Şimdi Ara

League of Legends 2014 Dünya Şampiyonası ANA KONU | ŞAMPİYON SSW (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.274
Cevap
16
Favori
91.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ne lan böyle dünya şampiyonası türkiye finaline döndü resmen biri diğerini ölümüne eziyor
  • Mundo ne ulan %0 win rate i var hala mundo alıyorlar.
  • uzinin zevqkli anları jpg

adam kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin sözünü şiar edinmiş eee artık adamlarda alıştı finallerde ezilmeye
  • yine bir 3-0 finali
  • Grup maçları bile daha zevkliydi.
  • Sırf bunu yazmak için girdim birisi acıklasın bana: 2 oyundur kha aliyor 0 başarılı gangı yok bi rengar jarvan etkisi yaramıyor enkötü vi al gang at zaten rakip agresif oynuyor bişiler yapmaya calıs nedir bu khazix ısrarı oyuna etkisi 0 bu adamın bu şampiyonla. daha aklımda kalan gangı yok giriyor tüm gün ormanda farm kasıyor.
  • ya insec jungledan çıkmayacaksan git udyr al :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kore'de de organizasyon başına tek takım kuralı gelmesiyle birçok Koreli oyuncu şansını yurt dışında deneyecek. Seneye daha zevkli bir turnuva izleyebiliriz bence ama yine de Koreans
  • OMG olsa en azından bi direnç gösterirdi. Ouuuw wow falan yapardık

• ya diyorum size jungle farkı besbelli diye adam paso ormanda farm yapıyor ww alsın bari ff stacklasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bridgit M.

ya insec jungledan çıkmayacaksan git udyr al :(

Yemin ediyorum bakın yemin ediyorum , Master Yi alsaydı o kha'dan 5 kat daha fazla iş yapardı şaka yapmıyorum sonuna kadar ciddiyim.Nedir arkadaş bu kha'zix ısrarı ya hiçbir ..ka yaradığı yok.
  • Az da olsa çekisme bekliyordum.hayir yani kazanmani beklemiyoruz da finale kadar cikmissin bukadar mi acizsin,bukadar mi oyundan kopuksun.

• SSW troll pick yapsa fena olmaz

• SSW Turnuvayı kazandı, SHR Turnuvayı kaybetti fakat uzi, zero ve insec kesinlikle kaybeden takımda değiller. Bu adamlar hata yapmadı, bu adamlar corn ve zero'nun hataları yüzünden geri kaldı. Kesinlikle turnuvanın ilk maçından beri pasif oynayan corn ve etkisiz oynayan cola finale yakışmıyor. Takıma yazık oldu resmen.
  • abi omg nin çıkmasını istiyordum bu nedir ya omg skt karşısındada çok iyi olmazsada tutunabilmişti all starda biraz zorlamışlardı hiç olmazsa sswyi biraz zorlarlardı bu nedir ya bu ne sıkıcı ne iğrenç bir finaldir insec efendi diğer maçlarda riskli pickler yapıp kazandırdı bunda neden yapmıyor zaten yenileceğiniz belli al bi fiddle al bi wukong hiç olmazsa biraz eğlenir seyirci
  • Turnuva'nın en zevkli maçları gruplarda oldu . Onun dışında her aşama son derece sıkıcı geçti . Gözler Faker'ı aradı ...

Tpa - Sk

Fnc - Omg
  • Royal Club oldu Royal Halı

• SSW'nin picklerine göre seneye gelicek olan skinlere bakıp tekrar uykuma dönesim var. Zevk falan almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wi5rty

SSW Turnuvayı kazandı, SHR Turnuvayı kaybetti fakat uzi, zero ve insec kesinlikle kaybeden takımda değiller. Bu adamlar hata yapmadı, bu adamlar corn ve zero'nun hataları yüzünden geri kaldı. Kesinlikle turnuvanın ilk maçından beri pasif oynayan corn ve etkisiz oynayan cola finale yakışmıyor. Takıma yazık oldu resmen.

absolutely right !!
  • Koreans

• 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.