İyi hoş herşey güzelde sen fightda q w tekrar q r atacak kadar focusladıgınız adamı nasıl görecen ? Adam senimi bekliyor gelsede beklese q w atsa beklese q ulti atsada beni kesse diye.
ha birde anlamadım yukarda roman gibi yazmışsın oraya git burayı ez falan herkesi 1 snde ezdin tutorialdamı yaptın bunu ? Mİddeki adam senı takip etmedimi ? Adamlar ward almadımı ? Herif senı takip etmediyse kuleni almadımı ? Jungler yokmu karşıda nasıl izin verdi ? İlginç
şöyle birşey var bu build bir öngsösterim oyundaki kişiye göre değiştirceksin buildi. wardınıda alıcaksın kendini korucaksın ayrıca LeBlanc oynadıysan early we mid gamedeki potansiyelini bilmen gerek. ve söylediğim combo saniyelik bir combo değil. çok ayrıntı istiyorsan gireyim minionlara last hit yaparak ve açıldıkça rakibe Q spamlayarak başlıyorsun doğal olarak 6. a gelmeden 5.7 gibi mana bitmiş oluyor iradeli kullanıyorsun rakibi Q spamladığın için durmadan base e gönderiyorsun o Q dediğimiz skill acaip vurdan farklı bir skill ve doğru comboyu yaptığında işler dediğim gibi yürür. Q attın mark kaldı W ile zıpladın adam 3sn silence basic vur 2sn sonra Q açılır tekrar vur ardından R vur. ayriyetten adama nası focusladığında W ile köşeden çıkıp Q +r combosunu yaparsan min 1.4k + damage eder. saniyelik bir combodur bu ardından hemen W ya basıcağın için çıktığın yere geri girersin çok basit. Bu karakteri anladığım kadarıyla fazla squishy görüyorsun. evet öyle ama doğru itemlarla beraber bu değişebilir. tabiki anlattıklarım benim oyun stilimle alakalı herkesinki değişir. ben yaptığımı burda doğru seviyede doğru kelimelerle lanse edemiyor olabilirimde. anlattığımda sana tutorial gibi gelebilir fakat lazen LeBlanc ın earlydeki üstünlüğü karşıdakine botla oynarmışçasına bir hava verir. VE ORDA YAZDIĞIM GİBİ BÜTÜN BUNLARI YAPABİLMEN İÇİN DÜZGÜN BİR TAKIMADA SAHİP OLMAN GEREK KİMSE TEK BAŞINA KAZANAMAZ. Başka bir sorun olursa cevaplayıp elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Edit: imla
Orası doğru karşındakini noob gamelerde ezersin hiçbirşey yapamıyorsan q r at adam b dönmek zorunda kalır yoksa ölür. Ha adam gibi bir junglerde seni ağlatır ward alman birşey değişmiyor sen w ni attıktan sonra adam wraitlerin ordan flashını basar yada shaco falansa çok rahat gankler noc falan rahat vermez sana öyle bot topa gankada gidemezsin wardlanır. Hem leblanc çok rahatta counterleniyor junglersiz. Q da ardından gelen skille vurmadıgın sürece normal skillerden cok vurur bir yanı yok sadece ultisiyle kullanıldıgında vuruyor o kadar. Ha karşındaki adam ilk b attıgında mr almıyorsa zaten oynamasın oyunu. Mr aldıgındada combonla yatıramayacaksın. Ben leblanc haddinden çok fazla oynadım ve ne kadar gereksiz noob game champı oldugunu anladım. Mekanik olan heroların birşey yapabilme potansiyeli vardır leblancın değil. Örneğin shaco morgana. leblancın bir potansiyeli yok. Oyunu azıcık bilen q w e r ye basabilen herkes oynar. Oynamakta değil karşında oyunu bilen adam oynatmaz.
