Şimdi Ara

League of Legends 2014 Dünya Şampiyonası ANA KONU | ŞAMPİYON SSW (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.274
Cevap
16
Favori
91.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demek ki gank atılınca bişeyler oluyormuş
  • tüm killer toplanerda toplanmasaydı daha az zorlanırdı shr
  • DanDy çok pasif kaldı bu maç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım SHR alır sonraki maçı

• ssw tüm meta junglerlarını çözmüş sanırım, insec meta dışı pick yapması lazım. uzi ye söylenicek laf yok adam her oyunda tokatlar mı imp i ya kaybetsede kazansada tokatlıyor impi. imp çooook kötü bu seride ssw nin durumu pawn dandy ve mata ya bakıyor
  • Maç başlıyor up

• Ben hala 3-1 SSW'nin kazanacağını düşünüyorum ama SHR çok güzel bir açık yakaladı. Dandy, assasins hariç oynamaya alışık değil.

Mavi tarafta başlayacak olan takım SSW, Eğer alistar bandan vazgeçler ve Lee, Rengar banlarlarsa on kha zix almaya zorlarlar. Ardından alacakları bir alistar ile oyunun rengini tamamen değiştirebilirler. Yine aynı şekilde SSW Alistarı alırsa Kha zix'i alarak çok ciddi avantaj sağlarlar. Bu dediğimi tabii ben Dandy'nin kitlenmesi açısından söylüyorum fakat corn 4. oyunda bir mucize eseri performansını birazcık arttırırsa, en azından hayatta kalsa bile şans mevcut. SSW erken oyunu kazansa bile alınan bir alistar oyunun rengini çok ciddi değiştirecektir. Hadi yapın şunu bi zahmet..

Lee, Zilean, Jayce. Şu 3 ban seriyi kazandırabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ytako

quote:

Orijinalden alıntı: Brütal

fizzin karşısına ryze alarak kazandılar oyunu.

Pawn Ryze karşısına Fizz aldı.

öyle veya böyle. ryze ı lane de zorlayacak herolar varken fizz nedir abi. o zaman belli bi yerden sonra hem hayvan gibi vuruyor hem de hasar almıyor diye full ryze mid picklesinler?
  • 3-1 biteceği belli.3-0 gbi bi skorla bitse royal için kötü olur hem de öyle bi organizasyona da yakışmazdı o yüzden böyle olacak bence.2-2 gelse son maçın ne olacagı belli olmaz samsung tehlikeye atmaz kendini o kadar.yok mu benim gibi düsünen çok mu ayrıntılı düsünüyorum yoksa.
  • insec agresif oynarsa royal in şansı devam eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wi5rty

Ben hala 3-1 SSW'nin kazanacağını düşünüyorum ama SHR çok güzel bir açık yakaladı. Dandy, assasins hariç oynamaya alışık değil.

Mavi tarafta başlayacak olan takım SSW, Eğer alistar bandan vazgeçler ve Lee, Rengar banlarlarsa on kha zix almaya zorlarlar. Ardından alacakları bir alistar ile oyunun rengini tamamen değiştirebilirler. Yine aynı şekilde SSW Alistarı alırsa Kha zix'i alarak çok ciddi avantaj sağlarlar. Bu dediğimi tabii ben Dandy'nin kitlenmesi açısından söylüyorum fakat corn 4. oyunda bir mucize eseri performansını birazcık arttırırsa, en azından hayatta kalsa bile şans mevcut. SSW erken oyunu kazansa bile alınan bir alistar oyunun rengini çok ciddi değiştirecektir. Hadi yapın şunu bi zahmet..

Lee, Zilean, Jayce. Şu 3 ban seriyi kazandırabilir.

+ yan yatmış sekiz

• 84.6 win rate Rengar.Riot patilerinden öpecek belli ki
  • konuyla alakasız ama bu adamlar kaç yaşında ya hepsi en fazla 15 duruyo yaş sınırı yok mu bu turnuvada.
  • Pantheon

• Panth jungle hmm
  • Kassadin - Pant.Gene güzel bi maç umarım.
  • pantheon
  • Bu maçı SHR alacak. Eğer SHR şampiyon olursa hayata bakış açım değişir.
  • ssw alıcak, ryze'ı corn'a vermelilerdi adam en azından bütün tuşalra basıyordu bi işe yarıyordu öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Wi5rty

Bu maçı SHR alacak. Eğer SHR şampiyon olursa hayata bakış açım değişir.

inşallah shr alır . 5.maç süper olur
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.