Şimdi Ara

Ledli Vu Meter Yapımı(Ayrıntı eklendi..).. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
17
Favori
132.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üzülerek söylüyorum ki her anakartta bu tarz özellik yok ama yeni anakartların çoğunda var..
  • Benimkinde vardıda her anakartta olabiliceğini sandım ama olanlarda takabilirler
  • Benimkisinde var galiba bakıın bu da anakartın layout orda buldum.

Ledli Vu Meter Yapımı(Ayrıntı eklendi..)..
  • ŞİMDİ bizde başlıyalım bağlamaya ama bir sorun var şimdi vu meter da bilindiği gibi 1(+) birde(-) var
    bunları nasıl f panele bağlıcaz.Birde zaten bu f panelde benim öndeki sen ve mic lere bağlı olacak
    sorun değil önleri iptal ederiz.

ÖNEMLİ OLAN + ınınj nereye - nin nereye bağlandığı söylerseniz yapıcam tşklr
  • BU arada özür dileyerek söylüyorum

1 forumu kirlettim çok mesajla
    2 kırmızı oku yanlış yere çizdim diğer tarafa çizcektim fp audio nese iz anlayın artık
  • http://www.youtube.com/watch?v=qHU_TGbBNWY&
    peki bunun gibi birşeyi nasıl yapabiliriz
  • baya güzelmiş bunu kasanın neresine koycaz yaptık diyelim gerçi koyacak çok yer
    var ama güzel durması için

• quote:

Orjinalden alıntı: IeIIXIIoI

http://www.youtube.com/watch?v=qHU_TGbBNWY&

Bunu bende izlemiştim ama mavi ledler pahalı ucuz olanlarla yapılabilir bide devre şeması lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: Cakal53

ŞİMDİ bizde başlıyalım bağlamaya ama bir sorun var şimdi vu meter da bilindiği gibi 1(+) birde(-) var
    bunları nasıl f panele bağlıcaz.Birde zaten bu f panelde benim öndeki sen ve mic lere bağlı olacak
    sorun değil önleri iptal ederiz.

ÖNEMLİ OLAN + ınınj nereye - nin nereye bağlandığı söylerseniz yapıcam tşklr

Her anakartın aşağıdaki gibi kitapçığı vardır.(Bu benim anakartın)

Gelelim 23. sayfaya

Burada gerekli bilgileri gösteriyor

Önemli not: Vu metreyi anakartın üzerindeki pinlere bağlamadan önce mutlaka sistemi kapatın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASiL35 -- 1 Nisan 2010; 21:28:09 >

• Benimkide ozaman burdaki doğrumu? Peki vu meterdan çıkanj 2 ucu + - ucları nereye bağlıyacağımı anlamadım.

• Ya yine açtırtcan kasayı bana bakayım bi
  • Ya herşeyi doğru taktım kulaklıktanda ses gelmiyo
  • Benim anakartta sorun olabilir anladığıma göre senin bu şekilde bağlaman gerekir bilgisayar açıkken sakın takma

• Saolasın kardes teşekkür ettim

Acaba bağlayınca az çalışma gibi bir sorun olurmu nese görücez artık

Tekrar saol
  • ohoo ben gelmeden sorun çözülmüş nese biz de artıklarla idare ederiz..
    quote:

baya güzelmiş bunu kasanın neresine koycaz yaptık diyelim gerçi koyacak çok yer
    var ama güzel durması için

neon gibi yerleştirebilirsin kasanın içine sese göre aydınlatır ya da önde oval yuvarlak ya da iki tane birbirine zıt ilerleyecek şekilde olabilir power tuşunun etrafını sarabilir zevke kalmış bi konu..
    quote:

http://www.youtube.com/watch?v=qHU_TGbBNWY&

bunun şeması felan var bende normal ledle yapmayı düşündüm ama maliyet en az 20ytl felan kadar tutacağ için şimdilik pek düşünmüyorum ama isteyen şema iletebilirim..

• neco nerdesin yaw nese
    bişi sorıcam analog vu meter az çalışıyorsa ne yapmak lazım yani gelen güc az geliyo az kımıldıyorsa
  • minik bi amfi koymak lasım..
    örneğin elinde kullanmadığın o ufak, bilgisayar kolonlarından varsa onun içindeki devreyi kolonlar olmadan kullanabilirsin..
    ben şahsen 3 tane analog vu meter ve bir adet ledli vu meter i ona bağlamıştım..
  • bende zaten minik anfi var karaköyden almıştım 15w mı ne onu araya bağlasam hızlı çalışır diyosun

eywllh
  • evt işini görür ama biras fazla gelip sonda da kalabilir ekstradan minik bi kolon bağlarsan ya da 100ohmluk direnç felan sorun çözülür..
  • ledleri parlak kırmızı ile değiştirdim artık daha iyi aydınlatıyor..
    video da çektim.. hem bu sefer sesi de var..
    http://www.youtube.com/watch?v=IXj9A0HJQ4w
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.