Şimdi Ara

LED IŞIK SİTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Odamın Tavanına Işık Sistemi Yapmak İstiyorum.Tavan 15 metre falan arkadaşla hesapladık 100-200 lira gibi bir masraf çıkıyor.

Bende 5 Metre 5050 LED RGB Kontrolü ışık alıp bunu 1 metre olarak 2 duvara yerleştirmeye karar verdim.Yani Sağ ve Sol Duvarda 1 + 1 metre toplam 2 metre LED kullanacağım.Bunu Kontroller ile yöneteceğim.

Aradaki boşluğu hangi kablo ile doldurabilirim ? Yada kablo ile boslugu baglasam lehimlesem işe yarar mı ? Enerjiyi prizden nasıl alabilirim ?

Aliexpress'de 5 Metre Kontrol Kartı RGB 5050 LED 36 liraya falan geliyor.Türkiyeden alsam daha ucuza gelme imkanı var mı ?

Bu led konusunda bilgili arkadaşlar var mı tavsiyeleriniz falan ?

• mulobbo kullanıcısına yanıt
    Hocam bu 3528 sanırım.5050 daha iyi diyorlar.Aralarında 5 dolar falan fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Hocam bu 3528 sanırım.5050 daha iyi diyorlar.Aralarında 5 dolar falan fark var.

ne farkı var aralarında
    senin ürünün linkini atabilir misin
  • mulobbo kullanıcısına yanıt
    Aralarında ne fark var bilmiyorum.5050 daha iyi falan diye duydum daha parlakmış
    Benim almayı düşündüğüm ürün bu direk böyle kullanabilir miyim onu bilmiyorum.Hayatımda hiç led kullanmadım

http://www.aliexpress.com/item/5M-RGB-5050-LED-Strip-Waterproof-60LEDs-M-SMD-LED-Strip-Light-44-Key-IR-Remote/1834697150.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.