Şimdi Ara

Led'le ilk imtihanımız. Pc Led Mod. [GÜNCEL] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de led aldım . hiç anlamam bu işlerden hazır çıkacak diye çok ümitliydim ama çıkmadı

birkaç parça bir şey var elimde fotoğrafını atsam buraya yardım edecek biri çıkar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Autobus2010

ben de led aldım . hiç anlamam bu işlerden hazır çıkacak diye çok ümitliydim ama çıkmadı

birkaç parça bir şey var elimde fotoğrafını atsam buraya yardım edecek biri çıkar mı?

Hocam siz nasıl bir şey yapmak istiyorsunuz
  • Ledli fanda bir yere kadar Kasa genişse alcan lehimleyip koycan kasaya ledi. Benim kasa küçük içine koymadım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bankom54

quote:

ben de led aldım . hiç anlamam bu işlerden hazır çıkacak diye çok ümitliydim ama çıkmadı

pencerelerin önünde kartonpiyer var onun içine takıcam.
    tavana monte olacak, 5 m şerit led, bir tane 230 V -> 12 V adaptör, bir de infrared kumanda için sensör var(yani benim anladığım kadarıyla infrared sensörü )

ledler elektrostatiklenme önleyici poşette gelmiş, ben de takmadan önce açmayayım dedim.

• quote:

quote:

quote:

tavana monte olacak, 5 m şerit led, bir tane 230 V -> 12 V adaptör, bir de infrared kumanda için sensör var(yani benim anladığım kadarıyla infrared sensörü )

ledler elektrostatiklenme önleyici poşette gelmiş, ben de takmadan önce açmayayım dedim.

Bence elektronik bölümüne konu açsanız şemalar falan filan verilir. Yada yardımcı olunur. Konuyu kirletmeyelim lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xilence

quote:

quote:

quote:

Bence elektronik bölümüne konu açsanız şemalar falan filan verilir. Yada yardımcı olunur. Konuyu kirletmeyelim lütfen.

sağol kardeşim yardımın için teşekkür ediyorum ve aranızdan sıvışıyorum

• 9 Voltluk pil ile laptop soğutucusunada kalan parça led'imi bağladım. :D :D :D

Led'le ilk imtihanımız. Pc Led Mod. [GÜNCEL]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xilence -- 12 Kasım 2012; 19:48:43 >
  • Bence şerit led yerine parça led kullanmalısın ve kabloların falan çok göz önünde biraz onları sakla derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: statickrap

Bence şerit led yerine parça led kullanmalısın ve kabloların falan çok göz önünde biraz onları sakla derim

Kasam küçük ve saklama gereği duymuyorum.
  • UP! :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

hocam iyi hoş da o ledler niye orda duruyo

ha masaya yapmışsın onu ha kasaya yapıştırmışsın amaç nedir anlamadım :D

emek vermiş arkadaş ilk sınavıymış sonraki derslerine çalışır
  • UP
  • Konu yukarı çıksın :)
  • İlk hali güzel.İkincisi ondan da güzel.
  • kasa yanıyorrrr laaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: draguh

İlk hali güzel.İkincisi ondan da güzel.

Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenomeN3460

kasa yanıyorrrr laaa

Alev kırmızısı gibi :D
  • Daha iyi olabilir gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazil38

quote:

Orijinalden alıntı: unicornn

başlık cok iyi yanlız

bu imtihanla sınıfta kalırsın daha cok çalışman gerekebilir.

allah iyiliğini versin

• bi yerden başlamak lazım. Kasasın yanındaki ledler fena durmamış ama biraz daha donanımlara ışık vermeye çalış
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.