Şimdi Ara

Ledli kapı eşiği denemem (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
7.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tourneo

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkry

hocam kargo bütün masraflar dahil ne kadar tuttuğunu öğrenebilir miyiz

Bende merak ettim

80TL ürün bedeli, 6-7tl civarı kargo parası.
  • sarı ışıklı olan çok güzel olmuş , elinize sağlık onun ASTRA yazanını alabilirim bende...

bu arada gerekli elektrik nereden alınıyor , kolay bir yerdenmi ? elektrikçiye götüreceğiz heralde bunun için arabayı hertarafını parçalayıp açmasın keko...

not: ışıklı kısmın üzerine basıldıgında kırılmamasını nasıl sağlıyorsunuz bu arada ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alptaskin -- 13 Haziran 2010; 12:03:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptaskin

sarı ışıklı olan çok güzel olmuş , elinize sağlık onun ASTRA yazanını alabilirim bende...

bu arada gerekli elektrik nereden alınıyor , kolay bir yerdenmi ? elektrikçiye götüreceğiz heralde bunun için arabayı hertarafını parçalayıp açmasın keko...

not: ışıklı kısmın üzerine basıldıgında kırılmamasını nasıl sağlıyorsunuz bu arada ?

Beğendiğinize sevindim

Gerekli elektrik iç aydınlatma tesisatından alınıyor, herhangi bir oto elektrikçisi en fazla 10dk içinde montajı yapar. Montaj yaparken parçalayacak kıracak delecek hiç bir işlem yapılmıyor. Ürünün altındaki çift taraflı bant ile montajı yapacak. Üzerine bastığınızda kolay kolay kırılmaz merak etmeyin.

• selamlar bende yeni kasa avensis için düşünüyorum. iç aydınlatma ışıkları turuncu olduğu için kapı eşiklerinide turuncu yapmak istiyorum...
  • Bildiğiniz gibi piyasada MEGANE yazanını bulmak çok kolay değil hatta çokta zor? Verdiğiniz fiyat çok uygun para havalesi için nereyi kullanıyorsunuz bilgi alabilirmiyim ?
  • Mesajım bulunsun.
  • mükemmel ileride aracım olursa astra g falan kesinlikle yaptıracağım.
  • güzel olmuş ama yazı karakterlerini aracın yazı karakterine uygun olarak yapsanız (örneğin, mazda 3 gibi) çok çok daha güzel olur sanırım.
  • selam krom,

Astra j 2012 model cosmo modeldeki kapı içi hoperlör çerçevesi üretiyormusunuz krom olarak ? Üretiyorsanız almak isterim. Tşk.
  • krom_auto_modifiye K kullanıcısına yanıt
    Mrb kardeşim bende 2014 astra j sedan var ledli kapı eşiği yaptırmak istiyorum seninle nasıl gorusebiliriz 536 5101145 benim numaram
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.