Şimdi Ara

League of Legends' ın yaş ortalaması neden düşük ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oyun tamamen Türkçe
    grafikleri sade ve başarılı
    arkadaşlarla oynaması çok zevkli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johathan Touch

quote:

Orijinalden alıntı: Arades

Beyler weste geçmeye değer mi sizce?

1 Saniye bile düşünme.

Bende geçtim ama tr de 26 lvl hesabım var onu bırakmak istemiyorum skin felan arkadaş ortamı ama geçicem galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoLoynayankedi

quote:

Orijinalden alıntı: PoiIv

quote:

Çok reklam yapıyorlar bide artık her cocuga 8 9 yasında pc alınıyor benım ablama alınmıstı o yuzden sanslıyım bayağı erken tanıstım oyunlarla . Yasım 14 ha burda bana ergen dıyecek arkadaşları abileri block layacagım bana gore ergenlık beyınde bıtıyor 25 yasında olupta anan zaa xd xd dıyıp onune gelene soven ınsanları tanıyorum oyun oynamanın yası yoktur saygı cercevesınde oynandıkca ..

edit : Lol deki nickim Hipnos TR serverinde oynuyorum bakabilirsiniz W/L uma .

Çocuğa kimse bişey dememiş kendi kendine destan yazmış

okumamıssın sanırım ? bende cocugum ve bi cocugun gozunden olayı anlattım gelip burda veletsin işte diyip trollicek insanlardanda bahsettim cevap veriyoruz suç sizin yüzünüzden hemen velet ergen durumuna düşüyoruz bunu anlattım gel tartışalım bu konuda ?

Hadi abicim, sen okuluna git. İmla kurallarını, I Ğ Ş Ö harflerini falan öğren gel.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PoiIv

quote:

Çok reklam yapıyorlar bide artık her cocuga 8 9 yasında pc alınıyor benım ablama alınmıstı o yuzden sanslıyım bayağı erken tanıstım oyunlarla . Yasım 14 ha burda bana ergen dıyecek arkadaşları abileri block layacagım bana gore ergenlık beyınde bıtıyor 25 yasında olupta anan zaa xd xd dıyıp onune gelene soven ınsanları tanıyorum oyun oynamanın yası yoktur saygı cercevesınde oynandıkca ..

edit : Lol deki nickim Hipnos TR serverinde oynuyorum bakabilirsiniz W/L uma .

Çocuğa kimse bişey dememiş kendi kendine destan yazmış

okumamıssın sanırım ? bende cocugum ve bi cocugun gozunden olayı anlattım gelip burda veletsin işte diyip trollicek insanlardanda bahsettim cevap veriyoruz suç sizin yüzünüzden hemen velet ergen durumuna düşüyoruz bunu anlattım gel tartışalım bu konuda ?

neyi tartiscaz ? bende 16 yasindayim ve isterse macima 8 yasinda biri gelsin umrumda olmaz.benim dedigim kimse sana laf atmadan kendi kendine konusmussun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• girip milletin anasına bacısına el uzatmak rahat oluyor onlar için gerçek hayatta karşına çıkıp abi diyemez korkusundan oyunda döktürüyor
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arades

Beyler weste geçmeye değer mi sizce?

1 Saniye bile düşünme.

Bende geçtim ama tr de 26 lvl hesabım var onu bırakmak istemiyorum skin felan arkadaş ortamı ama geçicem galiba

Arkadaşların da geçsin. Ben dediğim gibi betada ingilizce bir oyun bulana kadar devam ederim. Bulamazsam da West serverından devam etmeyi düşünüyorum. En azından TR deki Support sisteminden kurtulmuş oluruz :)

• quote:

Bu oyunu neden 9 yaşındaki çocuklar oynuyor ? Neden ilgisini çekmiştir sizce ?
    Grafikleri mi çocuksu ?
    Oynanışı mı kolay ?

Türkiye ofisi olduğu ve türkiye sunucusu olduğu için, dota 2 gibi steam kullanılmadığı için bütün internet kafelerde oynanabiliyor olması.

