leadtek 6600gt agp 8x almaya karar verdim, 350 watt power supply istiyomus bu ne demek ?? agp slotuna takınca kart calısır mı yoksa benim yeni bir güc kaynagı mı almam gerek??? sistemim: asus p4-p8x ,p4 2.4, 512 ddr400,msi fx 5200 yoksa benim guc kaynağım bunu calıstırır mı?
Bende 350 Wattlık Aopen kasa var.Leadtek 660 GT hiç ibr sorun olmadan çalışıyor.Sanırım sendede sorun olmaz.
Agp slotuna takınca tabiyki çalışır ama güç kaynağınız yetersiz ise olur olmaz yerlerde restart atabilir
sen ilk önce kartı alda eğer bi sorun çıkarsa power ucuz zaten!
bende 300w var yetiyo..sadece kartın ek güç girişi var onu da bağlamayı unutma..
ben güc kaynağımı kac watt nasıl ogrenirim ?
quote:
Orjinalden alıntı: antucom
üstünde yazar!
quote:
Orjinalden alıntı: oNuR!
quote:
Orjinalden alıntı: antucom
üstünde yazar!
Biçoğunda da şişirme yazar. Eğer 30 dolarlık kasayla beraber gelen veya piyasadan 20 ytl civarına alınmış bir güç kaynağıysa üzerinde yazan kesinlikle yanlıştır. Benim eski zavallıda 350 watt yazıyordu ama bigün güm dedi dayanamadı patladı zavallı. Ama sisteminin diğer bileşenleri çok fazla elektrik çeken bileşenler değil. 6600gt tam verimde aşağı yukarı 65 wattlık bir ek güç gerektirecektir.
yine de dikkatli ol güç kaynağının markasını ve wattını yazsan daha net cevaplar gelir
kartı kaça alacaksın peki?
onun yerine msi nx6600 diamond agp8x al bence. fiyati gt lere göre 30-40$(tam hat1rlayam1yorum) daha ucuz ve üzerindeki ramlar ddr3(2,0 ns) yani gt ile hiza ç1kabiliyor.www.pclabs.gen.tr'd incelemsi olacakti san1r1m....
o kartın agp modeli varmıydı ben sırf pcie sanıyordum
quote:
Orjinalden alıntı: weber
onun yerine msi nx6600 diamond agp8x al bence. fiyati gt lere göre 30-40$(tam hat1rlayam1yorum) daha ucuz ve üzerindeki ramlar ddr3(2,0 ns) yani gt ile hiza ç1kabiliyor.www.pclabs.gen.tr'd incelemsi olacakti san1r1m....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme