Şimdi Ara

LED TV SONY 40EX710 ALDIM KURTULDUM. TAVSİYEEE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: berrol

bugün teknosada philipslere tekrar baktım.bu sefer pfl ler arasında gidip geldim. 467605 2999tl. bayağı indirmişler.deneme odasında 3d 558605 serisine baktım.bu seferde 3d'lere gönlem kaydı.ama 408605'de çok küçük geldi.468605'de 4790tl civarında.o da çok pahalı. valla çok zor karar.biraz daha beklemek lazım mı acaba.philipsdeki görevli arkadaş fiyatlar bayağı indi dedi. 2011 de bu fiyatları bulamayabilirsiniz dahada artabilir dedi.ama bence traş.2011 modeller gelecek.fiyatlar dahada düşecektir.ama 46705'de bayağı güzel duruyor yani...

bu gun tam 3 bılısım calısanı bana ılk once sony ıkıncı olarak philipsı tavsıye ettı 2 arkadasta samsung ve lg marka tv lerı tercıh ettı.sımdı karar vermek gercekten zor ambilight olayı cok hos bu gun dedıım gıbı darty 5805 40" lık modelınde kampanya vardı. 7605 ten tek eksıgı net tv sının olmaması gerısı aynı ozellıklı bır tv.mat panelı hos tasarımı ve yenılıkcılığıyle philips hala 2.sevgılım :) sanırım sonynx700 de kararımı kıldım sanırım bu urunu yarın satın alacagım.bı fıyat arastırması yapmalıyım.yardımcı olursanuz sevınırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbm333

ADAMLAR ARTIK YENİ SERİLERİ SÜRMEYE BAŞLAYACAKLAR ELLERİNDE KALANLARI BİTİRDİKTEN SONRA 46" VE ÜSTÜ BOYUTLARI BULMAK GİTTİKÇE ZORLAŞACAK.BENCE DAHA FAZLA BEKLEMEYE GEREK YOK FİYATLAR OLDUKÇA İNMİŞ.AMA İLLAKİ SİZ ALDIKTAN SONRA BİR YERDE DAHA UCUZA BULACAKSINIZ BU SİZİN KAZIK YEDİNİZ ANLAMINA GELMEZ ARALARINDA UÇURUM YOKSA 100-200 TL İÇİN BEKLEYİP YOL MASRAFI VE HELE Kİ ZAMAN KAYBI YAŞAMAK DAHA PAHALLIYA MAL OLUR.

katılıyorum dostum haklısın.bu arada i.bilişim de urun alımı 20 ocakta baslanıcakmıs ellerınde hıc urun kalmamıs.5 ocakta urunler gelecekmıs ama 20 sınde satılacakmıs.bı sorumvar.neden İ.B. dıger marketler tarafından lanetlenıyor.fıyatları daha ucuz sattıkları ıcınmı? bıde İ.B.mi doğubankın şirketleşmiş hali diye lanse ediyorlar.şimdi soruyorum ?spot urun ne magaza garantısı verıyor İ.B.peki senın sattıgın ne (aklınıza gelen her elektronık marketler)?İ.B.mın sattıgı urunlerın arkasındakı trt bandrollerı demı kacak? benı aydınlatın.daha az para verıp İ.B.den spot urun alacağım bozulursada magaza garantısınden yararlanacagım.

• çok uzun yıllardır bu kadar çelişkide kalmak durumunda olduğum bir seçim yapmak zorunda kalmamıştım...

nx700 mü c6000 mi diye bi ona bi ona meyil verdim durdum...
    ekran parlaması olayı klasik televizyonlarda herdaim olan gündüz televizyon ekranında pencerenin silüetini görmekten ibaret ki, zaaten gündüz işinde gücünde olan ve illa gündüz izlenecekse televizyonu ona göre konumlandırılarak çözülecek bir olaydan ibaret... yani özetle ben koruma paneli yanlısıydım... bu kadar araştırma yapıp çıtkırıldım bir ekran beni tedirgin edecekti... derken geze toza baka baka şunu fark ettim ki sony nin bu modelinin koruma paneli parlaklıkta lg nin görüntü kalitesi kaybı kadar zaafiyet göstermiyor... yani parlamayı dışarda tutarsak görüntü sanki panel koruma yokmuşcasına net geldi bana...

ama gene de 300 liralık bir fiyat farkından dolayı c6000 tercih edecektim son kez elektroworld e de bi bakiim dedim... nx700 2000 liraya düşmüş... 15 metre geriden bütün televizyonlara aynı anda bakınca sony nx700 resmen "ben burdayım" diye bağırıyor... bu sefer bunu aliim dedim... dur bi daha şununa da bakiim bununa da bakiim derken tükendi 4 günde... sonra yeniden geldi ama 2050 liradan... artı şehirdışına kargo farkı verdim artı bonusa vade farkı yaptılar 2180 e geldi... ama içim rahat çünkü piyasanın spotçusu malum firmanın fiyatıyla kıyaslayınca bu fiyat hala aşşada ve yetkili servis garantisi altında...

