Şimdi Ara

League of Legendsa yeni başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben lole yeni başladım o yüzden hangi karaktere ne çıkıcağımı bilmiyorum Ama bugün shen aldım ve bütün özellikleri ap olmasına rağmen bana ad kas dediler benim de kafam karıştı gerçekyen ad mi kasmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sheni boşver yeni başladıysan master yi al full statik hançer çık sonra biraz oyunu öğrenince gel tekrar konu aç
  • Yeni dediğim bir ay falan oldu ben master kullanıyom zaten ben sadece sheni sordum

• Shen normal veya derecelide pek kullanılmayan bir hero. Onun yerine jax - pant - renekton - nasus gibi herolara yönelsen daha iyi olur.
  • darius al itemsiz tek atıyor sırasıyla r-r-r fullicen
  • quote:

Orijinalden alıntı: yobazinho

Yeni dediğim bir ay falan oldu ben master kullanıyom zaten ben sadece sheni sordum

Sadece sheni gormus cok ince ha . O kadar ince ki goremiyorum. Tavsiyem oyunu ilerletmedem birak

• quote:

Orijinalden alıntı: Stabzorz

darius al itemsiz tek atıyor sırasıyla r-r-r fullicen

Ne kadar komik bir şeysin öyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Orijinalden alıntı: Stabzorz

darius al itemsiz tek atıyor sırasıyla r-r-r fullicen

Ne kadar komik bir şeysin öyle.

Teşekkürler
  • Shenin skill seti AP den scaledir yani ap den güç alır ancak shen damage'i skilleriyle değil basic attack(düz vuruşlarıyla) verir.Bu yüzden ad çıkılır.Ad çıkılır dediysemde full ad değil tabiki.Shen tank bir herodur.Tank çıkmalısın ad için en fazla Trinity force(Türkçe ismi üçlü bilmem ney) ve Statik alabilirsin geri kalan tank itemleri.Statik alma sebebimiz ise kolay farm yapıp koridoru ittirmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Shenin skill seti AP den scaledir yani ap den güç alır ancak shen damage'i skilleriyle değil basic attack(düz vuruşlarıyla) verir.Bu yüzden ad çıkılır.Ad çıkılır dediysemde full ad değil tabiki.Shen tank bir herodur.Tank çıkmalısın ad için en fazla Trinity force(Türkçe ismi üçlü bilmem ney) ve Statik alabilirsin geri kalan tank itemleri.Statik alma sebebimiz ise kolay farm yapıp koridoru ittirmek.

Sen o 2 ad itemini çıktıkdan sonra dakika kaç olacak hiç düşündün mü kimler akıl veriyor hey allah'ım..
  • zamanla öğrenirsin, ap diye ap cıkmana gerek yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UKisuke

quote:

Shenin skill seti AP den scaledir yani ap den güç alır ancak shen damage'i skilleriyle değil basic attack(düz vuruşlarıyla) verir.Bu yüzden ad çıkılır.Ad çıkılır dediysemde full ad değil tabiki.Shen tank bir herodur.Tank çıkmalısın ad için en fazla Trinity force(Türkçe ismi üçlü bilmem ney) ve Statik alabilirsin geri kalan tank itemleri.Statik alma sebebimiz ise kolay farm yapıp koridoru ittirmek.

Sen o 2 ad itemini çıktıkdan sonra dakika kaç olacak hiç düşündün mü kimler akıl veriyor hey allah'ım..

Okuduğunu anlamama problemin var galiba senin abisi.İdrak edemiyorsun yazılanları.Birincisi direk bu iki item rushlanır dememişim ad için en fazla bu ikisi alnır demişim.İkincisi sen farm yapamıyorsan o senin sorunun tr serverındaki 20dk da 80farm yapan kişi sensindir.Üçüncüsü kimler akıl veriyor derken buranın ağası sen misin yorum yapıcak kişileri seçiyorsun ? Burda yorum yapmaya hakkı olan 5 kişi varsa 1 i benimdir emin ol.Yeni yetmeler gelmiş artislik yapıyor lan :)

Ok. Beyin terk arkadaşım alınmaz mı demişim tekrar oku.
    Farm yapamadığımı nereden çıkardın hayalgücün oldukça geniş kendi kendine birşeyler kurmuşun oynuyorsun beynindeki o ufak parkda...
    3. Evet yorum yapackaları ben seçiyorum varmı zoruna mı gitti ?
    Hadi şimdi ikile...

