Şimdi Ara

Led Tv için öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır araştırma içersindeyim kafam allak bullak oldu
    siz değerli arakdaşların bana önerebileceği bir ürün varmı merakla bekliyorum
    ortalama düşündüğüm rakam 2500 TL 40" veya 42" ürün istiyorum
    bir kaç arkadaş bir öneride bulundu
    bunlar kısaca 40ex710 ve 40c6000 bunların dışında bir öneriniz varmı veya bunlardan hangisini almalıyım
    şimdiden teşekkürler

• 40c6000hiç düşünme mahcup etmez ... 2299 şuanki fiyatı
  • 40c6000 vatanda 1850 tl ye kadar düştü fiyatı. o tv ye 2000 tl üstü para verilmez. kampanyaları takip et.
  • iki televizyondan birini almak istesem bunu hangisi olarak secmeliyim
    ayrıca alabiliceğim paralel ithalat olmayan bir yerde neresidir
    şimdide teşekkürler
  • vatandaki ürünler paralel ithalat değildir.
  • Philips pfl427695 öneririm... Ambilight özelliği var, internete bağlanma özelliği sayesinde her siteye girebilirsin, usb'den divx izlersin...tavsiye ederim
  • Senin önerdiğin tv ler hakkında bilgim yok. fakat nacizane bir önerim var. bende lg 42le5000 modeli var. 42 inch, ben çok memnunum. usb den her türlü şeyi çalıştırıyor. görüntüsü harika ve normal yayını da güzel gösteriyor. oyunlar süper. tasarımı çok güzel. tabi bu benim görüşüm.
  • Bende Philips 42PFL7695 ,LG 42LE5500 ve bir ihtimal Samsung 40C6000 arasında kararsızım.Philipsin ambilight,doğal renkleri,açık internet tarayıcısı bu tv ye daha yakın hissettiriyor beni fakat LG nin de media formatlarını philipsden daha fazla desteklemesi aklımı karıştırdı açıkcası.Diğer özellikleri aynı 1-2 değişiklik dışında.İkiside kaliteli tvler,bu akşam son kararımı verip hayırlısı ile alcam artık bir tanesi ama büyük ihtimal philips olacak gibi
  • uzun bir araştırma ile
    Toshiba 46sv685 aldım allah pişman etmesin
    yarın kurulacak panel bakalım nasıl olacak
  • Nerden ve kaça aldınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.