2-3 günlük genel kanaatim olumlu... kimse deyinmemiş ama kumanda mükemmel tasarlanmı... istediğin ayara istediğin moda şıpadanak ulaşıosun farklı kısa yollar büyük kullanım kolaylığı sağlıyor... ben de daha ayarların detayına girmiş olmamakla birlikte görüntüden memnunum... usb den oynatma meselesi benim önemsemediğim bir konu zira bilgisayarla istediğin formatı açmak mümkün olacaktır diye düşünüyorum...

yalnız dlna büyük kolaylık sağlayacak ama bilgisayarı gösteremedim... dizüstümün de dlna setifikası var halbüki... araştırıp bulucam inşallah:)

yanız bişii sorucam ölü piksel testi nereden nasıl yapılır bilen var mı??? yardımcı olursanız sevinirim... bir de herhangi bir tv paketine üye değilim receiver vea ps tarzı oynatıcım da yok ne tavsiye edersiniz... ben yüksek kalite sinema izleyebilmek için ne yapayım... normalde tv izlerken sd izlesem de fark etmez ama film izlemek için pc bağlantısı yeter mi yoksa herhangi bir şey almalı mıyım... bağlantılarda neleri kullanmalıyım ayrıca...

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim....

• laptobunda hdmi bağlantısı varsa o şekilde bağlantı yapman en kaliteli görüntü için yeterli

dlna ya falan lüzum yok istediğin filmi aç full hd seyredebilirsin
  • sony 40ex710 urunu aldım kurdum.ilk olarak gayet sık bı tv.ses kalıtesı benı cok etkıledı. neyse. gerekli ayarları yaptım tarıh saat vs. bızım uydu alıcısı yaklasık 6 senelık olduundan onuda scartla hallettım.Şimdi oncelıklı olarak yapmam gereken bır ayar veya kontrol varmı? olu pıksel olayına bakabımem ıcın ekranı tamamen kırmızı yesıl mavı yapmam gerekıyo nasıl yapabılırım?bıde 1 terabyte harıcı taktım bunun ıcerıgını nereden gorebılıcem bılmıyorum yardımcı olursanız cok sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayzinguard

sony 40ex710 urunu aldım kurdum.ilk olarak gayet sık bı tv.ses kalıtesı benı cok etkıledı. neyse. gerekli ayarları yaptım tarıh saat vs. bızım uydu alıcısı yaklasık 6 senelık olduundan onuda scartla hallettım.Şimdi oncelıklı olarak yapmam gereken bır ayar veya kontrol varmı? olu pıksel olayına bakabımem ıcın ekranı tamamen kırmızı yesıl mavı yapmam gerekıyo nasıl yapabılırım?bıde 1 terabyte harıcı taktım bunun ıcerıgını nereden gorebılıcem bılmıyorum yardımcı olursanız cok sevınırım

dead pixel buddy programcığını indir çok küçük zaten laptobu hdmi ile tv ye bağla proğramı çalıştır her renk var orada hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

quote:

sony 40ex710 urunu aldım kurdum.ilk olarak gayet sık bı tv.ses kalıtesı benı cok etkıledı. neyse. gerekli ayarları yaptım tarıh saat vs. bızım uydu alıcısı yaklasık 6 senelık olduundan onuda scartla hallettım.Şimdi oncelıklı olarak yapmam gereken bır ayar veya kontrol varmı? olu pıksel olayına bakabımem ıcın ekranı tamamen kırmızı yesıl mavı yapmam gerekıyo nasıl yapabılırım?bıde 1 terabyte harıcı taktım bunun ıcerıgını nereden gorebılıcem bılmıyorum yardımcı olursanız cok sevınırım

dead pixel buddy programcığını indir çok küçük zaten laptobu hdmi ile tv ye bağla proğramı çalıştır her renk var orada hayırlı olsun

bu işlemi yapıcam ılgın ıcın tesekkur edım.bı sorunum var 1tb hdd yı takıyoum ıcerıgını nereden gorebılırım anlamadım gıttı? gormuyomu yoksda anlamadım

• quote:

hayırlı olsun tv niz bende çok araştırdım Acıkcası sony aklımda yoktu
    Samsung diyordum ama Gördümki Sony Geçmişde öndeydi hala önde
    Ve ex710 seçtim bende nasıl memnunmusunuz önerirmisiniz diyim

not.tv yi nerden ve kaça aldın kardeş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalcup -- 2 Ocak 2011; 13:28:19 >

• pm attım metaculp
  • quote:

pm attım metaculp

msj okudum bende sana yazdım tel kaydet dedi gitmedi burdan yazayım.

ilk önce ilgin için sağol aldığın yer en iyi fiyat veren yerdi benimde araştırmalarımda
    iyi iş yapmışsın.

nx710 çok parlıyor diye düşünmüyorum ama iyi fiyat vermişler eu garantisiyle şuan bakalım birazdaha
    bekliyeceğim nasip ne olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalcup

quote:

pm attım metaculp

ilk önce ilgin için sağol aldığın yer en iyi fiyat veren yerdi benimde araştırmalarımda
    iyi iş yapmışsın.

nx710 çok parlıyor diye düşünmüyorum ama iyi fiyat vermişler eu garantisiyle şuan bakalım birazdaha

hayırlısı kardesım. bide sunu dene.olıvıum z.burnu sony magazasında kampanya vardı sanırım Hx serısınden. ara bı gorus.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metalcup

quote:

pm attım metaculp

iyi iş yapmışsın.

hayırlısı kardesım. bide sunu dene.olıvıum z.burnu sony magazasında kampanya vardı sanırım Hx serısınden. ara bı gorus.

