Şimdi Ara

Learkhos 11 Ağustos Perşembe Gecesi Göç Etmiştir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nihayet Learkhos da öldü 11 ağustos perşembe gecesi 3. parti hile yazılım suçlarına katılan ve kendisini çok değişmiş olarak gören Learkhos o gecenin sabah sularında kendisini akıntıya bırakmış sevenlerini üzüntüye boğmuş yakınlarını da Kederlere atarak Buralardan Gitmiştir uzun süredir bazı arkadaşlarımız bu habere inanmayıp yalan söylediğimizi sanmıştır ve bi kaç gün ya bu Learkhos öldü mü diye mırıldanmışlardır ve Learkhosun aklı arkadaşlarında ve sihirdar vadisinde kalıp Lol vadisinden göç etmiştir...
    En azından Pro Gamerların bile Learkhosun İnce Ruhunu sevindirmek adına Geçmiş olsun Demeleri rica edilir ve bu geçmiş olsun dilekleri Learkhosu birazcıkda mutlu eder

NOT : Learkhos geride bıraktığı Yaptığı Herşey İçin Özür Dileyip Ve Kendisini Sevip Veya Yalancıktan Bile seviyormuş gibi yapan arkadaşlarının Arkasından Konuşmasını istemez
    http://i.hizliresim.com/5YGvzl.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramaazaancann -- 11 Eylül 2016; 22:33:10 >

• Trol falan mı ne oluyor?
  • o kim
  • 4 Yıllık mücadele sonucu 11 ağustos ta Gözlerini yummuştur
  • Ban yemiş ya 5 dakika düşündüm anlamak için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir flamer daha aramızdan gitti - yoksa scripter mı o.O? -
  • Saat 9.05te hayata gözlerini yummuştur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhumun İnce ruhunu üzmemek adına arkasından konuşmayınız ve kendisine üzüldüklerinizi iletiniz
    -teşekkürler
  • 3.parti, Lig ve zirvedeki şampiyonlar. Başka bir sey söylemiyorum umarım hepiniz ban yersiniz

• Bunu yazmak için hesap açmış herhalde neyse okumadım zaten blokladım geçtim

• Hesabımı bunu yazmak için açmadım zaten bunun olcağını bildiğim için önceden açtım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.