Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır araştırma içersindeyim kafam allak bullak oldu siz değerli arakdaşların bana önerebileceği bir ürün varmı merakla bekliyorum ortalama düşündüğüm rakam 2500 TL 40" veya 42" ürün istiyorum bir kaç arkadaş bir öneride bulundu bunlar kısaca 40ex710 ve 40c6000 bunların dışında bir öneriniz varmı veya bunlardan hangisini almalıyım şimdiden teşekkürler
40c6000 vatanda 1850 tl ye kadar düştü fiyatı. o tv ye 2000 tl üstü para verilmez. kampanyaları takip et.
iki televizyondan birini almak istesem bunu hangisi olarak secmeliyim ayrıca alabiliceğim paralel ithalat olmayan bir yerde neresidir şimdide teşekkürler
vatandaki ürünler paralel ithalat değildir.
Philips pfl427695 öneririm... Ambilight özelliği var, internete bağlanma özelliği sayesinde her siteye girebilirsin, usb'den divx izlersin...tavsiye ederim
Senin önerdiğin tv ler hakkında bilgim yok. fakat nacizane bir önerim var. bende lg 42le5000 modeli var. 42 inch, ben çok memnunum. usb den her türlü şeyi çalıştırıyor. görüntüsü harika ve normal yayını da güzel gösteriyor. oyunlar süper. tasarımı çok güzel. tabi bu benim görüşüm.
Bende Philips 42PFL7695 ,LG 42LE5500 ve bir ihtimal Samsung 40C6000 arasında kararsızım.Philipsin ambilight,doğal renkleri,açık internet tarayıcısı bu tv ye daha yakın hissettiriyor beni fakat LG nin de media formatlarını philipsden daha fazla desteklemesi aklımı karıştırdı açıkcası.Diğer özellikleri aynı 1-2 değişiklik dışında.İkiside kaliteli tvler,bu akşam son kararımı verip hayırlısı ile alcam artık bir tanesi ama büyük ihtimal philips olacak gibi
uzun bir araştırma ile Toshiba 46sv685 aldım allah pişman etmesin yarın kurulacak panel bakalım nasıl olacak
Nerden ve kaça aldınız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme