Şimdi Ara

Leadtek PX7800GT önerileriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teknik konular hakkında cok bilgili olmadigim dogru...

Ben sadece rakamlari yorumluyorum...

Zaten bu donanım forumlarinin en büyük sorunu marka bagimliligi zaten... Ne demek %10 gibi bir farkla ezdi gecti... Ya da %40 gibi bir farkla onu kılı bile olamaz derecesinde kötü not aldi...

İste bunlar bana sacma geliyor...

Ben ezdi gecti deyiminden sunu anlarim... En az 2 kat performans farki atti (ayni özellikteki diger karta)

Bir porsche ile sahini karsilastirip bunun sonucunda Porsche sahini ezdi gecti demek sacnaligin agababasidir bence...

Aynı borsce kendi özelliklerindeki ferrariye yaklasik %10 fark atarsa bunu kabul edebilirim ezdi gecti deyimini kullanmak icin...

Yoksa Porsche sahine % 1000 fark atmis hic bir degeri yok benim gözümde...

Bu bizim tartistigimiz konu biraz da 8800GTX ile X1950XTX karsilastirmasina benziyor...

Kısacasi Elma ile armutu karsilastirip yorum yapiyoruz...

Son olarak... Ben en son Nvidia nin Fx5200 ünü kullandim ondan sonra Atinin sirasi ile 9600XT sini x850xt Pe sini ve son olarakta x1950xtx ini kullandim... Eger x1950xtx kelepir gecmeseydi elime degistirmeyide hic bir sekilde düsünmüyordum... Dx 10 oyunlara iyice yerlesinceye kadar.. Bunlarinda arasinda da en cok 9600XT yi begenmistim... Sanirim fx5200 ten ona gecisim sirasinda aldigim performans farkini digerlerine gecerken alamadigimdandir...

Ama yinede Sallamissin kelimesi agir ve saygisizca olmus onu da kabul ediyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: AteshBey

Teknik konular hakkında cok bilgili olmadigim dogru...

Ben sadece rakamlari yorumluyorum...

Zaten bu donanım forumlarinin en büyük sorunu marka bagimliligi zaten... Ne demek %10 gibi bir farkla ezdi gecti... Ya da %40 gibi bir farkla onu kılı bile olamaz derecesinde kötü not aldi...

İste bunlar bana sacma geliyor...

Ben ezdi gecti deyiminden sunu anlarim... En az 2 kat performans farki atti (ayni özellikteki diger karta)

Bir porsche ile sahini karsilastirip bunun sonucunda Porsche sahini ezdi gecti demek sacnaligin agababasidir bence...

Aynı borsce kendi özelliklerindeki ferrariye yaklasik %10 fark atarsa bunu kabul edebilirim ezdi gecti deyimini kullanmak icin...

Yoksa Porsche sahine % 1000 fark atmis hic bir degeri yok benim gözümde...

Bu bizim tartistigimiz konu biraz da 8800GTX ile X1950XTX karsilastirmasina benziyor...

Kısacasi Elma ile armutu karsilastirip yorum yapiyoruz...

Son olarak... Ben en son Nvidia nin Fx5200 ünü kullandim ondan sonra Atinin sirasi ile 9600XT sini x850xt Pe sini ve son olarakta x1950xtx ini kullandim... Eger x1950xtx kelepir gecmeseydi elime degistirmeyide hic bir sekilde düsünmüyordum... Dx 10 oyunlara iyice yerlesinceye kadar.. Bunlarinda arasinda da en cok 9600XT yi begenmistim... Sanirim fx5200 ten ona gecisim sirasinda aldigim performans farkini digerlerine gecerken alamadigimdandir...

Ama yinede Sallamissin kelimesi agir ve saygisizca olmus onu da kabul ediyorum...

Peki arkadaşım nasıl biliyorsan öyle de ne diyeyim iki kartı da kullandım deyip de ikna edemediğim ilk kişisin bravo sana

• arkadaşlar boşverin tartışmayı da px7800gt seçimim doğruymuş sanırım :) 2 kart da 2.eldi ve belli bi fiyat farkıyla px7800gt yi tercih ettim.. ki sıfır alcak gücüm yok zaten(gerçi olsa da şu an bu fiyatlara sıfır kart alacağımı sanmam) o/c den anlamıorum pek ama cpu mda falan tırsıorum açıkçası.. çünkü cpu umun hiç bişe yapılmamış halinde bile yük altında olmadan sıcaklığı 51derece civarı yük altındaysa 60 derece civarı oluo.. cpu kısmında konu açtım bunla ilgili olarak ama burda da sormak istyrm.. fazla mı sizce? ayrıca imzamdaki sistemle oc yapanlar arasına ben de mi girsem :) ii bi fark elde edebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asy84 -- 25 Şubat 2007; 22:41:11 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.