Şimdi Ara

League of Trinity Force (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben vayne e botrk pd ve bottan sonra ağırkan alıyorum çok pahalıda değil pasifide üçlü ile aynı hem can hem hasar çok güzel oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

Ben notları mı okumadım aslında hepsini okurum ama TF unuttum sanırım. Ne buff'ı aldı bu item? Hemen hemen her adc alıyor artık.

Eskiden % ihtimal slow veriyordu artık sürekli kendini hızlandırıyorsun ve %150'den %200'e çıktı.
  • En ama en iyi buff bence Corki,Ezrael,Wukong dan önce Rengara oldu. Belkide reworktan sonra kullanabiliriz Rengarı Trinity sayesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

quote:

Orijinalden alıntı: Sulh

quote:

Orijinalden alıntı: The Crafty Joker

Ezreal Vayne Corki

vayne

Yani? Vayne'e gayet güzel oluyor trinity özellikle şimdiki haliyle botrk'dan sonra dancer yerine alınabileceğini düşünüyorum.

Sırf movement speed geldi diye garip garip build'ler dizmeye gerek yok yinede (bence). Sonuçta damage açısından herhangi bir değişikliğe uğramadı Trinity; Ezreal ve Corki'ye mantıklı buluyorum ama Vayne bana da garip geldi. Ha itiraf edeyim ama, oyun bitecek gibiyken ben aldım birkaç kere ve işe yaradığını reddetmem Fakat herhangi bir ofansif item'i Trinity için kesmeyi mantıklı bulamadım, Guardian'dan vazgeçmek hele hele asla.

Bu arada iki şey daha. AP Kayle'da alınmaz (yukarıda Kayle denmiş birkaç kez) çünkü Lich Bane'in pasifiyle çakışıyor ki Lich Bane'siz AP Kayle olmaz fakat AD Kayle'da olabilir gayet güzel. İkincisi de; Ashe'ye öneririm, cidden güzel oluyor ablama

Damage'i %150'den %200'e çıktı artmadı demişsin

• vayne'e her zaman botrk pd'den sonra 3. item olarak alıyorum q ile birlikte teq atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

En ama en iyi buff bence Corki,Ezrael,Wukong dan önce Rengara oldu. Belkide reworktan sonra kullanabiliriz Rengarı Trinity sayesinde

alıp alıp feedliyorsun sonra iyi oldu diyorsun
  • genja kogmawa aldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lee sin e alınmaz bence ben almam .skiller in ikinci basılışı sheen ı aktif etmiyor bence armor pen dmg i daha çok artırır hemde yarı fiyata
  • Konuda sadece bir kişinin yazdığı bu itemin eski halinin bile ilk kasılan item olduğu bir gizli op var

Akşam ilk item trinity çıkıp deneyeceğim eğer op olursa konu açarım belki yeni corki olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordRaiden

lee sin e alınmaz bence ben almam .skiller in ikinci basılışı sheen ı aktif etmiyor bence armor pen dmg i daha çok artırır hemde yarı fiyata

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgmons

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sgmons

quote:

Ezreal Vayne Corki

Vayne

/>

Vayne 0 ap kas man lazım gereksiz para ağırkana vereceğin parayla git dev kemeri al daha mantıklı

Trinityi verdiği ap için mi alıyon?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sulh

quote:

Orijinalden alıntı: LordRaiden

lee sin e alınmaz bence ben almam .skiller in ikinci basılışı sheen ı aktif etmiyor bence armor pen dmg i daha çok artırır hemde yarı fiyata

/>

aynen almaya devam et sen .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.