Şimdi Ara

Lee Sin Epic Move (WrisTCutter) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BJK

GuardsmanBob ile oynadın mı? Orada da bir tane WristCutter vardı, Graves ile bayağı kill aldı. Güzel oyundu

oydum zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fengshyia

Her çok iyi bir iş yaptığında forumlara videolarını koyan nooblar olur ya. Ha işte onlar gibi olmuşsun biraz. Ama cidden iyi video tebrik ederim

ben sadece güzel bi hareket olduğu için koydum . 3 yıldır oynuorm ilk defa koydum bi video yu . her güzel hareketi koysaydım .....
  • Guardsmanbob ile olan maçında bende nickini farketmiştim streami izlerken.Farkedilmiyecek bir nick değil zaten
  • Hocam güzel oyun güzel hareketler ama turnuva da yapılacak hareketler mi?Sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Guardsmanbob ile olan maçında bende nickini farketmiştim streami izlerken.Farkedilmiyecek bir nick değil zaten

Bende ocelote stream'de görmüştüm. Jungle Maokai oynuyordu. :) Oceyle ufak atismislardi galiba yanlis hatirlamiyorsam.
  • Youtubeda yorumlar ne öyle ya.3 yıldır böyle bir hareket veya benzerini hiç görmemiş miydin?Şahsen ben gördüm.

Edit:Lee sin çıktığından beri yani(3 yıl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sexxx Dreams -- 16 Ocak 2012; 23:58:03 >
  • Hiç lee sin görmemiş olsam güzel derdim de bu olaylarla sık sık karşılaşıyoruz zaten. Soraka'nın hatası.
    Ekleme: Ayrıca ölmüşsün ki neyin lafını yapıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Burn -- 17 Ocak 2012; 9:46:18 >
  • Dyrus'un streami izliyodum Solo top'ta su an sana karsi oynuyor. Bakalim nasil oynayacan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

yani extreme bi durum yok leesinin olayı bu zaten.. soraka çok kaşınmış

+1
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.