Şimdi Ara

League of Legends 2014 Dünya Şampiyonası ANA KONU | ŞAMPİYON SSW (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.274
Cevap
16
Favori
91.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gaara34

Ya bende şuna çok raslıyorum son zamanlarda Twitch'de. Farklı yayımcılar Alliance, Fnatic, TSM vb. takımların oyuncularını Kore ve ya farklı serverlarda oynarken streaminı yapıyor.

Yani demek istediğim bu profesyonel oyuncular istedikleri taktirde farklı serverlarda oynayabiliyor. Fakat bizim takımların böyle bir şansı varmı?

Kore,çin vs.. serverları kapalı server fakat ben internet bağlantıma güveniyorum misal. Kore serverının bana kapalı olması çok çok saçma. O zaman diğer regionlarda da bu uygulama olmalı ya da hiç olmamalı isteyen istediği yerde oynamalı.

O son zamanlarda gördüğün yayınlar muhtemelen Kore'de oldukları için oluyor. TSM'i bilmiyorum ama ALL ve Fnatic Kore'ye gitti, ordan oynuyor. Olay internet hızı değil uzaklıkla alakalı olduğu için 200'den aşağı ping alınmaz muhtemelen Kore sunucusunda Türkiye'den oynayınca

• quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

Orijinalden alıntı: Wi5rty

A: samsung galaxy white, edward gaming
    B: Royal, TSM
    C: samsung galaxy blue, lmq
    D: c9, najin white.

bu arada herkes biliyor ki na euw den cok daha iyi bir lig. Bu yüzden tercihlerimi onlardan yana kullanırken pek düşünmedim. fakat c grubundan fnatic cıkabilirse dünya şampiyonu bile olabilir.

tahminlerim bu yönde.

NA EU'dan çok daha iyi falan değil. Sadece Cloud 9 vardı. TSM'de transferlerle güçlendi. LMQ zaten çin takımı aslında ve OMG'yi geçer demişsin. Hiç sanmıyorum.

fikir benim katılırsın katılmazsın, ama na > euw bunu herkes bilir. komik olma.

• quote:

quote:

quote:

bu arada herkes biliyor ki na euw den cok daha iyi bir lig. Bu yüzden tercihlerimi onlardan yana kullanırken pek düşünmedim. fakat c grubundan fnatic cıkabilirse dünya şampiyonu bile olabilir.

tahminlerim bu yönde.

NA EU'dan çok daha iyi falan değil. Sadece Cloud 9 vardı. TSM'de transferlerle güçlendi. LMQ zaten çin takımı aslında ve OMG'yi geçer demişsin. Hiç sanmıyorum.

Eu > Na. TSM'den Bjergseni bi çıkar anlarsın.LMQ zaten Çin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 9 Eylül 2014; 0:40:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tethark kullanıcısına yanıt
    İlk başta bende böyle düşünüyordum fakat ligleri challenger neredeyse hepsinin, ya riot kıyak geçti direk o seviyelerde oynuyorlar ya da uzun zamandır oynayabiliyorlardı. Bilmiyorum, ben hala oynamak isteyenin engellenmesi taraftarı değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 9 Eylül 2014; 0:41:12 >
  • quote:

İlk başta bende böyle düşünüyordum fakat ligleri challenger neredeyse hepsinin, ya riot kıyak geçti direk o seviyelerde oynuyorlar ya da uzun zamandır oynayabiliyorlardı. Bilmiyorum, ben hala oynamak isteyenin engellenmesi taraftarı değilim.

Hesaplar unranked ve full şekilde veriliyordu yanlış bilmiyosam 1 haftadır falan full soloq atıyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 9 Eylül 2014; 0:42:19 >
  • illfeel kullanıcısına yanıt
    anlamam gereken bir şey yok birader bana akıl vermeye çalışma. niye bir takımın kilit oyuncusunu çıkaralım, alliance dan froggen i çıkardığımız zaman sen o takımın bir şey yapabilceğine inanıyor musun. cidden komik oluyorsunuz.
  • quote:

anlamam gereken bir şey yok birader bana akıl vermeye çalışma. niye bir takımın kilit oyuncusunu çıkaralım, alliance dan froggen i çıkardığımız zaman sen o takımın bir şey yapabilceğine inanıyor musun. cidden komik oluyorsunuz.

Neyse kısaca TSM i güçlendiren biri koreli diğer ikisi avrupalı .

• quote:

Özel smurf verildi onlara sanırım. Wickd geçen gün 21 maçla Diamond 5'ti. Challangerda bu arada eğer Rekkles ve Yellowstarı gördüysen onlar Deft ile Heart Hatta Rekkles'ın Kr'deki nicki de European Deft sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tethark -- 9 Eylül 2014; 0:43:58 >

Aynen öyle hocam. Riot bizim DP'ye bakmiyi ama bizimkileri koreye davet ettiler mi etsinler o zaman bizim çocuklarda ısınsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

Neyse kısaca TSM i güçlendiren biri koreli diğer ikisi avrupalı .

