Şimdi Ara

leadtek fx5900xt o/c??????????????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abi napcam ben bu karta yaw???bişiler duydum ama ayrıntı bilmiorm!!!!!

• Galiba bazıları fx5950 ultra falan oluyo diye biliyorum . Ama yanılmıyosam bazen bozukluklar olabiliyormuş ! Bence vmod sakat iştir
    Soğutman varsa ve risk'leri göze alıyorsan yap tabii ...
  • riva tuner i indir sen önce
    google de rivatuner download die arat bir sürü sonuç çıkar
  • direk modlu bir bios veya 5950 ultra biosu yükle.ve aradaki performans farkını gör .en azından kartın performansı yüzde 50 artsın.
  • eywllah şu bios olayına bi bakiim...nerden bulabilirim ben arıcam şimdi ama...sölersen daa ii tabi ki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: amorphis

abi napcam ben bu karta yaw???bişiler duydum ama ayrıntı bilmiorm!!!!!

El insaf,aynı sayfada bile aynı topicten var
    http://forum.donanimhaber.com/m_1405968/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanDostum -- 29 Kasım 2004, 1:03:36 >
  • ulennn her yer şuna o/c buna o/c oldu yavvv.
  • riva tuner i indir ve o/c ni yap
  • bios olayına girmiim mi hiç?bide bios u buldum ama hengi programla yüklücem?bi link war mı?
  • arkadaşım bi aram yaptır istersen yaaa. Bu kdar da hazrcı olma. Sadece bu sayfada bile iki tane 5900 o/c konusu var. Bi çok şey yazıldı bunun için. Ara oku hepsini işte yaa.
  • Hiç bunlarla uğraşma.ramlerinin üzerine ramsink tak.Driver ın bulunduğu cd den çıkan winfox2 yi yükle.orda wflash var..web dede bitane a380ultra biosu indir.flashla.bu kadar kartının hiç bir ısınma sorunu olmadan 5950ultra oldu.dahada zorlayabilirsin.ama herşeyi araştırara bilinçli bir şekilde yap.hemen yazdıklarıma bakıp yapmaya kalkma
  • quote:

Orjinalden alıntı: xblade

Hiç bunlarla uğraşma.ramlerinin üzerine ramsink tak.Driver ın bulunduğu cd den çıkan winfox2 yi yükle.orda wflash var..web dede bitane a380ultra biosu indir.flashla.bu kadar kartının hiç bir ısınma sorunu olmadan 5950ultra oldu.dahada zorlayabilirsin.ama herşeyi araştırara bilinçli bir şekilde yap.hemen yazdıklarıma bakıp yapmaya kalkma

bizim eleman sölüyosa doğrudur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.