Şimdi Ara

League of Legends'ı Türkler yapsaydı Karakter İsimleri Ne olurdu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
11.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  League of Legends'ı Türkler yapsaydı Karakter İsimleri Ne olurdu?
  •  League of Legends'ı Türkler yapsaydı Karakter İsimleri Ne olurdu?
  • hey benim smim serhat ozm ben xerath ım yani ayık olum :D elektirliklerim sizi :D
  • Shener Shen demisti biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Başarısız espriler başlığı hayırlı uğurlu olsun.

+1 ama biraz kafa yorulsa gzl şeyler çıkabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

League of Legends'ı Türkler yapsaydı Karakter İsimleri Ne olurdu?

+1
  • Oha,insanlar amma ciddiye almış başlığı.Öyle komiklik olsun diye veya aman dünyanın en komik espirileri diye açmadım yahu, yurdum insanı hani facebook a fa-ce-buk , yada msn e mesene demek gibi,öyle isimlerin çağrıştırdığı bizim bulduğumuz şeyleri yazdım.Zaten demişim ordada sizin aklınıza geliyosa yazın falan diye,zaten lol karakter isimlerinden size ne tarz bir espiri yapabilirim en komiği nekadar olur yani :D espiri veya güdürmek içinde yazmamıştım hani ne biliyim hiçbir amacım yoktu açıkçası tamamen öylesine yazdım.Kimileri önemli bilgiler vermiş karakterler için kimiler çizdiği resimleri göstermiş,banada loldeki karakter isimleri çağırıştıran şeyleri öyle boş beleş olsun diye yazayım demiştim.İnsanlar baya beklentilerle girmiş konuya başlıktan çok şey umdunuz herhalde,hayal kırıklıklarıyla dolmuş konu,zaten bunlar komik değilki adını çağırıştıran şeyler , nebileyim abi öylesine yazdım ya amma yüklenmişsiniz ha.Evde bunları birbirimize söyleyip kahkahalarla gülüyo değiliz yani,nebiliyim amaçsız isimi çağırştıran şeyler di yani neler demişsiniz yahu,işinmi yok,yok iğrenç falan
    işinmi yok kardeşim diyen arkadaş a cevabım ;yani evet işim yoktu açıkçası sen nasıl bu başlığa girip okuyupta yorum yapıcak kadar meşgulsen bende okadar meşgulüm.
    hani iğrenç zorlama buz gibi diyen arkadaşlara katılıyorum evet haklısınızda abi,ben size akıl pırıltıları ile dolu mükemmel espirilerimi yazıcam çok gülüdürcem öliceksiniz demedimki zaten,saçma sapan boş boş şeyler işte komikte değil çoğu beğenilcek şeylerde değil doğru yani ne diyim ama ben dediğim gibi anlıyamadım beklemiodum bukadar şey,işim yoktu yazayım dedim nebileyim,siyasi bir başlık değil bilimsel bir başlık değil öyle yazıvereyim dedim,sileyim konuyu bukadar rahatsız ettiyse insanları.

biri 15 yaşındamısın demiş sanki 15 yaşında olmak kötü birşeymiş gibi,değilim arkadaşım 23 yaşındayım ve böyle saçma sapan isimlerden çağrıştıran şeyler buluyorum hoşuma gidiyo,öyle bir kişi bulunca diğerleride ayak uydurdu evce öyle saçma sapan isimler bulduk,yazdım buraya bende öylesine ne var bunda,hayatımda birsürü mantıklı ve gerekli işler yapıyorum,ama oyun oynamak gibi bir iş yaparkende böyle boş boş işlerle uğraşıyorum hatta bunuda öyle boş bir amaçla forumda paylaştım.Nebiliyim senin yaptığın herşey çokmu gerekli bilmiyorum ama zaten forumda giripte lol de başlıkları okumak nekadar gerekli onu sana bırakıyorum artık.Agresifte algılama cevabımı yani hakikatten oyun oynamak çok gereksiz bir iş zaten nebileyim ben anlamadım vallahi,iinsanlar çirkin espirilerde yapablir,nebileyim ne varki bunda,hani iğrenç buz gibi diyen arkadaşlara sözüm yok bende katılıyorum kendilerine,zorlama diyen olmamış diyenlerde eyvallah olabilir ,ama hakarete varıcak agresiflikte cevaplar atmış bazıları,değmez yani böyle gereksiz bir şey için
    Şener Shen
    Shen şenol ve konuyu gerektiği hafiflikte değerlenidirip düzgence cevap atan arkadaşlarada teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madteen -- 29 Aralık 2011; 20:12:32 >

• tl;dr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manicial

tl;dr

+2012
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

League of Legends'ı Türkler yapsaydı Karakter İsimleri Ne olurdu?

+1
  • Düzgünce söyleyecek olursak örneğin Erol isimli biri champ tasarlarsa adı Profiterol olur galiba.Veya Ali isimli biri tasarlarsa Khali olur vs. Düzgün saçmalayın yaaaaa
  • Trollface.jpg

özetliyim;
    evet arkadaşlar,çok iğrenç çok kötü çok soğuk espiri bile denmicek şeyle,bazılarıda zorlama gibi hak veriyorum size.Zaten komiklik olsun diye yazmadım işim yoktu yazdım öyle işte yada zeka pırıltılarımı göstermek içinde yazmadım,hakkikatten hiç bir amacım yoktu öyle yazayım dedim bukadar ciddiye alcağınızı düşünmedim açıkçası.sileyim rahatsızlık verdiyse bukadar.hakarete varıcak yorumlar yapanlarada; değmez böyle boş mevzu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekimtan

Düzgünce söyleyecek olursak örneğin Erol isimli biri champ tasarlarsa adı Profiterol olur galiba.Veya Ali isimli biri tasarlarsa Khali olur vs. Düzgün saçmalayın yaaaaa

Düzgünce değil,"düzgence" birkere lol ayrıca iyi hatırlattın ali isimli bir champ var zaten ak-ali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madteen -- 29 Aralık 2011; 20:38:22 >
  • xXxNiqhtxXx tipi şeyler olurdu herhalde ama türk ismi olarak düşünürsek
    Ashe-Ayşe
    Akali-Akile
    Kennen-Kenan
    Karma-Selma
    Taric-Tarık
    Master Yi-Efendi Hüsamettin
  • Gene mi bamya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krofessional

Shen - Şenol

+1
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.