Ya orası farketmez sonuç olarak biz hangi milletin daha iyi oynadığını değil hangi bölgenin takımlarının daha iyi olduğu tartışıyoruz, Real Madrid'de Ronaldo Portekizli, Kroos Alman falan demiyorsak burda da dememek lazım. Bence en üst seviyede Alliance var Eu ve Na'da ama ordan sonra Na takımları bir tık önde gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tethark -- 9 Eylül 2014; 0:49:15 >

• quote:

quote:

quote:

tahminlerim bu yönde.

O zaman şöyle anlatıyim.

Sezon 1: Korelilerin ve Çinlilerin katılmadığı bu turnuvada finale çıkan iki takım EU'dan. aAa ve Fnatic
    Sezon 2: Yarı finale iki EU takımı çıktı: clg eu ve Moscow 5. Seri başı TSM çeyrek finalde elendi, diğer iki NA takımı gruplardan çıkamadı.
    Sezon 3: Yarı finale seri başı C9'ı yenip çıkan takım Fnatic oldu. Diğer 2 NA takımı gruplardan çıkamadı. Gambit de gruplardan çıkmayı başardı.

Sezon 4: NA takımlarının ilk defa EU takımları kadar güçlü olabileceği turnuva olacak. Ama TSM'de iki avrupalı bi koreli var. LMQ ise ingilizce bile bilmeyen çin takımı.

Bu NA'nın iyi bir region olmasından değil, NA'da daha çok paranın dönmesinden kaynaklanıyor. Bunun dışında diğer uluslararası turnuvaların hepsinde EU'nun üstünlüğü vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: HerTOntK

quote:

Orijinalden alıntı: tory1tory

Dpnin ihtimali yokmu ;D aanlamıyorum da pek

şöyle düşün şampiyonlar ligine bursaspor katılıyor rakipleri real madrid bayern münih ve chelsea

Ahq yi o kadarda abartmayın bence.EDG ve Samsung White çok rahat çıkacak gruptan.Ahq DP bin yenebilmesi en olası takım karşılaşabilecekleri arasında.

Ayrıca şuan TSM,C9,Fnatic,SK,Alliance hepsi korede antrenman yapıyorlar.Lmq da Çinde antrenman yapıyor galiba.

• quote:

Aynen öyle hocam. Riot bizim DP'ye bakmiyi ama bizimkileri koreye davet ettiler mi etsinler o zaman bizim çocuklarda ısınsın.

Reddit'te dalga geçiyorlar zaten elalem Kore'de Koreli çilingir takımlara karşı oynuyor, DP westte G2'ya 30-0 kaybediyor diye
    Ordakilerde ayrı velet geniş bakan yok olaya, bizimkilerin imkanları daha kısıtlı aslında. Neyse, umarım güzel performanslar ortaya koyarlar.
  • DP 1 maç alsa başarılı sayılabilir bence, çünkü EDG ve SGW'u yenmesini kimse beklemiyor zaten, ahq ile 1-1'lik seri yapsa daha ne. Ama ne olursa olsun seneye Türkiye ligi dahada sıkıcı olacak, zaten çok üstün olan DP birde Dünya Şampiyonası tecrübesi kazanmış bir şekilde dönecek
    Bizimkilerde LCS formatını getiriyorlar artık belki rekabet biraz daha artar ama şuan yeni bi yüz yok tabi. Hayırlısı olur umarım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tahminlerim bu yönde.

O zaman şöyle anlatıyim.

Sezon 1: Korelilerin ve Çinlilerin katılmadığı bu turnuvada finale çıkan iki takım EU'dan. aAa ve Fnatic
    Sezon 2: Yarı finale iki EU takımı çıktı: clg eu ve Moscow 5. Seri başı TSM çeyrek finalde elendi, diğer iki NA takımı gruplardan çıkamadı.
    Sezon 3: Yarı finale seri başı C9'ı yenip çıkan takım Fnatic oldu. Diğer 2 NA takımı gruplardan çıkamadı. Gambit de gruplardan çıkmayı başardı.

Sezon 4: NA takımlarının ilk defa EU takımları kadar güçlü olabileceği turnuva olacak. Ama TSM'de iki avrupalı bi koreli var. LMQ ise ingilizce bile bilmeyen çin takımı.

Bu NA'nın iyi bir region olmasından değil, NA'da daha çok paranın dönmesinden kaynaklanıyor. Bunun dışında diğer uluslararası turnuvaların hepsinde EU'nun üstünlüğü vardır.

+1

• Facebook sayfalarında falan edward gaming'in adından dolayı sanırım köy takımı sanıyorlar 1. torba takımı olduğundan haberi olmayanlar var samsung white 1. çıkar dp diğerleri ile 2.'lik için kafa kafaya gider falan diyorlar

Bu 30-0 olayından çok daha ağır şeyler çıkabilir bu grupta yani hiç kule alamadan turnuvayı kapatabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chalinder

Beyler bizim gruptaki takımlardan hangisini DP yenebilir?

Kimseyi yenemezler. Hatta sgw tarihi bi fark bile atabilir
  • Samsung White ve EDG yi geçiyorum zaten ama Ahq yu yenme ihtimalleri var azda olsa.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.