Keşke TR sunucusu olmasaydı eu eastte oynasaydık ve steam zorunlu olsaydı bu çoluk cocuk metin2 oynamaya devam ederdi

Zaten bu aralar 2 maç lol atıyorsam. Bi maç dota oynuyorum bi maçta eski sevgilim hon oynuyorum, yakın zamanda lolü satıcam gibi

Bütün arkadaşlarım dotada belki dotaya geçerim. Plata çıktıktan sonraki eloboostlar oyundan soğuttu +25 win lose düştü +15e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 12 Mayıs 2014; 10:43:03 >

• Cunku moda. Etrafinda insanlar bu oyunu konusunca cocuklarda basliyor ister istemez
  • reklamdan dolayı ve turkce oyun.

Ornegın yaşıtım adamı zor görüyorum oyunda. Bazen onlar gıbı davranıp onlar gibi olmaya calısıyorum eğlencelı oluyor. 'yapma yıha' 'ayıks' demeler. Maksat kendilerini yalnız hissetmesinler

• Aman qnq gaz odasına kapatıp katletme çocukları xD

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

Aman qnq gaz odasına kapatıp katletme çocukları xD

Konu Dışı bölümünü karıştırmak için imza avatarı böyle yaptım. Üşengeçlikten düzeltmedim avatarı. Biraz trolledim forumu. Nazi yanlısı değilim :)))

• oyunun temasi cok hos oncelikle insanlar hic moba oynamasa bile oyunu rahatca takip edebiliyor e bu da genis bir kitleye hitap etmesini sagliyor. Oynanis zor kimse dota fln daha zor demesin ikisi birbirine yakin sayilir lol de bir heroyu oynamak kolay ama sinirlarina ulasabilmek zaman istiyor bu yuzden

• quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

oyunun temasi cok hos oncelikle insanlar hic moba oynamasa bile oyunu rahatca takip edebiliyor e bu da genis bir kitleye hitap etmesini sagliyor. Oynanis zor kimse dota fln daha zor demesin ikisi birbirine yakin sayilir lol de bir heroyu oynamak kolay ama sinirlarina ulasabilmek zaman istiyor bu yuzden

katılıyorum ayrıca dota oynamadım ama lol kolay kolay diyorlar ama bir şampiyonu tam olarak kullanmak hiçte kolay değil zed draven gibi heroları hemde alışmak lazım

• bilmem neden? oyun olduğu için olabilir mi?
  • türkçe,clientinin boyutu çok büyük değil,çok yaygın,bi de aşırı bi emek istemiyor.mmorpg oyunları gibi.1 levelden itibaren aynı alanda aynı oyunu oynuyorsun oyun değişmediği için millete kolay görünüyor sanırım.bi de 1mbit internetle rahat rahat kota derdi olmadan oynanabiliyor.vınn vardı memlekete gidince 20 gün kullandım 500 mb yedi anca
    örnekler çoğaltılabilir...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zaguel X

neden kendine sormuyorsun

bu kadar saçma bi konu açıyorsan maksimum 15 sindir

Konunun nesi var anlamadım ?
    Çevremden gördüklerime göre konuşuyorum. Kafelere girip 15 saniye durmak yeterli oluyor oyundan soğumam için.
    Ben de 18 yaşındayım. Ama bu oyunun yaş ortalaması gerçekten düşük.

Betada olan İngilizce bir oyun bulup oynamayı düşünüyorum. Kaliteli bir oyun bulmak şart oldu.

Smite'a gel qnq

• quote:

Orijinalden alıntı: Ullr

quote:

quote:

Çevremden gördüklerime göre konuşuyorum. Kafelere girip 15 saniye durmak yeterli oluyor oyundan soğumam için.

Betada olan İngilizce bir oyun bulup oynamayı düşünüyorum. Kaliteli bir oyun bulmak şart oldu.

Smite'a gel qnq

Sezon 1 e yeni gecti dimi smite?

• Şöyle grafikleri boktan oynamak için min 8 megabit bağlantınn olması gerektiği üye olmanın zor.Oyunun karışık ve popülaritesinin düşük olduğu reklamlarının olmadığı ama + olarak çocuklarında gelmemiş olduğu ve bu oyunu görünce indirmeyip burun kıvıracağı bir moba yokmu ?
  • quote:

quote:

Heroes of storm var ama daha kapalı betayı acmadılar diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: KaZooM

quote:

Orijinalden alıntı: Ullr

quote:

quote:

Smite'a gel qnq

Sezon 1 e yeni gecti dimi smite?

Evet martın 27sinde beta sona erdi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.