Şimdi Ara

Leader 10 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kesinlikle inanmayın verdığı maıle bakınca bır an ben bile kandım ama bılen bılır dıkkatlı bakın bı harf oynaması var yanı orjını ile arasında sadece bi harf farklı sakın KANMAYIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxplayerxx

quote:

Orjinalden alıntı: major_bfg

Dalga geçen kalın kafalılar biraz insan olun lütfen! Kardeş sen nası 74 oldun bi annatırsan.

kim kalın kafalı.
    okadar iddalıyımki senden 2655 kadar zekiyim.
    adam burda saçma sapan topic açıyor sen ne diyorsun.
    burdan tek anlayabileceğim adam ın lwl yüksek diye yalakalık yapıyorsun.kassın diye.
    kim kime insanlık öğretecek.hodrimeydan.

1.Gereksiz Topic
    2.Player sen nie üstüne alınıonki hemen adam sadece senımı kastetti

• quote:

Orjinalden alıntı: xxplayerxx

eee gerçeksin diyelim nolacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 19 Ocak 2007; 1:59:01 >
  • İnanmayınnn
    quote:

Orjinalden alıntı: psychomanyak

Arkadaşlar kesinlikle inanmayın verdığı maıle bakınca bır an ben bile kandım ama bılen bılır dıkkatlı bakın bı harf oynaması var yanı orjını ile arasında sadece bi harf farklı sakın KANMAYIN
  • ee napcas şimdi ben anlamadim.

msni ekleyip imzalı fotograf falan mı isteyecez.??
  • İlqinç KraLı Olduğun Serveri ßiLmiorsun .. !

quote:

Edena (Lader 10)
    LWL:74
    Edena Eski Kral

O ßir Kere Edana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane34 -- 19 Ocak 2007; 7:18:24 >
  • ßende Knight Online sirketinin eski ortagıydım zamanında haberiniz olsun... (inanmayanlar var)
  • sacma sacma topic acıp durma lem ınsanları boş yere zamanını harcama neymiş kral olmuş senn arkadaşların sana ınanmamiş bız nerden ınanalım heee bı de ss yok no ss no guven
  • Ben Bi Zamanlar Maneste oynuodum Manesin Kralı C4H4N Vardı golemlerde Atilla çıkcak die kekledi milleti gittik baktık bişey yok sonra koxpcular falan sagdan soldan golem çektiler yatan yatana
    Böyle çoluk çocuga bu oyunu oynatıp kral yaparsak böle olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ewren1

Meraba arklar ben edenaını eski kralıym ama buna yalan diyen arklar var sadece onun için bir topic bu kusura bakmayın msn ewrencan@hotmail.com

imzasında nick ini yanlış yazamaz karusun eski kralı.
    diğer bir forumdan alıp adamın mailini gıcıklık olsun diye buraya kolup gerçek leader in msn inin şişirmeye çalışıyo o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ewren1

Meraba arklar ben edenaını eski kralıym ama buna yalan diyen arklar var sadece onun için bir topic bu kusura bakmayın msn ewrencan@hotmail.com

euwren saçmalamışsın be gülüm
    topic açınca gerçekmi söylemiş oluyon yani, topic yalan makinasımı
  • adam kral olmus siz kendi kendinize konusmayın siz önce gidin np nizin kasın n00blar adama laf sayıyorlar yediremiyenler
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkish_hipop

adam kral olmus siz kendi kendinize konusmayın siz önce gidin np nizin kasın n00blar adama laf sayıyorlar yediremiyenler

KRALDAN ÇOK KRALCI OLMAYALIM
  • ne yapalım sen eski kralsan gereksiz topiç
  • bende brad pitt
  • quote:

Orjinalden alıntı: leo_galileo

imzasında nick ini yanlış yazamaz karusun eski kralı.
    diğer bir forumdan alıp adamın mailini gıcıklık olsun diye buraya kolup gerçek leader in msn inin şişirmeye çalışıyo o kadar

Gerçek msn si değil diyorum ama sadece bi harf değişik gerçek msn si ile
  • hoşgeldin bende xxleaderxxxatmacaXX nın magesi becerdim :D suan thedaywalkerthe
  • 1 m pls :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: messi19

bn eski gm mim
  • başlıkta leader10 yazıor..imza da lader10:D
    bu forum böle işte...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.