Şimdi Ara

League Of Legends Kostüm Tanıtım Videolarına Yönelik Tutumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mersin Üniversitesi kapsamında yapmış olduğumuz bir çalışma var ve araştırma yöntemlerimizden bir tanesi de anket. Belirlemiş olduğumuz sayı 300 olup henüz 85 kişinin katılımını sağlayabildik. Vereceğim link docs.google.com üzerinden olup herhangi bir saldırı/virüs riski barındırmıyor ve linki özellikle kısaltmayacağım. Özellikle son dönemde Twitch üzerinden bilim ve bilim insanlarına vurguda bulunan yayıncı kitlesine göndermiş olduğum maillerden olumsuz bile olsa geri dönüş alamadığım için burada sizlerden de yardım isteme ihtiyacı duydum. Ayıracağınız yaklaşık 3-5 dakika bizler için çok önemli.

Anket linki:
    Google Docs
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeUqV8dwqrCGOlRrWVe9mC-x8I07qX8eTpKIBkUD2YG7hWH9g/viewform?usp=sf_link

ÖNEMLİ: Bilgileri rastgele vermeniz durumunda bu anlaşılıyor ve anketiniz geçersiz olarak kategorilendiriliyor.

Dipnot: Anketin temeli "İletişim Araştırmaları" dersine dayanıyor fakat şu anda Antalya'da gerçekleştirilecek olan SADAB'ın heyeti tarafından gönderdiğimiz metin kabul görüldü. Belirtilen tarihler arasında sözlü bir şekilde sunum gerçekleştireceğiz. Sunumu bizzat ben ve hocam gerçekleştirecek.

Dipnot 2: Hiçbir maddi kazancım bulunmuyor bu olaydan. Aksine katılım göstereceğimiz için ödeme yapacağız. Yani cebimizden para çıkacak. :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.