HX ha bu seriyi pek araştırmadım bakarım sağolasın.

• Arkadaşlar bende ex710 ve nx700 arasında kararsızım,açıkcası tvden internetle uğraşacak değilim,usbden film izleme olasılığımda düşük,genel olarak digitürk ve blueray playerdan film izleyeceğim,tabi ki birde futbol maçları,bütün tv almamdaki amacım bundan ibaret...

ex710daki ambient sensör ve hareket senörü tam ne işe yarayacak günlük kullanımda ?
    nx700deki ışık sensörünün amacı ne?

nx700ün dış görünüşünü daha çok beğeniyorum ama iki tv arasında yayın,film,maç görüntüsü arasında bir fark var mı?

max verebileceğim miktar 2700 tldir,farklı tv önerilerinizi de değerlendirebilirim,bu modellere odaklanmamın en büyük sebebi sony markası ve tv standındaki görevlilerdir!!!
  • arkadaşlar 1 haftadır nx700 kullanıyorum.çok uzun araştırdım kendimce boşuna kafa ağrıtmışım..her tv nin kendine göre olumlu olumsuz yanları var.nx700 tüm ihtiyarçlarımı karşıladı.kablosuz internete rahat bağlanıyorum (harici dongle 200 tl civarı).acer notebook u kolayca tanıttım.ps3 ile mkv vs sorunum olmuyor.usb den film izlemek ise notebook ve ps3 varken gerek kalmıyor.malesef sd yayın seyredebiliyorum şu an.beklediğimden çok güzel yayın alıyorum.ekran parlaması herkesin problemi ama bende hiç olmuyor çünki gündüz işteyim zaten..çocuklar farkına bile varmıyor.ayrıca kapalıyyken yansıma problemi olmasın dersen yüklü resimlerden veya kendi yüklediğin resimlerden tablo gibi kullanabiliyorsun.odada kimse yokken kapanması(kendi ayarladığım süre sonunda) ise gayet güzel..duvarda çok şık duruyor.düşünenlere tavsiye edebilirim
  • Herkese selam arkadaşlar 1.5 ay kadar önce Sony Kdl 32Ex700 model Led tv aldım. 4 5 gün önce birden bire Tv nin arka paneli içinden sanırım elektrik girişinin olduğu orta bölmeden aralıklarla cızırtı sesleri gelmeye başladı daha öncesinde böyle bir durum yoktu. Cızırtı sesleri tv nin çalışma esnasından hariç kapalı halde sadece elektrik fişinin prize takılı olmasıylada duyuluyor. Sesler sürekli değil ama aralıklarla oluyor ve oda içinde 1.5 2m mesafeden özellikle geceleri rahat duyabiliyorum. Elektrik dalgalanmaları için kaliteli bir akım düzenleyici priz kullanıyorum ve elektrik hattımda topraklama mevcut. Web üzerinde araştırmalar yaptım kimi çıkan sesin normal olduğunu söylüyor kimisi 1 2m den duyulabiliyorsa normal olmadığını söylüyor yetkili servise mail attım cihazın teste tabi tutulması gerektiğini ancak o zaman sorunun tespit edilebileceğini söyledi. Sizden ricam kendi tv niz üstünde sessiz bir ortamda arka panel içinden aralıklarla vızıltı şeklinde sesler duyup duymadığınızı söyleyebilirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Hellslayer_ -- 7 Ocak 2011; 3:01:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: practer

Ben az önce Vatan'dan Philips 42FPL7695 modelini 2.099 TL fiyatla aldım. Çok araştırdım. Vatan'da da bugün %25 indirim kampanyası olunca koşup aldım. Umarım siz de kendinizce en iyi seçimi yaparsınız.

Öncelikle hayırlı olsun ürününüz.Mümkünse ürün ile ilgili ilk deneyiminizi paylaşırmısınız?

ONCELIKLE KUSURA BAKMA KARDESIM ,BURALARDA DEGILDIM .. ALDIGIM LED TV Philips DEIDIGIM GIB .BIR KAC GUN OCE AVATARI TEKRAR SEYRETTIM .YOK BOYLE BI OLAY DEDIM ,VE BU SEFER GERCEKTEN DOGRU BI KARAR VERDIGIMI ANLADIM ..AL KESINLIKLE PİŞMAN OLMAZSIN .AMBILIGHT OZELLIGI OLYI BITIRDIGI AN ZATEN ..ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.