Şimdi Ara

LED TV ARIZASI YARDIM LÜTFEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu arıza COF arızası ,arkadaşın TV arızası ile alakası yok .
  • 1,550 tl (bin beş yüz elli) istedi servis bende yenisini aldım televizyonun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ant1085

Tekrar merhabalar,

Gölgeli alan 6. gün tekrar belirdi 5 saat kadar aralıksız çalıştıktan sonra. Bunu üzerine 1 saat kapatıp soğumasını bekledim. Açtıktan sonra gölgeli alan ilk defa yer değiştirip ekranın ortasından geçiyordu bu sefer. Ama daha zayıf olarak. Anlaşılan üst bölümde daha fazla led şerit sırası arıza veriyor.

Bu şeritlerin tüm panel boyunca yukarıdan aşağı hepsinin değişmesi gerektiği anlamına mı geliyor bu durum?

Yarın servisi arayacağım. Acaba aşağı yukarı ne kadar tutar arızanın giderilmesi? Rica etsem bir fikir verebilir misiniz? Led driver ya da led şeritlerin değişimi olarak.

Garanti süresi bittiğine göre dışardan bir atölyede onartmak daha mı ekonomik olur?
    Teşekkürler.

LED TV ARIZASI YARDIM LÜTFEN
     LED TV ARIZASI YARDIM LÜTFEN

Konuyu yeni gördüm bende aynı sorun oldu . Sorunu Çözdünüz mü veya nasıl çödünüz ve yine özellikle ne kadar tuttu.

https://forum.donanimhaber.com/samsung-led-tv-arizasi-ekranin-yarisi-golgeli--127176076#127176076

• vallahi çözemedik. yukarda belirttiğim gibi yüksek para isteyince bende yenisini aldım.
  • Hocam merhaba, rica etsem şu alttaki konuya bir bakmanız ve bilginiz dahilindeyse yorum yapmanız mümkün mü?

https://forum.donanimhaber.com/sony-led-tv-ekran-renk-problemi-yesil-ekran-hakkinda-yardim-istegi--131082288

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trallesli antemius -- 27 Ocak 2018; 17:10:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.