• Lan ta ne zaman ki konu bakasim geldi ne sacma cevaplar vermissiniz ben size soru sordum siz direk iade et falan adam ne guzel cevap vermis altta yani bakmadim adina ama ben shen almak istiyodum ve aldim su an sup oynuyorum sheni kullanarak ve master yiyi kac kere kullandim. Ben bu konuyu actigimda 15 lwl falandim

• kel kod ver

• Tank olduğu için ad veya ap demek doğru değil bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana tavsiyem şimdiden bırak oyunu, bağımlı olursan bırakamazsın. Ha ben bıraktım mı: evet. Gereksiz stres olursun bir müddet sonra, dereceli oyunlarında özellikle bir amacın olacağından yenilince sinirlenebilirsin. En sakin adam bile yeri geliyor saçma sapan bir oyun yüzünden sinirleniyor. Günde 1-2 saatini buna harcayacağına git hobi bul onu yap daha iyi. Bunlar benim tavsiyem, art niyet arama lütfen. Sonuçta tercih senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diamondnex -- 6 Ocak 2015; 20:19:52 >
  • Xin zhao oyna aga acemiyken cok iyi gelmisti bana

• Eyw ama ben bagimli oldum bile ugrasamicam alttakine de cevap veriyim acemi deilim yeni konu actim hatta dondugu icin derecelide mac kaybettim

• Hocam, shen genellikle tank eşyaları dizilen bir karakterdir. Ancak takımındakilerin ve karşıdaki adamların çok kötü oynadığını hissettiğinde agresif, güzel hasar çıkarabilecek AD buildler de yapılır.

Bir de sırf skilleri AP'den alıyor de AP kasılmaz karakterlere. Hangi buildi (eşya dizlimini) yaptığında daha işlevsel olduğuna bakılır ona göre dizilir. Mesela Corki ADC'dir. Ama skillerine göz attığında AP'den aldığını göreceksin. AP kasıldığı da oluyor ama sonuçta AD Carry yani.

Aynı şekilde Tristana, skilleri AP'den alıyor ama oyun uzadıkça AD kastığında tek başına(tabii ki hiç bir oyun tek başına kazanılmaz) oyunu kazandırabiliyor.

Diyeceğim şu ki, Shen oynarken ne AD ne de AP kas. Seni tanklaştıracak eşyalara yönel. Mesela günateşi pelerini, randuin, ruh gömleği... gibi.

Shen'in en çok oynanma sebebini de söyleyeyim: Oyunun başlarında ejderin orada olay olduğunda ultisi sayesinde birden orada beliriveriyor. Ayrıca belki de takımındaki adamı ölümden döndürüyor. Oyun uzadığında da sürekli bir koridor üzerinden ittiriyor. Eğer kimse Shen'in ittirdiği koridora gitmezse Shen bedava kule alacak, giderlerse de takımı bunu görüp Team Fight girmeye çalışacak ve shen de takım arkadaşlarına ulti atarak 4v5 team fight girmiş olacaklar. Tüm bunların dışında çok güzel bir CC'si var. E skilli sayesinde tutturabilirse bir kişiyi direk etkisiz hale getiriyor. (CC=Crowd Control=Düşmana olumsuz özellikler veren skiller "taunt, fear, stun, snare, root, slow, silence vs." )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 6 Ocak 2015; 22:21:42 >

• CrashBone kullanıcısına yanıt
    Eyw kardes tesekkur ederim aradigim cevap buydu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.