Şimdi Ara

League Of Legends 'Kod İstek/Paylaşım' Güncel Ana Konu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.202
Cevap
54
Favori
127.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayrına 400 Rp kodu verebilecek var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • BEYLER SIF BU KONU İÇİN ÜYELİK AÇTIM ASHE RİOT GRAVES VE KUM FIRTINASI KODUNUZ VARSA VEREBİLİRMİSİNİZ BENDE NASUS VERİRİM

• ashe-graves kodu var ilgilenen pm
  • Elimde bir çok Galaktik Nasus kodu bulunmaktadır. Ayriyetten Ametsh Ashe ve Riot Graves kodları da bulunmaktadır (sınırlı sayıda). Arzu eden arakdaşlarla takasa yapılır. Bursa için elden teslim edilir sıkıntı olmaz güvenilir.
  • amestsh ashe,nasus kodu karşılığında verilir pm
  • TR de riot gravese galaktik nasus veriyorum takas yapıcak pm atsın
  • Arkadaş ciddi anlamda riot graves satan varsa pm den irtibata gecsin bir zahmet. Atla deve değil ama ilginc muhabbetler dönüyor su riot graves muhabbetinde.
  • Beyler Riot Graves'i çok istiyorum. Varsa fazladan kodu olan yollayabilir mi?
  • Graves kodu lazım galaktik nasus verebilirim bende.
  • riot graves ametis ashe skin kodu olan pm atabilirmi(beleş)
  • arkadaşlar forumda xyanos nickli biri oyundaki nicki "wilhelm gustloff". kendisiyle takas yapacaktık. benden kodu aldıktan sonra bana ignore attı. 3 kuruşluk kod için bu kadar düşen insanlara siz siz olun inanmayın. çocukça hareketler bunlar.

önce forumdan iletişime geçti benimle:http://o1304.hizliresim.com/18/x/mlj5p.jpg

sonra oyundan kodu aldı ignore attı:http://o1304.hizliresim.com/18/x/mlj71.jpg

• elinde galaktik nasus olan varsa ucretsiz olarak verebilir mi ? Tesekurler
  • elimde ametist ashe kodu var riot graves ile takas etmek istiyorum ilgilenenler pm
  • Her türlü kod alınır paypaldan alıcam galactic nasus ametist ashe riot graves gibi kodlar alınır
  • Her turlu kod alınır arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR serverindeyim istediğinizi atabilirsiniz kod lazım.. Teşekkür ederim
  • riot graves kodu var ilgilenen pm
  • Elimde bir çok Galaktik Nasus kodu bulunmaktadır. Ayriyetten Ametsh Ashe ve Riot Graves kodları da bulunmaktadır (sınırlı sayıda). Arzu eden arakdaşlarla takasa yapılır. Bursa için elden teslim edilir sıkıntı olmaz güvenilir.

• 3 adet graves kodu var ilgelenen pm
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.