Bildirim
Lee sin böyle oynanır (3. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ben daha Lee oynamadım bile -
quote:
Orijinalden alıntı: Valientee
Herif çok çevik özellikle ward jumpları çok iyi ama yine de pek şaşırmadım çünkü ben de Lee Sin çıktığı günden beri Lee Sin oynuyorum şu an NathanielBee seviyesiyle eşit diyolar arkadaşlar benim için
Nbee'de o kadar iyi değil ki aslında, herkesin iyi oynadığı zamanları olmuştur bunları bir videoya toplasak bizde profesyonel gözükürüz. Diamond V bir oyuncu Diamondprox'la yarışamaz, Lee Sin'de Diamondprox daha iyi bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: LLoncept
lee sin proları var forumda gereksiz bir video olmuş
ayrıca mağara ;);));;);));))
uzun süredir girmiyodum özlmeişim :((8 -
nbee den on kat iyi oynuyor eleman. makro kullandığını düşündüm ama kullanmadan yapıyosa bu hareketleri helal olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: AkumaRaion
quote:
Orijinalden alıntı: LLoncept
lee sin proları var forumda gereksiz bir video olmuş
ayrıca mağara ;);));;);));))
uzun süredir girmiyodum özlmeişim :((8
;)))))));););););)99 -
Karşıdakiler çok armut. -
gaza geldim şuan lee oynuyorum -
Ben oynayınca o kadar dmg vuramıyorum. Hack var bence Asyalılar op
-
quote:
Orijinalden alıntı: sir balık
Ben oynayınca o kadar dmg vuramıyorum. Hack var benceAsyalılar op
Ben gayet vuruyorum hangı spelle verıyorsun runeada bağlı sırf lee sın ıcın ayrı bı rune page yapmanı onerırım ayrıca cıktıgın ıtemler.. -
quote:
Orijinalden alıntı: OTTOyigittr
quote:
Orijinalden alıntı: sir balık
Ben oynayınca o kadar dmg vuramıyorum. Hack var benceAsyalılar op
Ben gayet vuruyorum hangı spelle verıyorsun runeada bağlı sırf lee sın ıcın ayrı bı rune page yapmanı onerırım ayrıca cıktıgın ıtemler..
Rünlerde armor pen yok, kırmızılar falan ad sanırım sorun o. Rün alacağım zaman elim şampiyona kayıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fasmodey
quote:
Orijinalden alıntı: Valientee
Herif çok çevik özellikle ward jumpları çok iyi ama yine de pek şaşırmadım çünkü ben de Lee Sin çıktığı günden beri Lee Sin oynuyorum şu an NathanielBee seviyesiyle eşit diyolar arkadaşlar benim için
Nbee'de o kadar iyi değil ki aslında, herkesin iyi oynadığı zamanları olmuştur bunları bir videoya toplasak bizde profesyonel gözükürüz. Diamond V bir oyuncu Diamondprox'la yarışamaz, Lee Sin'de Diamondprox daha iyi bence.
Kesinlikle katılıyorum sana. Önemli olan zaten solo queueda ya da normal oyunda o hareketleri yapmak değil. Diamondprox turnuvada yapıyor aynı hareketleri. Benim zaten idolüm Diamond gerçekten çok yetenekli bi adam umarım All Star maçına gider.
-
Bazıları ilk W bazıları Q diyor sizce en doğru sıralama hangisi ? ( Q - E - W diye biliyorum ben) -
Biri mobil için linkini atıverse çok iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lee sinden oldum olası nefret ederim ama adam gerçekten çok iyi oynuyor. -
korede bunlar çok normal -
lee ye up diyenlere gelsin -
quote:
Orijinalden alıntı: ungalath
http://www.youtube.com/watch?v=tw6cln7Kp2I
böyleside var
İyiymiş -
hort -
Böyle videoları görüp görüp lee sin alıyorlar sonra feedliyorlar arkadaş
Bknz phen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X