Şimdi Ara

LED TV Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Plasma 106dan LED'e geçmek istiyorum. Ancak çok fazla marka ve fiyat uçurumu olduğu için tedirginim. 55" almayı düşünüyorum ancak LG-SAMSUNG-PHILIPS modelleri arasında kaldım. Fiyat olara 3000-3500 arası bir çıta belirledim kendime.
    Sizlerden 2 konu hakkında yardım isteyeceğim.

1-55" alacağım tutara daha küçük ama daha kaliteli bir şey alabilirmiyim? Bana ne gibi artısı olur?

2- Samsung 55F6470 / Samsung 55F6640 / LG 55LA640S / LG 55LA660S / Philips 55PFL6158K12 modelleri arasında kararsız kaldım? Ya da önerebileceğiniz başka model seri varmıdır?

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

• mysteryman kullanıcısına yanıt
    Merhaba dostum,

Ben her zaman tv konusunda Philips almanı öneriyorum ben de Philips kullanıyorum ve çok memnunum şimdiye kadar bir sorun yaşamadım aksine keyifle izliyorum.
    Sorduğun 55PFL6158K'yı kaçırma derim şu anda indirimde. Philips'te 6000 serisi ve sonrası gerçekten çok başarılı 6000 modeller fusion olarakte geçiyor. Gerek görüntü kalitesi gerek netliği ve özellikle ambilightıyla süper bir izleme keyfi sunuyor :)
    Hem şu anda Philips'te kampanya var 5 sene garanti hediye ediyorlar bu devirde kimse vermiyor bir de çekilişle Maldivler tatili hediye ediyor bence kaçırma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

Merhaba dostum,

Ben her zaman tv konusunda Philips almanı öneriyorum ben de Philips kullanıyorum ve çok memnunum şimdiye kadar bir sorun yaşamadım aksine keyifle izliyorum.
    Sorduğun 55PFL6158K'yı kaçırma derim şu anda indirimde. Philips'te 6000 serisi ve sonrası gerçekten çok başarılı 6000 modeller fusion olarakte geçiyor. Gerek görüntü kalitesi gerek netliği ve özellikle ambilightıyla süper bir izleme keyfi sunuyor :)
    Hem şu anda Philips'te kampanya var 5 sene garanti hediye ediyorlar bu devirde kimse vermiyor bir de çekilişle Maldivler tatili hediye ediyor bence kaçırma :)

60PFL9607S12 Var bende alacak karşılığı aldım kapalı kutu 7000 tl satıcam aradaki farkla Maldivlee gitmek garanti çekiliş yok kura yok.

• Mustafa demirel M kullanıcısına yanıt
    O da mantıklı çekilişsiz kurasız Maldivler tatili :) Philips ikinci elde bile iyi kazandırıyor yatırım yapmak gibi birşey:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysteryman

Selamlar;

Plasma 106dan LED'e geçmek istiyorum. Ancak çok fazla marka ve fiyat uçurumu olduğu için tedirginim. 55" almayı düşünüyorum ancak LG-SAMSUNG-PHILIPS modelleri arasında kaldım. Fiyat olara 3000-3500 arası bir çıta belirledim kendime.
    Sizlerden 2 konu hakkında yardım isteyeceğim.

1-55" alacağım tutara daha küçük ama daha kaliteli bir şey alabilirmiyim? Bana ne gibi artısı olur?

2- Samsung 55F6470 / Samsung 55F6640 / LG 55LA640S / LG 55LA660S / Philips 55PFL6158K12 modelleri arasında kararsız kaldım? Ya da önerebileceğiniz başka model seri varmıdır?

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Kardeşim ben Lge LA serisi kullanıyorum aman diyim Lge den uzak dur, dikey band sorunu var sonra kafana takar kendini yer bitirirsin. Müşteri hizmetleride kötü
    açıkçası umurlarında değil. Nasıl olsa satıyoruz mantığındalar. Ben kullanmaya mecburum artık ama sen bu yanlışa girme sakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostangel -- 7 Kasım 2013; 13:16:16 >

• 3500 liraya alacağın 55 tv'nin görüntü kalitesi philips bile olsa iyi olmaz. ben 46pfl8008 aldım. çok çok memnunum. şu an mediamarket'te indirimle 3500 lira. hararetle tavsiye ederim. ne ölü pixel ne bulutlanma ne ışık sızması... 10 numara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED tv ömrü vs LCD vs PLAZMA
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.