Şimdi Ara

Led tv-Lcd tv-Plazma tv hangisini öneriyorsunuz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: baybarut

Yani 660 biraz son dönemde fazlaca sorun gösteren model olma yolunda ilerliyor ama bunda şans faktörünü de unutmamak gerekli hepsi öyşe olur demek yanlış ama yüzdeye vurursak fazlaca gibi bütçe elveriyorsa abisi olan 760 daha sorunsuz en azından şimdilik;ilg lm smart tvler diğerlerinden 1 adım önde herşeye rağmen. kolay gelsin....

benim söylemiş olduğum bu iki model dışnda bana önerebilceğiniz farklı marka ve model tvler varmı
  • flash ve dts özeliklerinden vazgeçerim derseniz;panasonic 42"-47"et5e serisine bakın derim ama lg'nin gölgesinde ve kalan bir modeldir;660'ı yerinde birebir gidip görün bir de ara model var 669 beyaz tasarım özellikleri tamamen aynı ve 670 var lm serisinde;bütçeyle tamamen duygusal ilişkili durum var.izleme mesafesi max. 3m.kadarsa 42 optimum;3m+ ise 47 ve üzeri ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 15 Temmuz 2012; 21:19:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

flash ve dts özeliklerinden vazgeçerim derseniz;panasonic 42"-47"et5e serisine bakın derim ama lg'nin gölgesinde ve kalan bir modeldir;660'ı yerinde birebir gidip görün bir de ara model var 669 beyaz tasarım özellikleri tamamen aynı ve 670 var lm serisinde;bütçeyle tamamen duygusal ilişkili durum var.izleme mesafesi max. 3m.kadarsa 42 optimum;3m+ ise 47 ve üzeri ...

dst özelliğinin ne işe yaradığını pek bilmiyorum ama flash uygulaması sayesinde en azndan tvden video izlerdim youtubedan filan tabi öyle bi imkanım varsa
  • youtube uygulaması ile youtube videolarını izkemek mümkün önemli olanı widged olması; büyük ihtimal vardır.panasonic için.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.