Şimdi Ara

Lebron James nereye gidecek? -Miami Heat (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
0
Favori
14.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

ekşisözlük'te haftanın en beğenilen entry'lerinde gördüm (9. sırada)

"what's the difference between saturn and lebron james? they're both big and full of gas, but at least saturn has rings."

komikmiş

Off of off bu nasıl bir laftır
  • takım tutmak içten gelen bir şeydir. ben de lebron james sempatizanı bir insanım, bi ara detroit'i çok severdim o kadar. lebron'u sevdiğim için de onun başarılı olmasını isterim bundan daha doğal da bir şey olamaz. oyuncu fanı olup o anlaşılmasın diye takım tutuyormuş gibi sahte yapan çok adam var, sanki oyuncu desteklemek ayıp bir şeymiş gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brothers of Metal

takım tutmak içten gelen bir şeydir. ben de lebron james sempatizanı bir insanım, bi ara detroit'i çok severdim o kadar. lebron'u sevdiğim için de onun başarılı olmasını isterim bundan daha doğal da bir şey olamaz. oyuncu fanı olup o anlaşılmasın diye takım tutuyormuş gibi sahte yapan çok adam var, sanki oyuncu desteklemek ayıp bir şeymiş gibi.

Evet yukarda da aynen bunları demeye çalıştım ama bazılarına absürt geliyor sanırım bu durum
  • absürd gelen olay şu,oyuncu sevebilirsiniz ve gittiği takımda başarılı olmasını istersiniz ki benzer bi şeyi Kimi Raikkonen'nin Ferrari'de yarıştığı dönemde bende yaşadım. ama sırf tuttuğunuz oyuncu o takımda oynuyor diye o takımın taraftarı gibi davranamazsınız. avatarınıza Cavs amblemi koyarsanız insanların sizin Cavs taraftarı olduğunuzu düşünür.
  • insanları sıkboğaz etmenin manası yok. isteyen istediğini tutsun, imza yapsın, avatar yapsın falan. bana da tutarsız geliyor ama bir şey demem.
  • bende bişey derim...
  •  Lebron James nereye gidecek? -Miami Heat

Lebron James nereye gidecek? -Miami Heat

• Amerika'da bandwagon deniyor bu tür taraftarlara ve hiç sevilmiyorlar. Sadece bir oyuncu için takım tutanlar NBA ile ilgileniyorum demesin, oyuncunun adıyla ilgileniyorum desin. Komik oluyor çünkü.
  • Tek oyuncu için, o oyuncu nereye giderse o takımı tutanları ben de anlamıyorum, onlar taraftar demesinler kendilerine. Futbolda da var böyleleri. Futbolda da bir tanıdığım Ronaldo hayranı, adam geçen yıla kadar Manchester United'ı tutarken bu yıl Real Madrid'li oldu mesela. Ben NBA'yi uzun zamandır takip ediyorum ama çok ciddi ve yakından olarak 3 senedir takip ediyorum.[3 sene öncesine kadar sadece play-off'ları falan takip ederdim ama öyle çok izlemezdim.] O zamandan beri Celtics'i tutarım. Sonra gittim daha önce çok yakından takip etmediğim yılların önemli maçlarını da izledim misal.

Avrupa futbolunda da futboldan anladığım, Avrupa futbolunu takip etmeye başladığımdan beri de Milan'ı tutarım mesela. [Öncelikli olarak Fenerbahçe'liyim tabii.] Takımlarımı değiştireceğimi de hiç sanmıyorum, hele Milan'ı asla.

Tuttuğum takımlar bunlar ancak Milan'ı çok acayip derecede sever, desteklerim ama Celtics o kadar değil nedense. Sadece tuttuğum takım yani Boston.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 13 Temmuz 2010; 21:47:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Tek oyuncu için, o oyuncu nereye giderse o takımı tutanları ben de anlamıyorum, onlar taraftar demesinler kendilerine. Futbolda da var böyleleri. Futbolda da bir tanıdığım Ronaldo hayranı, adam geçen yıla kadar Manchester United'ı tutarken bu yıl Real Madrid'li oldu mesela. Ben NBA'yi uzun zamandır takip ediyorum ama çok ciddi ve yakından olarak 3 senedir takip ediyorum.[3 sene öncesine kadar sadece play-off'ları falan takip ederdim ama öyle çok izlemezdim.] O zamandan beri Celtics'i tutarım. Sonra gittim daha önce çok yakından takip etmediğim yılların önemli maçlarını da izledim misal.

Avrupa futbolunda da futboldan anladığım, Avrupa futbolunu takip etmeye başladığımdan beri de Milan'ı tutarım mesela. [Öncelikli olarak Fenerbahçe'liyim tabii.] Takımlarımı değiştireceğimi de hiç sanmıyorum, hele Milan'ı asla.

Tuttuğum takımlar bunlar ancak Milan'ı çok acayip derecede sever, desteklerim ama Celtics o kadar değil nedense. Sadece tuttuğum takım yani Boston.

LeBron fanları Miami formalarıyla gezer yakında ellerindeli Cavs formalarını bi kenara atarak.Onlar takım tutmuyor LeBron'u tutuyor.

