Şimdi Ara

LED Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar evdeki 14 yıllık Vestel 51 ekran tv nin ekranı uzun süre gelmiyor ses var görüntü yok anlayacağınız. Bende TV yi tamir ettirmek yerine Bütçemi aşmayacak bir LED Tv almaya karar verdim. 40 veya 42" Smarttv Web browser olan 200 hz LED tv önerilerinizi bekliyor. Birde forumda bazı kullanıcılar dahili wi-fi olanların bağlantısı biraz yavaş diye yazmışlar dahili olduğundan mı yavaştır. Yoksa Dahili veya harici Wi-fi mi her ikisinde aynı mı olur.

Okay

• quote:

Orijinalden alıntı: vuslat08

Selamlar evdeki 14 yıllık Vestel 51 ekran tv nin ekranı uzun süre gelmiyor ses var görüntü yok anlayacağınız. Bende TV yi tamir ettirmek yerine Bütçemi aşmayacak bir LED Tv almaya karar verdim. 40 veya 42" Smarttv Web browser olan 200 hz LED tv önerilerinizi bekliyor. Birde forumda bazı kullanıcılar dahili wi-fi olanların bağlantısı biraz yavaş diye yazmışlar dahili olduğundan mı yavaştır. Yoksa Dahili veya harici Wi-fi mi her ikisinde aynı mı olur.

Okay

Yani hocam fiyatını söylememişsin ama çok fazlaya çıkabileceğini zannetmeden sana 42LM660S alabilirsin 1.713 TL'ye. Üstünde dahili wi-fi, smart tv, web browser (tam ekran yapılabilen video destekli) var. O konu muallak hocam. Modeme olan yakınlık-uzaklıkla da ilgisi var yavaşlığının. Ama benim televizyon baya uzakta modeme. Wi-fi üzerinden bağlanıyorum, çoğu zaman takılmadan izleyebiliyorum.

• 42 inc lg lm 660s için bahsi geçen 1713 tl lik fiyat paralel ithalat olan ürün içindir muhtemelen ,şayet lg türkiye garantili ürün alacaksan ki ben bu yönde bi tavsiyede bulunacağım,2150 tl den aşşağı lg türkiye garantili ürün yok,bende bir kaç gün önce lg 42 lm 640 s modelini aldım çok az bulutlanma var led tvlerin hemen hepsinde ama kesinlikle rahatsız edici bir durum değil,dahili uydu alıcısı kullanılıyor bu seride ,en büyük handikapı kanal geçişlerinin neredeyse 3 sn olması,ama bunuda dert etmeyeceksin bir süre sonra,plex web ile diz üstü yada wrilless bağlantı kullanan masa üstü pclerlede tvye bağlanabiliyorsun,ben bu tvye kullanıcı olarak 10 üzerinden 9 veriyorum,web browseri o kadarda ağır değil 3d filmlerde biraz takılıyor ama biraz yükletip başlarsan sorun olmayacaktır,dvd filmleri hızlı bir şekilde izliyorum,3 d kalitesine gelince,kontras olarak gerisinde kaldığı samsung un es 8000 modelinden 3 d konsunda daha başarılı buldum ben,samsungda görüntüler dağılırken lg de üzerinize geliyor ,640s in 660 s ten az bir çerçeve farkı ve yanı sıra magic kumanda opsiyonu eksik,bu arada ürünü ayın 9 unda kliksadan 1599 tlye aldım yapıkredi kampanyasından vade farksız 10 taksitle aldım ve %10 world puan kampanyası olduğu için kliksa da ürün bana 1440 tlye mal oldu,logitech optik mausum vardı pcde taktım direk tanıdı,gerçekten tavsiye ediyorum güzel tv.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.