Şimdi Ara

leaios ardream

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler healos ardreame asas char hazırlıyorum. pauldron pad +7 cihitn gaunlet bot +8 fp kafalık +7 dd (fiyatı normalse) dual old eme old agility necklace old elf belt ya da old agility belt dual old elf ring dual +7 shard yapar mı?

• Yapmaz, free NP olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Yapmaz, free NP olursun.

oratalama ne item var ki ardreamde?
  • Hâlâ anlamaya çalışıyorum nedir Leaios, Healos nedir diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

Hâlâ anlamaya çalışıyorum nedir Leaios, Healos nedir diye..

ya yanlış yazmışım helios işte anla artık onu da
  • En kötü asasda +8 chitin set, dual +8 shard var.
  • quote:

En kötü asasda +8 chitin set, dual +8 shard var.

itemler ve gb neden bu kadar pahalı peki?
  • Çiçeği burnunda server hocam o kadar da olsun. zevk alayım diyorsan yukarıda saydıklarımdan aşağısı kurtarmaz, ha bütçen yoksa da ticaretle itemını yap.
  • quote:

Çiçeği burnunda server hocam o kadar da olsun. zevk alayım diyorsan yukarıda saydıklarımdan aşağısı kurtarmaz, ha bütçen yoksa da ticaretle itemını yap.

anlamadığım şu çiçeği burnunda serverda bi de ardreaminde nası en kötü asasta o itemler oluyo?
  • Neden nasıl olduğu beni ilgilendirmiyor hocam, gözlemlediğim durum bu. Dene istersen ardreama o itemlarla girmeyi.
  • quote:

Neden nasıl olduğu beni ilgilendirmiyor hocam, gözlemlediğim durum bu. Dene istersen ardreama o itemlarla girmeyi.

eyv saolasn
  • elf belti old ske yap. bide dual old rol taktımmı güzel olur. oyunculuğun iyiyse iş yaparsın kardeşim. solo asas devri kapandı zaten artık en iyi itemlere sahip olsanda solo atamazsın. bi clan bul kendine zevk alırsın. başka bi server olsa vs lerde oynamayı bilmeyen bi adam bile alır seni ama bu serverda daha o kadar uçuk itemler olduğunu sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 24 Temmuz 2012; 19:41:19 >
  • ne yazık ki o itemlerle oynadığın oyundan zevk alamazsın adam kesemezsin kestiklerin anca ks ile felan olur bütçem bu kadar dersen priest aç en azından kesilmezsin sağlam adamlarla takılırsan np de kasarsın
  • Bende heliosta bu traz bir char yapmayı düşünüyodum.Ama yorumlara bakılırsa miillet bize tek atcak Ama sahsi görüsüm bu charla ptlerde np kasarsın belki tek pk ne bilim ws atamazsın ama toplu gidersin öyle np kasarsın bence..
  • beyler helios ardreamin iyilerinde birisine sordum (ImKuL) en iyi charda 9 shard varmış kendisinde 8 shard 8 md 8 chitin set varmış ona göre item dizsin helios ardream yapıcak olanlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.