Şimdi Ara

Led Tv Tavsiye Samsung ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar evleneceğimden dolayı yeni ev kuruyorum ve 1 hafta içinde tv almayı düşünüyorum. Tvyi şimdilik Dsmart Sd cihazda kullanacağım ileride hd bi recevier alabilirim. İstediğim özellikler; Led, full hd, 46" inc 2500 - 2700 Tl arası bişey ne tavsiye edersiniz. Samsung 46D5000 düşünüyorum ama sorunlu bi cihaz mı bilgim yok tavsiye ediyor musunuz ? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: aliguven11

Merhaba arkadaşlar evleneceğimden dolayı yeni ev kuruyorum ve 1 hafta içinde tv almayı düşünüyorum. Tvyi şimdilik Dsmart Sd cihazda kullanacağım ileride hd bi recevier alabilirim. İstediğim özellikler; Led, full hd, 46" inc 2500 - 2700 Tl arası bişey ne tavsiye edersiniz. Samsung 46D5000 düşünüyorum ama sorunlu bi cihaz mı bilgim yok tavsiye ediyor musunuz ? Teşekkürler

Dostum kendi adıma konuşayım imkanın varsa en az 6 serisi dahada iyisi 7-8 serilerinden aşağısını alma.İcabında 40 inç al (mesela) ama 6-7-8 serilerinden al..

Saygılar..
  • fena bir cihaz değil. model olarak sadece samsung mu düşünüyorsunuz.
  • yok illaki samsung olacak diye bir şartım yok

• samsung 40d6000 mi 46d5000 mi ?
  • iki tv arasından 46d5000
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliguven11

samsung 40d6000 mi 46d5000 mi ?

d5000 çok rezil bi seri,hareket performansı çok kötü,kesinlikle tavsiye etmem,tek avantajı tasarımı şık,vereceğin paraya yazık olur

d6000 alınabilir,en azından görüntü geçişleri daha düzgün..

nx700 de olabilir,doğallık daha iyi d6000e göre(tabi göz zevki bu sen yanyana gör ona göre seçersin)

lg ve philipste çok iyi bi tv yok bu boyut ve fiyat civarında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarovich -- 7 Haziran 2011; 12:52:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.