Şimdi Ara

LED -LCD-PLAZMA 3000-4000 TL arası tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 yıl oldu canım 72 ekran Sony TVim maşallah iyi günde kötü günde hep gözümün önündeydi.Güzel maçlar, filmler , diziler vs.! izledik.Lakin ayrılık vakti geldi gibi çünkü arkadaş yaşlılık belirtileri göstermeye başladı
    Antalya' da yaşayanlar bilir Kırcamide bi Televizyon Hastanesi var götürdüm geçen ay bi muayane bi check up 60 TL verdik. Canı sağolsun bu kadarcık olur dedik ama doktor dedi bu fazla yaşamaz abi haberin olsun bugün olmasa 6 aya gene bi grip bi üşütme yapabilir Allah muhafaza küt diye gidebilir garantisi yok
    Yani ummadığımız bi anda çat diye ayrılık vakti gelebilir.Tabii o üzüntüyle kısacık bir anda ne alalım hangi marka alalım araştır falan filan kolay olmayacak o yüzden bugünden bir bilenlere soralım yardım alayım dedim.

Yanlış anlaşılmasın 6 sonra almayacağım 2 hafta sonra olur 1 -2 ay olur ama en geç yeni yıla bu işi bitirmemiz gerekiyor!

Kriterlerim

+Kesin emin olduğum bişey varsa o da 46 dan küçük olmayacak.Hatta 50 civarı da pek cezbedici.

+Tabii ki öncelik Sony de.Ama ( cep Telefonu hariç ) marka takıntılı bir adam değilim ve yeniliklere her zaman açığım.Sadece Samsung a karşı belki telefonlarından olsa gerek bi antipatim var yalan yok.Ama büyük ihtimalle bu yanlış bir önyargı onun da farkındayım çünkü mağazalarda gördüğüm şu Smart TV denen aletler hakkaten şahane.

+Başka emin olduğum bişeyse illaki bugünün en son teknolojisi olmak zorunda değil.1 yıl öncesinin de olabilir.Nasılsa seneye yarı fiyatına düşecek.

+Laptopda internetten film seyretmek büyük zevk ve İNTERNET TV kesinlikle olmalı.

+HD denen olay güzel zaten işin can alıcı noktası.Herhalde Full HD olmazsa olmaz gibi geliyor dimi?.Zaten Digitürkümüzün de HD uydu olanını alıcaz.

+3D nin ilerde kesin 4 ü 5 i 6 sı çıkacağından çok da bana matrak gelmiyor.Olsa da olur olmasada.Çok canım çekerse gider sinemada seyrederim.

+İşin can alıcı noktası ise bana bunları 3000-4000TL arasında sağlayan bir LED olur LÖD olur, LCD olur Bisidi olur Plazma olur Klazma olur

BİR TELEVİZYON LAZIM KARDEŞİM!

Şu foruma 3-5 gündür baktım da bazılarının yok Leddi plazmaydı oydu buydu taraktı kürekti sidik yarıştrımasından BÖ geldi!

Bana kaliteli görüntü sunan , seyrettiğimde oha filan olacağım aldıktan sonra lan iyi ki almışım seni diyebileciğim TELEVİZYON hangisidir acaba?

Ah ulan ah!Şu Apple İphone5 çıkaracağına geriden aydınlatmalı! ZÖT Tv bile çıkarsa alırdım ama yok işte!

Binlerce ürün arasında oydu buydu derdinden kurtulurdum!

Herkese şimdiden teşekkürler yorumları için!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.