Şimdi Ara

Lee Sin En İyi Başlangıç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Golem red kuş kesip b atiyorum ya da kurbaga blue kurt kesip b atiyorum. Lee Sin icin en iyi başlangıç nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ops yanlış anlamışım :D Başka alternatif yok ben genelde karşı jungle'a göre gidiyorum counter gank için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BannedAccount -- 20 Aralık 2014; 20:34:55 >
  • red sonra karşı ormana girip firstblood en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çevreci Fotoğraf Makinesi

Golem red kuş kesip b atiyorum ya da kurbaga blue kurt kesip b atiyorum. Lee Sin icin en iyi başlangıç nedir ?

Mavi jung iteminin al pot al ilk çizme sonra takima göre

• golem red kurt blue kurbağa kuş mid gank kill alıyorum sonra bottan asist çıkarıp rakip junglea dalıp kill alıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

golem red kurt blue kurbağa kuş mid gank kill alıyorum sonra bottan asist çıkarıp rakip junglea dalıp kill alıyorum .

Golem red kurttan sonra nasil blue aliyorsun ?
    Bu arada ilk smite'ı goleme mi atiyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Çevreci Fotoğraf Makinesi

quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

golem red kurt blue kurbağa kuş mid gank kill alıyorum sonra bottan asist çıkarıp rakip junglea dalıp kill alıyorum .

Golem red kurttan sonra nasil blue aliyorsun ?
    Bu arada ilk smite'ı goleme mi atiyorsun ?

hayır goleme smite atmadan kesiyorum bot yardımıyla redide potsuz kesiyorum sonra kurtu kestikten sonra smite geliyor blueyu rahat alıyorum flan bundan sonrası sallama zaten
  • golem red ifrit kurt sonra b en iyisi bu
  • Golem,kırmızı,kargalar,kurtlar baktım can var orta koridoru yoklayıp b atıyorum.

• lee bu b atmana gerek yok ki yengeçte can doldur o kadar kötüysen ben 6 lvde b attığımı bilirim ama jungle için ben her heroda mavi başlıyorum çarpsız hard pull yardım istiyorum sonra kurbağya girer girmez çarp kurt red golem ifrit b şeklinde bitiyor. ama lee devam edebilir w su yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu44

lee bu b atmana gerek yok ki yengeçte can doldur o kadar kötüysen ben 6 lvde b attığımı bilirim ama jungle için ben her heroda mavi başlıyorum çarpsız hard pull yardım istiyorum sonra kurbağya girer girmez çarp kurt red golem ifrit b şeklinde bitiyor. ama lee devam edebilir w su yeterli.

6 levelde b atmak iyi bir sey degilki. %15 canla ıkına ıkına geziyosun cj yapsalar öleceksin. Aynı silverlardaki 2500 goldla b atmayip 3800'ü beklerken ölmeleri gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

quote:

Orijinalden alıntı: batu44

lee bu b atmana gerek yok ki yengeçte can doldur o kadar kötüysen ben 6 lvde b attığımı bilirim ama jungle için ben her heroda mavi başlıyorum çarpsız hard pull yardım istiyorum sonra kurbağya girer girmez çarp kurt red golem ifrit b şeklinde bitiyor. ama lee devam edebilir w su yeterli.

6 levelde b atmak iyi bir sey degilki. %15 canla ıkına ıkına geziyosun cj yapsalar öleceksin. Aynı silverlardaki 2500 goldla b atmayip 3800'ü beklerken ölmeleri gibi

%15 olduğunu nerden çıkardın o.O
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.