tabikide noob game champ. bunu anlamak zor değil zaten orda yazdım late de useless fakat bunu değiştrebiliyoruz . Şunu biliyorsunki seninde flashın mevcut ayrıca safe playing dediğimiz durum mevcut eğer o jungler içine kadar giriyorsa sorun LeBlanc da değil oynayan kişidedir. o adamın içine kadar girmesine müsade ediyorsa team fighttaki Tank veya diğer oyuncular zaten o takım kazanamaz. LeBlanc bir oyunda iş yapıcaksa dediğim gibi oynadığı TAKIM DÜZGÜN olucak bunu yukarıdada yazdım hepte tekrarlıyorum eğer düzün bir LeBlanc oynanıcaksa takımıda bir okadar düzgün olucak. safe oyna takımın adam gibi cover etsin fightlarda kazan olay böyle işliyor ayrıca Sen şunu göz ardı ediyorsun ordaki 2-3 sn lik silence bir fightta çok anlam ifade eder. onu ap carry üzerinde düzgün kullanırsan ve takımında düzgünse zaten o fight orda biter kaldıkı jungler içine giricek diyorsun gerideysen tower die bişiy var değilsen flash die bişiy var. anlatmak istediğimi anladığını düşünüyorum. Ayrıca Mr alan adama magic pen. die birşey mevcut sen void and abbysal + rune dan yeteri kadarnı alıyorsun bunun için dediğim gibi karşındaki kişiye göre değişir alıcağın itemlar ve sıraları. ve arkadan gelen junglerı yanıltmak için passive ini düzgün kullanan bir LeBlanc ı isteselerde kesemezler yani senin söylediğin pozisyona etki edicek birçok durum var ww diyelim çıktı vurdu koydu ultiyi takımında Tristana vardır ww ulti yalan olur. düzgün oynayan bir takımda LeBlanc çok güzel işler yapabilir. Fakat vasat olan takımda ise gayet iyi rezil olablir.
Ya anlatmak istediğim leblanc carry değil kötü bir hero tek özelliği karşısındakini kastırmaması. Teamfightlara gelelim sen istediğin kadar kas cd lerin çok uzun karşıdaki adam noob diyelim mr de almadı bir carrye combonla tek attın öldürdün. Cdlerin çok uzun bir fight için karşı takımdada 1 carry yok 3 tane var biri ad carry biri ap biri off tank. Off tankı kesemezsin ap carryıde karşıdaki ap carrye göre vlad swain falan gelse kesemezsin ad carrynin banshee aldığını varsayalım onuda kesemezsin hadi belki kestin diyelim sonra ? Cdlerin uzun kala kaldın ortada gerisi takımına bakıyor yani demek istediğim ap carry istiyorsan alınabilecek en son herolardan biri leblanc. Yani 1 carry var diyelim tek başına yenebilen carryler off tanklar olur genelde bir gp bir irelia jarvan falan. Onlarıda senın kesmen imkansız.
Le Blanc kötü? LoL Dostum sen sanırım le blancla fazla oynayamamıssın veya oynadın ama oynadın sanıyosun sayısını bilmiyorum kaçkere bosslarını çalıp yenilicemiz maçı aldığımızı Bu arada arkadaşlar bossa bir ward koymanız size büyük avantaj sağlar karşı taraf önde gidiyosa genelde ilk onlar bossa gider baktınız ha öldü ha ölecek boss w-q-r-w ve boss bizim
Helal 2 yıllık mesajı hortlattın. Herkesin bana kastı var bu günlerde
Ya sanki W skilini sadece ileri attıran bir skill gibi görenler var sanırım,Allah aşkına cd'si uzun ne demek ya? Hangi şampiyonun cc özelliği çok kısa sürüyor.(Amumu hariç) LeBlanc,atlar,tüm skilleri carry'ye boşaltır,sonra W'ye basıp geri kaçar,bu Zac'in E'si değil ki,hem gidişli hem dönüşlü,zaten teamfightta backdoor yapıp carry'yi bulursan teamfight sizin. Ben anlamadım açıkçası neye dayanarak LeBlanc berbat diyebiliyorsunuz,Brand'le alırım diyenler olmuş,bir kere Brand'le LeBlanc'ı almak zor iş,kaç saniye silence yiyorsun bitene kadar ölürsün zaten.Bu kızın cc'leri ile Brand'in stun atması aynı şey mi? Dün ilk kez LeBlanc'la girdim Quadra Kill ile çıktım aradan acaba bu Ahri ile assassin vari tecrübelerim olmasından mı yoksa gerçekte iyi bir hero mu? Bence bir daha düşünün.
hort içinde hort sanki hortsepşın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme