arkadaşlar zamanında bu ekran kartını 75+kdv ye almıştım.şu anki fiyatları malum fakat karttan o kadar memnunum ki anlatamam. en son moda oyunları bile çok güzel bir şekilde çalıştırıyor.(özel efekler gözükmüyor ama yinede hızlı çalıştırıyor(yinede çok iyi)) en son driverini yükledim ve kart dahada stabil çalışmaya başladı. sorun şu ben ekran kartımın bios unu update etmek istiyorum. üstündeki bios 2002 tarihli ve leadtek in sitesinde bayağı dolaştım fakat bu modele ait 2001 tarihli bios dosyası bulabildim! konuyla ilgili leadtek support a e-mail attım fakat bekleki cevap gelsin. acaba çok daha yeni bios sürümü var mı? eğer içinizde bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa lütfen bizlerden esirgemesin
valla bende de gf4 mx440 var asusun inanın daha hiç çalışmadığı bir oyun görmedin en son bir silent hill 3 vardı ona pixel özelliği mi ne kapalıymış onu da bir programla açtım hatta oyun bölümüne de yazmıştım nasıl oldunu onu bile çalıştırmıştım tek üzüldüğüm nokta nfs undergrounda kızları göremiyom
zaten herşey NFS Underground da kızları görmek adına değil mi
Silent Hill pixel shader desteği olmayan kartlarda (GF4mx) açılmıyordu, senin ve GF4mx kullananların yaptığı bi yama ile sadece bu zorunluluğu ortadan kaldırmak ve oyuna girmek, tabi oyundaki pixel shader efektlerini kullanamadan..