştim. Hatta kaza anında olanları görünce tüylerim ürpermişti. Nitekim kötü haberde yaklaşık yarım saat sonra gelmişti. Şu kaza haberini okuduğum zaman Simoncelli aklıma geldi maalesef.
  • quote:

Maalesef dün benim de trajik kazadan haberim oldu. Ben kazanın olduğu anda yarışı izlemiyordum ancak daha sonra haber sitelerinden durumu öğrendim. Allah rahmet eylesin.

2011 yılında Malezya GP'sinde Marco Simoncelli'nin hayatını kaybettiği o üzücü yarışı canlı izlemiştim. Hatta kaza anında olanları görünce tüylerim ürpermişti. Nitekim kötü haberde yaklaşık yarım saat sonra gelmişti. Şu kaza haberini okuduğum zaman Simoncelli aklıma geldi maalesef.

Aynen. Tam olarak aynılarını yaşadım ben de.
    Simoncelli beni daha çok etkilemişti çünkü kaza anında ciddi bişeyler olduğu belliydi ve yarış o kadar uzun süre durmuştu ki kötü bi haber çıkacağı belliydi gibi ve gerilim dolu dakikalar boyunca beklemiştik yarış ne olacak nası bi haber gelicek Simoncelli cephesinden falan derken çok kötü anlar yaşamıştık.
    Bu kaza da ilk aşamada ciddi bişey yok dendi hatta gelen haberler iyiydi bile bilinci açık falan dendi sonra birden hayatını kaybettiği haberi çıktı. Direk o anca Simoncelli geldi benim de aklıma.. Çok tuhaf hisettim..

• @HyperioИ

O zamanlar Ntvspor verdiği için Moto GP'yi sıkı takip ediyordum, hemen hemen bütün yarışları izlediğim için Simoncelli'nin yaşamını yitirmesi beni epey etkilemişti. Hatta kaza anı halen aklımdadır. Ancak Le Mans'ta hayatını kaybeden Allan Simonsen'ın ismini hiç duymamıştım, bu nedenle etkilenmedim diyemem ama Simoncelli kadar değildi etkisi.

Motorsporları dünyası işte keşke bu tür olaylar hiç yaşanmasa ama maalesef bu dünyanın bir parçası da bu tür acı olaylar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.