Ben 2004'te NBA ilk defa takip etmeye başladım.O zamanlar Dallas'a biraz sempatim vardı.Ama 2005'te sıkı bir Miami fanı oldum.2006'daki şampiyonluktan sonra değil yani.Sonra 2 sene takım battı zaten NBA'den soğudum.2 yıldır playoffa giriyoruz ama öylesine.Bu yıl tabiiki şampiyonluğun en güçlü adayıyız.LeBron değil, Bosh geldiğinde en büyük aday olmuştuk bence.Bizim takımın en büyük eksiği pota altıydı.Biraz da point guard.Jermaine O'Neal uyuzundan kurtulduk ya bana o yetti

Futbolda da tuttuğum takım İtalyadan Napoli'dir.Maradona hayranı olarak Napoli'ye çok büyük hayranlığım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firenze -- 13 Temmuz 2010; 21:56:32 >

• LeBron'u severim ama Cleveland'a acayip uyuz olurum ben. Sırf LeBron dışındaki neredeyse her oyuncusuna uyuz olduğumdan LeBron'la oynamak istediğim hâlde bile Cavs'i seçmedim hiç 2K'da, bu yıl Miami'deyken Heat'i alır oynarım LeBron'la artık.

Cavs diyordum, bir çok insana LBJ çok antipatik gelir ama severim ben James'i. Ancak Cleveland'da o geriye kalan Mo Williams, West, Varejao, Jamison falan hepsine uyuz oluyorum. Futbolda Inter ve Real'den nefret ederim bildim bileli, NBA'de Cleveland'dan. Powe ve LeBron dışında sevdiğim adam yoktu takımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 13 Temmuz 2010; 22:04:55 >
  • Ben de 8 yaşımdan beri büyük bir Kevin Garnett hayranıyım ama hem takip edecek olanağım olmadığından hem de Minnesota yönetimini hiçbir zaman beğenmediğimden KG Celtics'e takas olana kadar hiç takım tutmadım. Şu an Celtics tarihini genel olarak iyi biliyorum ve Garnett takımdan gitse bile desteklemeye devam ederim. Tabi nasıl Duncan, Nash gibi takdir ettiğim oyuncuları izliyorsam, onu da takip ederim.
  • 2000den beri Garnett fanıyım bu böyle devam ediyor oyuncu için takım tutmak.
    Garnett minnesotada iken gözüm sadece garnett in üzerindeydi ancak sprewell cassell gibi oyuncuları olan timberwolwes hiç ilgimi çekmiyordu.takım olarak beğendiğim takım phx idi.ama sadece beğendiğim tuttuğum değil.
    2008 den sonra celtics e gelişi ray allen a olan sempatim kevin garnett derken gerçek tuttuğum takım Celtics oldu.tabi izlediğim birkaç Larry Bird maçının bunda etkisi yok desem yalan olur .
    Garnett ten sonrada olsa değişeceğimi sanmıyorum herzaman boston benim için özel olacak.gelecek için umutlu olduğum oyuncu şuan için rondo olduğu için kontratından dolayı önümüzdeki 5 yıl celtics i bırakmam gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Bill Russell

Ben de 8 yaşımdan beri büyük bir Kevin Garnett hayranıyım ama hem takip edecek olanağım olmadığından hem de Minnesota yönetimini hiçbir zaman beğenmediğimden KG Celtics'e takas olana kadar hiç takım tutmadım. Şu an Celtics tarihini genel olarak iyi biliyorum ve Garnett takımdan gitse bile desteklemeye devam ederim. Tabi nasıl Duncan, Nash gibi takdir ettiğim oyuncuları izliyorsam, onu da takip ederim.

Aynı bizim Shaq Diesel(Caner) de senin gibi Celtics destekçisi ama diğer takımları da iyi şekilde takip eden biridir.Ona çok sardırırım Celtics fanboyu diye.Aslında aynen böyle olmak lazım sonuçta babamızın ligi değil.Ama benim nefret ettiğim çok takım var başta Maximum_Carnage'in de belirttiği gibi Cavs, Spurs(Nedeni belli), Raptors, Timberwolves, Grizzlies, Nets, Rockets gibi gibi.

• Neden bu kadar kasıyorsunuz ki anlamıyorum.
    Hem öyle konuşuyorsunuz ki hepiniz kendi şehrinizin takımını tutuyormuşsunuz gibi konuşuyorsunuz.
    Yoksa ben mi yanılıyorum bu basketbol bölümünde takılanlar ABD'de mi ikamet ediyor? Gerçekten kendi şehirlerinizin mi takımlarını tutuyorsunuz?
    Çoğu kişi sevdiği, izlemekten keyif aldığı ve izlerken heyecanlandığı oyuncu veya takım yüzünden taraftar oluyor.
    Taraftarlık işi heyecan işidir. İnsanların heyecanları sizi neden bu kadar rahatsız ediyor ki?
  •  Lebron James nereye gidecek? -Miami Heat
  • Ulen LeBron biz seni ortada olacak sanıyorduk ne bu olm
  • Lebron'un egosumu sönüyor ne oluyor?
  • Başka söze gerek yok.
    quote:

Orijinalden alıntı: Prerogative
    Neden bu kadar kasıyorsunuz ki anlamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.